15-05-09

De Engstaat jogging

Kort verslagje net vor het werken gaan !

Deze namiddag een kort slaapje maar gedaan . ( eigen schuld ) De lokroep om naar de jogging te gaan was groter dan in mijn bed te blijven liggen . Dus de goesting was er zeker . Het weer liet het net voor vertrek weer afweten . Donkere wolken stapelde zich op . De start gegeven en wij vertrokken maar ook de regen viel er uit . Ik stond redelijk voorraan omdat ik toch mijn beste beentje wilde voorzetten , en er een lap opgeven . Nu ga ik toch even mensen erop wijzen die laat ik zeggen een beetje minder snel lopen , toch even nadenken over de startpositie die ze innemen . Het was starten op de piste , en dat is redelijk smal om met een 300 lopers allemaal vooraan te willen staan . :-) Een paar rijen voor mij moet er een dame gestaan hebben die de éérste 10 m voor mij liep en dan plots voor je voeten duikt , omdat haar snelheid amper de 6 min/km haald . Iemand die mij kent heb ikveel respect voor iedere loper op zijn niveau , maar dit is om ongelukken vragen . Ik botste er dus redelijk hard tegenaan ,waardoor zij weer tegen een ander aanliep die bijna ten val kwam . Deze dame moet van mij geen sorry verwachten , maar dat verwacht ik van haar . Mensen , ga aub een beetje op de plaatst staan waar je al loper kan eindigen . Het is micheon 10 m dat je naar achter staat , maar veroorzaakt zo geen ongelukken . Dit is voor ons beiden zeer gevaarlijk ! Dit is gewoon een teken van respect opbrengen voor mekaar ! 

Dan verder over de jogging zelf . Verder gaande op de galbergen vorige week , waar ik 15.10 min liep wilde ik vandaag toch beter doen omdat het parcout iets makkelijker was . Maar het liep van het begin al een beetje stroever . Ik kwam binnen na 15.30 min. Niet slecht , maar dit moest beter !! Het stukje karakter om nog even sdoor te trekken de laatste km , was er vandaag niet !! 

naamloos..
 

Morgen naar Antwerpen om er een flinke wandeling te maken !

Wordt vervolgd !!  

21:32 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Dit is inderdaad zeker niet slecht gelopen...geniet van uw wandeling vandaag.

Gepost door: natalie | 16-05-09

Wandelen ? al trainen voor de Dodentocht ?
Ik stoor mij ook aan mensen die plots beginnen wandelen in het midden van een wedstrijd, dan ga je tenminste aan de kant stappen ..

Gepost door: Edith | 16-05-09

De commentaren zijn gesloten.