27-05-09

Fartlec training !!

Gisteren dadelijk na het werk met mijne schat naar de wekelijkse markt geweest . Echt druk was het niet , maar omdat we dit bijna nooit samen kunnen doen hebben we er toch van genoten . Nog een kleine wandeling gedaan , maar toen overviel me echt de slaap . Mijn benen voelden aan als pudding , en alles begon te draaien alsof ik een ferm stuk in mijne kraag gezopen had . Ik moest slapen ! Mijn lichaam schreewde erom ! Dus voor de rest van de dag gewoon geslapen . I denk soms dat ik onkreukbaar ben , maar ......!  :-)

Vandaag voelde ik me weer supper man .Ik had peggy al gezegd dat ik dadelijk na het werk zou gaan lopen . Dus dat heb ik ook gedaan . Na haar ééns ferm in haar kontje geknepen te hebben ,heb ik dadelijk mijn loopspullen aangetrokken en vertrokken naar de galbergen . Daar ligt ne ferme heuvel te wachten om mij klein te krijgen . Maar breken deed hij me niet ! 2 x ( 10 x 100 m tegen 21 - 22 sec met 150 m rust tussen ) tussen de reeksen 1 km loslopen . dan nog 6 x 500 m gas geven en dat deed ik tegen 1.44 min. als snelste ( 3.28 min/km ) en 1.46 min. als traagste . Hier zat dan wel telkens die fameuse helling tussen . Tussen die versnellingen 500 m loslopen . Dit was nog ééns een training waar ik serieus in het rood ben gegaan ! Het in en uitlopen deed ik van bij mij thuis tot de galbergen en was telkens juist 2.9 km . In totaal toch een 14.5 km gelopen .

Daar juist nog een wandeling gedaan met z'n allen in Herselt . Ook een mooie streek . Maar het weer besliste erover om de wandeling een ferm stuk in te korten  !! Weer een geslaagde dag se ! Nu seffens nog met ons Sanne een klein toerke lopen ! Maar max. 3 km dat verdeeld wordt in blokjes van 300 m . Ze zal moeten luisteren !! :-)

Hier onder nog wat reclame !!

naamloos

 Ik ga hier de 5 km doorvlammen ! Wie komt me eraf lopen ? Voor elke blogger die voor me is , tracteer ik een pint terplaatsen !!

17:46 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

tja, met het tempo dat jij loopt op de 5 km zal je er niet veel moeten trakteren hé Mario...;-)

Gepost door: Ruthje | 27-05-09

Amaai, serieuze training, er gaat maandag gevlogen worden!!

Gepost door: Wendy | 27-05-09

Is 'ik drink geen bier' een goed excuus om aan de uitdaging te verzaken? Veel succes op 1 juni. Heb echter KortrijkLoopt op de agenda staan. Deze wedstrijd was voor mij een doel om eens uit te halen maar hoe dichter hij komt ... hoe verder het vertrouwen.

Gepost door: CT | 28-05-09

trakteren eln elke blogger na jou moet jou trakteren; 't zwalpen zal dan niet van de vermoeidheid komen ;-)

Gepost door: geert | 28-05-09

ja halooo straf !! Maandag gaat het stuiven in Dessel !! ik hou het kalm met ons Dianaatje op de Lady's Run :-) veel succes

Gepost door: Katrien | 28-05-09

De commentaren zijn gesloten.