14-05-09

Het willy huismans pad !

Vandaag stond er een extensieve training op het programma . 10 km tegen 5.15 min/km . Het was de Willy die het vandaag voor het zeggen had . Hij is een 61 jarige marathonloper bij onze club , Vabco Mol . En niet zomaar iemand die wat mee loopt . Nee hij is de Belgiche top in zijn leeftijds kategorie . Hijn heeft juist de marathon van Antwerpen achter de rug en die weer tot een zeer goed einde gebracht . Hij liep de marathon in 2.57 u . Een tijd waar ik en vele jonge gasten van kunnen dromen . Hij had vandaag ook na de training een vat Tongerloo voorzien en Johan had voor Sandwichen gezorgd .Dat om te tracteren voor zijn goede prestatie . Ik hoop,dat willy nog vele marathons onder de 3 u mag lopen . Het heeft gesmaakt ! :-)
willy huismans pad.
Het was een prachtig toerke n dat ik nog wel een aantal keren onder begeleiding zal moeten lopen. Morgen zal ik dus s'avonds een 4 km in meerhout gaan door vlammen .
Make-a-wich !!
Ik heb een tijdje geleden een mail rond gestuurd om de mernsen die een schema van mij krijgen aan te zetten om een kleine storting te doen voor make-a-wich . Aan een kleine 400 € zit ik nu op dit moment . In vergelijking met onze vorige actie die we met z'n allen samen deden en 11400 euro opbracht , is dit maar een zeer klein bedrag. Maar toch stemd me dit tevrede , en wil daarom iedereen bedanken die deze organisatie gesteund heeft .

21:35 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Knap hoor van Willy, en leuk dat hij zijn prachtige tijd met heel de club viert!!

Gepost door: Wendy | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.