07-05-09

werken - lopen -planningen maken !!

Ik heb nog een moeilijk werkske te doen deze week ! Allee voor ne bakker is dit toch een moeilijk werkske . Onze brievenbus heeft zijne beste tijd gehad ! Dat was zo'n huisje in beton dat volgens mij toen zwaar en stevig genoeg was om gewoon tegen de straat te zetten zonder ze vast te maken met beton .En ja , in normale omstandigheden heb ik gelijk , maar als er 1 x een vandaal door de straat trekt en ze omver duwt , dan begeeft de stevigste bus het wel ! Dus daarstraks een nieuwe gekocht , maar nu toch van plan ze met een betonblok vast te maken . Maar daar begint het he . :-) Nog nooit beton gemaakt :-) , ons huis heb ik helemaal laten bouwen en zelfs geen 2 stenen vast gehad . Enkel ne meter om hun werk te controleren ! :-) Maar dan nu als ge dan iets simpel moet doen , een brievenbus vast zetten , dan begint dat al met een serieuse planning en rondvragen hoe dat best te doen . Maar na het afwerken van ne volledige zolder zal dit ook mel lukken zeker ! Tips zijn nog altijd welkom . Zaterg is het brievenbus dag !! :-)

Maar lopen blijven we ook doen .  Deze avond met de club een 12 km tegen 5.30 min/km met 2 km tegen halve marathon tempo !!!  Ja ja , zondag ga ik toch naar Visé , maar dan voor de halve marathon . Geen tijden voor ogen , heb er niks speciaal voor getraint , want eigenlijk dat pad vorige week beslist . Rudy van de club gaat daar ook lopen en toen wist ikhet zeker dat ik ook ging . Hij gaat wel voor een tijd , en ik ga proberen te volgen om na 1.30u aan te komen . Dan zal het snel douchen zijn en richting huis . Want het schoolfeest mag ik niet missen !!  Morgen , vrijdag dus ga ik ook s'avonds naar de galbergen jogging een 4 km wedstrijd lopen . Vorig jaar werd ik daar juist voor de aankomst de éérste plaats afgesnoept . Dit gaan we proberen beter te doen dus !! Maar het is wel een vrij zwaar parcour .

Blog in de kijker !!

Ik heb de voorbije weken redelijk wat nieuwe lopers bij gekregen , met of zonder blog . En er zijn er toch weer een paar bij die zich laten meeslepen om ook een marathon te lopen . Zo heeft ook Jessy het besluit genomen om zich aan de marathon te wagen ! Haar debuut gaat ze maken in Eindhoven ! Ook daar ga ik na deelname aan de leie marathon ook de halve marathon lopen om ons peggy te hazen naar een tijd van 2 u / 2.05 u . Het hotel  waar ik elk jaar een 10 - 15 kamers in optie neem , is ook dit jaar weer an dezelfde prijzen en conditie's te boeken . We hebben daar serieuze kortingen en voordelen . Zo mogen wij de kamer behouden tot zondagavond . Dus douchen op de kamer op maar 400 m van de start en aankomst is best een luxe ! Op zaterdag avond is er weer een buffet dat helemaal voor ons appart opgestels wordt in een apparte ruimte , met aangepast eten voor  de lopers . Dit was vorig jaar echt top ! Voor deelname geef ik je graag het reserveringsformulier. Vergeet zeker niet naar de kamers van de webloglopers te vragen ! De naam van het hotel vermeld ik niet op de blog om te vermijden dat iedere lezer van de blog daar gebruik van maakt enzo mijn kamer in optie allemaal op zijn voor ik het goed besef !! Al 8 kamers zijn geboekt  , dus we zijn al met een aardige groep !  

 

 

21:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Met dat gesloop van andermans spullen....
Daar hebben we allemaal tegenwoordig last van.
Als ik vroeger als kind wat uithaalde dan kreeg ik van mijn vader ook nog een pak rammel.

Wat betreft de hotelboeking voor de marathon.
Ik kom op de dag van de wedstrijd naar Belgie.
Dus neem ik geen optie op een hotelkamer.

Hierbij ook veel succes gewenst met de komende wedstrijd.
Een tijd van 1.30 zou een mooie prestatie zijn.

Gepost door: Fred | 08-05-09

De commentaren zijn gesloten.