24-05-09

lastig loopje vanmorgen !

Gisteren heeft ons Sanne terug beslist om  weer met lopen te starten . Een 3 jaar geleden was ze samen met ons Peggy gestart met star2run , wat haar tot een afstand van 10 km bracht . Ze was zeker niet slecht en kon toen op 10 - 11 jarige leeftijd die afstand lopen onder het uur . Maar door pijnlijke knieen , die samen met de groei gepaard gingen is ze ermee gestopt toen .

Dus ik deze morgen om 7 u zoals afgesproken aan haar bed staan schudden , maar tevergeefs . Geen beweging in te krijgen . Dus dan maar alleen vertrokken en de training die ik voor mezelf s'avonds gepland had , nu maar gedaan . 15 km tegen 5.15 min/km was de bedoeling . Maar ik haalde het echt niet met de hartslagen die ik dan zou mogen hebben . Het vlotte niks ! Toch niet als ik me op de tijd concentreerde . Dus een versnelling lager geschakeld en tegen 5.25 - 5.30 min/km verder gelopen . hartslagen van 140 - 145 was dan vrij hoog aan dit tempo . Maar volgende keer beter . Het zonneke was al aanwezig , en zorgde misschien voor dit ongemak .

Deze avond zal ik dan toch nog gaan lopen met ons Sanne . We gaan dan de mama tegemoet lopen , die vanop haar werk gaat vertrekken . Maar het tegemoet lopen zal zich wel beperken tot een 4 km voor ons Sanne , met de nodige rustpauze's er tussen . Ik ga dan een 10 km nog lopen aan jog-tempo  .

Gisteren heeft ons Julie in de marathon van Luxemburg weer een prachtige tijd neer gezet . Het was life te volgen via internet . De éérste heb ik zien aankomen , net zoals de eerste dame . Ik dacht zo, ik laat het gewoon opstaan en ga zo rond de gelopen tijd van 3.50 u weer even voor het scherm zitten .....maar sluiten ze het filmen toch wel af na 3.15u zeker . Toen was ze nog niet aangekomen . Dat kan ik wel zeggen . Ik hoop snel op een verslagje van haar , al zal dat waarschijnlijk vandaag niet meer zijn . Alhoewel ik deze tijd zeer snel zou willen bekent maken in haar plaats . Maar de éér blijft bij haar ! Dus nog even geduld ! Wie wint de verrassing ?? :-)

En nu nog de hele dag luieren in de tuin se ! Ik ga de deur niet meer uit ! Alleen voor te lopen dan straks !! :-)  

 

11:31 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Sanne En, hoe is het loopje met Sanne gegaan? Moet leuk zijn, zo'n vader-dochter moment. Bedankt voor de Luxemburg - vermelding. Een tijd van 4:08 - 4:10 heeft er lange tijd ingezeten, maar de hellingen op het einde hebben me genekt. Wacht maar tot de revanche in oktober ;-)

Gepost door: Julie | 24-05-09

Plezant hé, kan je lekker samen met uw dochter gaan lopen ! En die word even vlug als papa hoor , let maar op , waarschijnlijk nog vlugger ;-)

Gepost door: jetty | 24-05-09

Een lopende familie uitstap dus.

Gepost door: Yves | 25-05-09

De commentaren zijn gesloten.