21-05-09

Lopen met stefke !!

vandaag ben ik weer redelijk vroeg uit mijn bedje gerold om samen met stefan te gaan lopen . Stipt om 7 u was ik deze morgen bij hem geariveerd . Normaal gezien doen we op ne zondag morgen altijd redelijk wat km , maar vandaag had ik mijn schatje beloofd om zeker samen met haar nog te ontbijten voor ze naar het werk vertrok  . Dus een beperking aan km , maar wel wat mijn schema voor schreef . 13 km tegen 5.30min/km als gemiddelde . Toch altijd fijn om samen te trainen . De doelen die we hebben zijn ook ong. het zelfde . Doorvlammen in Geel , en de dodentocht netjes afwerken . Brecht en Minderhoud staan er voor mij ook nog tussen .

De dag dat we in Geel gaan lopen , dus op 27 juni , krijgen we hier ook hoog bezoek waarmee we mol gaan verkennen . Ook zulle zij me gaan naar Geel om er te vlammen op de 10 km . We zijn al ingeschreven . Ook zullen hier nog vele andere bloggers aanwezig zijn . Ik heb het er in elk geval bijna bij ieder schema dat ik maak voor mensen van hier in de buurt erop staan . Of ze komen ?? .....De meeste wel denk ik !

Gisteren avond hebben we de hele avond buiten gezeten met die vuurmand aan . Die grote pot die bij mijn vorige postje te zien is op die foto's . dat ding geeft aardig wat warmte , enzo kan je toch op een aangename en gezellige manier lang buiten vertoeven . Een lekker kriek en de gazet deden de rest . Ons peggy was er niet bij . De'n hele avond op de lappen met haar zus die jarig was. Heb ik haar gemist ??? OnschuldigWe zullen maar ja zeggen zeker ?

Nu seffens na de grote opmaak van de oudste dochter hier , gaan we fietsen . Een terrasje doen en een panekoek of wafel eten . Daarna nog bij de bomma passeren en dan is de namidag weer om vermoed ik .

Allee , ik ga vertrekken !! Ze is klaar ! Knipogen

11:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Heerlijk! Is toch geen schande om ons eens te vermaken zonder de vrouwen.
Als mijn lieve schat eens een dagje weg is lees ik de krant wel drie keer uit!
Zou zeggen geniet er maar van.

Gepost door: Fred | 21-05-09

van plan om de dodentocht te lopen? is dat geen 100 km? da's al een serieuze ultrarun zulle!

Gepost door: Peter | 21-05-09

Mooi Mario Ik kan dat best geloven dat het daar tof is om te zitten in je tuin bij de vuurmand,wat een prachtige tuin heb je ééntje om fier op te zijn.

Gepost door: Bart | 22-05-09

Als ik Geel haal, ik loop tussenin nog 3 wedstrijden, trakteer ik je zeker en vast op minstens 1, meer mag zeker en vast, kriek!
Btw, Amsterdam... ziet er leuke wedstrijd uit. ;)

Gepost door: Gert | 22-05-09

De commentaren zijn gesloten.