25-05-09

Samen met de dochter op pad !!

Ons Sanne is er weer met lopen begonnen . De groei zal nu wel uit haar benen zijn zeker , al denk ik meer dat ze de ziekte heeft gehad van de luie tifus :-) . Maar goed , die periode is voor bij , hoop ik , en we zijn dan gisteren terug gestart met lopen . We gaan het beperken tot 3 x in de week , en zeker geen lange afstanden !! Toen ik voorstelde om terug gewoon van nul te beginnen zoals star2run , was ze daar al dadelijk op tegen . Hela seg ....wat denkte gaai wel nie ! Da kik niemeer kan loewepen ! me nie oonderschatten he !

Dat kreeg ik dan te horen . Ikke dan .....Awel snotter , ....we zullen es zien wa ge nog kunt ! :-) We gingen de mama tegemoet lopen , die vertrokken was op haar werk in Geel . Femke met de fiets mee , en ik met ons sanne op pad ! 1 km gelopen , en na mijn waarschuwingen dat ze te snel liep werd niet geluisterd . Tja , wie ben ik ? Na 1 km gelopen te hebben tegen 6.20 min/km , wilde ze toch een wandelpauze  . 2 min gewandeld en dan weer vertrokken . Ik zei , blijf nu ééns achter mij en je zal merken dat je bijlange niet zo moe gaat zijn . De volgende km tegen 7.15 min/km en dan 2 min gewandeld . Mama kwam in zicht en dus keerde we mee om , om zo nog 2 x 1 km tegen 7 min/km te lopen . Een totaal verkeerde training voor een beginner , maar toch verschoot ik ervan dat ze dit nog kon . De volgende keer zal het op mijn manier zijn ! :-) Ik had s'morgens al wel 15 km gelopen ( zie vorige blogje ) maar nu ik toch weer bezig was , heb ik er toch nog een 10 km in totaal gelopen samen met ons femke op de fiets . Tja als ik mee gestopt was dan had ik toch nog even uit de badkamer moeten blijven en zat ik er ook maar te niksen zo half bezweet . ( goed excuus ??? ) :-)

Vandaag een wisselloop je van 17 km . 1 km loslopen en 1 km tegen 4.30 min/km en dit afwisselen !! Het ging vandaag veel te goed ! Ik moest echt op de rem gaan staan om niet telkens naar de 4.10 min/km te lopen . 1 versnelling zat erzo tussen , en de rest waren ook te snel , maar nog aanvaardbaar ! ( 4.25 min/km )

En natuurlijk ons Peggy niet vergeten te vernoemen !! Knipogen Zij was al redelijk wat dagen na mekaar aan het werken en heeft dan nog telkens de moed om dadelijk beginnen te lopen . Ik laat het te weining zien en zeg het ook veel te weinig . Maar ik bewonder haar inzet inorm !

17:26 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Een echte lopersfamilie... geweldig!

Gepost door: rozebril | 25-05-09

Heerlijk toch om samen te kunnen lopen...en nu nog vol houden hé. Mooie wisselloop heb je gedaan.

Gepost door: natalie | 25-05-09

samen leuk hoor, zo samen lopen

Gepost door: Ronald | 25-05-09

de jeugd jeugdige overmoed valt nu eenmaal niet te temmen hé, zeker niet wanneer het met de paplepel werd ingegeven ...

Gepost door: geert | 25-05-09

super plezant zo'n sportieve familie!

Gepost door: Jess | 25-05-09

@Sanne ik vind het heel knap(om het woordje stoer niet te gebruiken) dat jij terug aan het lopen bent ! veel meiden van jou leeftijd hebben gewoon geen karakter of lef , jij wel ! super cool vind ik jou ,echt waar , Girl power gelijk we zeggen ,laat ze daar in Mol maar eens zien uit wat voor hout je gesneden bent , Veel succes !! ps wel niet gemakkelijk met een "slavendrijver" als coach !! ik kan er van meespreken :-)

Gepost door: Katrien | 26-05-09

De commentaren zijn gesloten.