17-05-09

Een prachtig weekeinde !!

Een dagje Antwerpen!

Gisteren stond er an een tijdje een afspraak gepland met Julie in Antwerpen . Het uitkijken ernaar heeft lang geduurd , maar was daarom dubbel zo gezellig geworden . Er waren wat vage dingen afgesproken om eventueel wat te gaan wandelen aangevuld met de nodige terrasjes . We hadden afgesproken in de namiddag , maar wij , Peggy en ik waren al van voor de middag in Antwerpen . Een paar winkels weer bezocht :-) , maar het was deze keer voor mij hoor . Een mooie linne geklede vest gekocht . Voor diegene die me gewoon zijn te zien met sportkledij , zal dit wel even wennen zijn !

Tegen 14.00 u dan naar de afgesproken plaats om daar op ons Julie te wachten . Allee wachten moestne we niet  , we kwamen gelijk tijdig aan . We hebben dadelijk een mooi terrasje uitgezocht en de tetter van ons allen stond niet stil . Jeb , ook die van ons Peggy ,....die stille die er altijd bij is , die had het een en ander te vertellen . Het was echt supper gezellig . Veel gelachen en vooral bijgepraat .

Toch even een poging gewaagd om ons in beweging te krijgen , maar halverwegen de Meir , aan de fonteinen hebben we ons weer laten onderuit zakken  in comfortabele zeteltjes en een snackske gegeten . Voor we het goed en wel beseften was het al 18.00 u .

Het was te kort ! Dat was het zeker ! Dus al nieuwe afspaken zijn er gemaakt hier in Mol . Vooral de chocomousse die ik zal maken is de lokvogel . :-)

Vandaag , zondag morgen dus , had ik afgesproken met stefke om een duurloopke te doen van 15 - 20 km . 7 u stipt stond hij weer voor mij deur. Stefke is al meer dan een loopmaat ondertussen . Het is nen echte vriend . We hebben het deze keer vooral over de dodentocht gehad . We gaan dus dit jaar dat beest samen op de knieen krijgen . ( of mij door de knieen  ) :-) We gaan het zeker lopen - wandelen . Tijden heb ik zeker niet voor ogen , of toch een beetje , maar dat hou ik voor mezelf . We zullen éérst maar aankomen . De sponsoractie die ik eerst van plan was hier rond te zetten gaat niet door ! Reden hou ik ook voor mezelf .

naamloos

En dan nu seffens naar de opendeurdagen van de omliggende scholen .  

11:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

De teraskes maken het winkelen wel een stuk leuker hé...voor de mannen toch. Mooie duurloop deze morgen heb je gedaan.

Gepost door: natalie | 17-05-09

Zalig!! Terrasjes, Antwerpen en goed gezelschap, beter kan haast niet. De Stefan is inderdaad nen hele goeie mens, en ge kunt er ook goed mee lachen hé!

Gepost door: Wendy | 17-05-09

'k was ook in Antwerpen gisterenvoormiddag, ook op de Meir, maar ben jullie duidelijk misgelopen ;-)

Gepost door: Ruthje | 17-05-09

Mooi weekend en ik doe ook liever terrasjes dan winkelen.

Gepost door: Edith | 17-05-09

leuke namiddag Heb het al drie keer gezegd en evenveel keer herhaald, maar was een hele leuke middag. En Peggy heeft inderdaad ook veel verteld :-) Laat die chocomousse maar komen! Eén seintje en we staan in Mol. Bedankt voor alles!

Gepost door: Julie | 17-05-09

zalig !!!!!!!!!!!!!!!! kan niet anders dan leuk zijn geweest met jullie samen op zwier

Gepost door: Katrien | 17-05-09

Een terrasje hoort er bij! Mss treffen we elkaar wel op de dodentocht. Deze staat ook op de planning van Michael en mij

Gepost door: Carmen | 17-05-09

De commentaren zijn gesloten.