29-04-09

bloemen en plantendag !

Ik ga het kort proberen te houden . :-) Maandag , ( oeps het begint al ) naar de pste geweest en 10 x 1000 m tegen 4 min/km getraint . Het ging echt slecht . Moeten vechten om dat te halen , en op de vijfde versnelling dacht ik al van ermee te stoppen . Het enige licht puntje was , dat ik het volgehouden heb .

Gisteren een duurloopke gedaan van 15 km tegen 5 min/km . Dit ging echt goed . Oef !

Vandaag waren de plannen om een wisselloop van 12 km . Maar het was ook plantendag hier bij ons thuis . Het is maar een kleine tuin dat ik te onderhouden heb , maar die probeer ik wel piekfijn te houden . Helemaal naar mijn zin is hij wel niet , doordat ik nog met ne kleine speeltuin erin zit . Maar voor de rest is het toch mooi afgeboord met buxus , Hostas , Lavendel , Rozen , en dan nu bij aanvullen met éénjaars planten , zoals begonia , petunias , Gerarium , muggekruid , Margrietjes , ......en nog een paar waar ik de naam van vergeten ben . Ook het gazon , heeft dit jaar een flinke opknapbeurt gekregen . Alleen knapt het minder snel op dan gehoopt . :-) Er zat redelijk wat mos tussen en andere onkruiden die ik een paar weken geleden er allemaal netjes tussenuit gekamt heb . Of verticuleren . Maar dit geeft kale plekken die ik weer bijgezaait heb . Maar het komt niet uit verdomme . Morgen nog een pakske zaad halen en nog wat over gooien . Daar juist kwam er wel iemand langs en die zei , ge hebt een mooi gazonneke . Ze zijn er dus al mee aan het lachen of zouden die paar plekskes anderen niet deren ? Mij stoord het !! 

Morgen is het voor mij de laatste werkdag van deze week . Een extra dagje verlof se . Dus morgen nog een klein beetje tuinieren en lopen .

Vrijdag gaan we in Holven lopen . Afstand is  5 - 10 km dacht ik . Maar met een overgewicht van 4 kg meer dan met de marathon , zal het gene vette worden . Ook niet echt goed meer getraint na de marathon . Maar ons Peggy zit in form , en wil hier graag gaan lopen .

En nu nog een schemake maken voor ????? Nog bekijken !    

19:59 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Veel succes in Holven, had deze wedstrijd ook gezien, jammer dat we bezoek hebben anders was ik komen suppporteren! Peggy is duidelijk in topvorm, wens haar ook maar veel succes hé!!

Gepost door: Wendy | 29-04-09

4 kilo extra da zijn 4 kilo spieren hé Mario ;-)

Gepost door: geert | 30-04-09

De commentaren zijn gesloten.