02-05-09

5 km jogging in Holven !

De holven jogging was een ideetje van ons Peggy om daar ook naar toe te gaan . De club ging er ook naartoe enzo ook haar vriendinnen . 5 km , en er een lap op geven was haar plan . Het mijne eigenlijk ook , maar door de wisselvallige trainingen , minder goesting ......toch een klein loopdipje zonder er veel tam tam rond te maken , is er bij mij wel . Dus veel verwachtingen had ik niet , en echte bekende die ook hun best gingen doen waren niet aanwezig . De club ging maar wat loslopen omdat ze juist uit de marathon van Bonn komen . Maar bijna daar gekomen , belde Stefke me op .....hee Mario , waar is dat ergens ? Ik kom misschien ook ! Tot sebiet !!  Verdoeme , toch tegenstand , en niet de éérste de beste . Wij zijn altijd zo mekaars gelijken geweest zodat strijden tegen mekaar niet uit te sluiten was . :-) Een beetje voor de start kwam hij daar nog aan . Nen brede smile ,.......en inform ....we go,n er tegen gaan he ! Jawatte , weeral afbeulen ! 

Ons Peggy nog ne kus gegeven  , en ons een beetje vooraan gezet . Na lang talmen kwam er toch het startsein . Dadelijk de lap erop . 3.40 min/km was de éérste en de snelste  tijd die ik liep . Ik dacht dat de Steffan achter mij was . En zette mij in een groepke die spraken over 3.45 min/km . Ik dacht dat is het ! Een beetje later bij km 1 zag ik stefke lopen . Ik haakte van het groepke af en stefke erin . Op een 5 - 8 meter volgde ik nogtans   . Het tempo zat echt strak . Geen verval gekent en tot de laatste km hing stefke voor me . Ik merkte al wel op dat hij het groepke ook moest lossen , dus de overschot was ook bij hem op . En maar achterwaart kijken dat hij deed . Maar hij behield zijn voorsprong  . Tot de laatste 500 m waren ingezet . Ik moest door bijten  . Het is nu of ge zit seffens weeral met een gevoel van , had ik dit of dat maar gedaan . Dus de laatste bocht , het braken was nabij , maar ik spurte alles er nog uit  , en ging hem op een 30 m van de aankomst voorbij . Hij deed de moeite niet meer . Het vat was ook bij hem af ! Maar eigenlijk kwamen we op een paar sec. na samen over de meet . Ik met een tijd van 17.53 min , en de afstand was 4.8 km . Ik behaalde de 12 plaats van de 160 deelnemers . Dus dik tevrede !!

Ons Peggy nu !!

Dat mijne schat tegenwoordig goed inform zit , weten we al aan de uitslag van Lommel op de 14 km.  Maar nu verbaasd ze me weer . Samen met haar vriendin  Greet  gingen ze er een map op geven ! Alles verliep heel goed  , tot de laatste 100 m , toen kreeg ze een steek in haar zij . Maar dat kon niks meer maken aan de schitterende tijd die ze behaalde . 4.8 km liep ze in een tijd van 24.44 min. Dat is nog eens vorderingen maken se !  Dikke profficiat aan ons Peggy !!

00:26 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

! Een dikke proficiat voor allebei ! Wat een schitterende tijden !

Gepost door: Chris | 02-05-09

Amaai! Knap gelopen, juillie allebei!

Gepost door: Wendy | 02-05-09

WWoaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww jawadde dat zijn toptijden , dikke profciat !!!

Gepost door: Katrien | 02-05-09

Jullie hebben precies de form te pakken zeg...knap gedaan hoor. Proficiat.

Gepost door: natalie | 02-05-09

super-Peggy je mag gerust toegeven dat je vrouwke niet anders durft dan vlammen vanwege de lijfstraffen die haar anders te wachten staan, maar dit doet niets af aan de prachtprestatie!

Gepost door: geert | 02-05-09

heel goed gedaan Peggy!!! en gij natuurlijk ook é coach!!!

Gepost door: Jess | 02-05-09

Beiden schitterend gedaan!!!

Gepost door: Carmen | 03-05-09

Schitterend gelopen Mario!

Gepost door: Gert | 03-05-09

Goed gelopen hoor, Mario!
Grttzz Layla

Gepost door: Layla | 04-05-09

Dikke proficiat voor u en voor Peggy.

Gepost door: Yves | 05-05-09

De commentaren zijn gesloten.