05-05-09

Ik leef nog hoor !! :-)

In het voorbije verlengde weekeinde , waren de dagen weer goed gevuld . t'ja vervelen is iets dat niet aan mij besteed is . Het lopen staat daarentegen wel op een iets lager pitje dan wat ik gewoon ben te trainen door het jaar . En als ik daar even bij stil sta , dan voeld dat niet goed , terwijl ik me best amuzeer  .

Zondag waren we nog ééns naar bokrijk gereden om er een flinke wandeling te maken . In het park , maar ook buiten het park is de natuur echt zeer mooi en rust gevend . De beste gesprekken ontstaan er altijd op die momenten . Hier zijn wat foto's erover te vinden http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1/Bokrijk03#sl...

Gisteren heb ik nog een beetje thuis gewerkt , nadat ik bij de bakker gedaan had , en ben dan nog een klein toerke gaan lopen . Geen horloge aan , niks hartslag meter , gewoon op gevoel , om me te ontspannen . Naar schatting denk ik dat het zo een 12 km geweest moet zijn .

Vandaag is het normaal op de vabco trainen , maar juist een telefoontje gehad van Steffan om deze avond samen te gaan trainen . De planning is om bij mijn ouders te vertrekken en dan naar het zilvermeer lopen om er versnellingen te doen op de Finse piste . Morgen meer erover !

Ook ben ik bijna door het maken van de schema's . Nog 1 te maken voor Luc , haasje en loopmaatje  van ons Sandy .

De weblogtraining !

De inschrijvingen van de weblogtraining op 6 september lopen ook vlotjes . Dus voor de bloggers of mensen die met een schema trainen van mij , en hier ook graag aan deel nemen , lees vlug dan onze info blog Weblogunite , en geef daarop een seintje of mail mij . Er is nog een sur plus bijgekomen die dag , wat ik gisteren vernomen heb . Het is ook die dag triatlon op het zilvermeer , dus voor de mensen die niet lopen is er zeker iets te zien en te beleven . Van welk niveau het is weet ik (nog) niet , maar 3 sporten beoefenen verdient respect .  Dus heb je interessen om met de gezelligste groep lopers mee te lopen over een zeer mooi  parcour ......Niet twijfelen en reageren !! We blijven altijd in groep , en de minst snelle bepaald het tempo  . Zeg het voort !! Hoe meer zielen hoe meer vreugde !!Lachen

 

13:15 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Uitdaging! Mario,
Volgens mij begint het te kriebelen bij je.
Zou de triathlon voor jou een ultieme uitdaging zijn.
Ben benieuwd naar je reactie!
In ieder geval veel succes met de komende trainingen.

Gepost door: Fred | 06-05-09

@ Fred een uitdaging zal het zeker zijn , maar toch pas ik daar nog even voor !

Gepost door: coach mario | 06-05-09

Tot vrijdag in de Galbergen! Ik hoop dat je komt!

Gepost door: Benny Van Genechten | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.