29-05-09

Verjaardag vergeten !!

Ik heb deze week echt veel last gehad van vermoeidheid . S'nachts opstaan en de gekste dingen doen waar je dan pas een uurtje later bij uitkomt . Een voorbeeld ? Mmmmmmmmmm...ik weet eigenlijk niet, of dit wel een goed idee is , om het te vertellen . Maar , alleeeee vooruit dan maar . Eergisteren nacht , niet al te veel geslapen , liep mijn wekker af . En naar gewoonte zit ik dan zo nog een half minuutje op de rand van het bed ,wat wakker te worden . Dan neem ik mijn onderbroek ( een proper ) en kleed mij zo verder aan . Kusje geven aan mijn nog half slapend vrouwke , en dan hup naar het werk . Nog altijd niks mis zal je denken , maar het kwaad was al geschied ! Bij de bakker toegejomen wer het omkleed ritueel , en mijn bakkerskleren aan getrokken  . Na een half uurtje werken , begon de temperatuur in de bakkerei al een beetje op te lopen . Maar mijne temperatuur steeg ook , maar meer dan anders . Vooral aan mijn gat begon het zo wat te trekken en te wringen .......hier zal iets niet goed . Een weing later ging ik naar het toilet en wat bemerkte ik . Ik had 2 onderbroeken  aan ! :-)

Vandaag dan na het werk dadelijk gaan lopen . Ik had zelfs mijn loopkleren mee genomen naar de bakker , om zo toch een half uurtje aan tijd te besparen . Om nog eens een ander parcourke te hebben , was ik tot bij mijn ouders gereden . Vandaar uit  dan vertrokken om een beetje de vernieuwde route uit te stippelen voor de weblogtraining op 6 september . We zijn al met een 24 lopers en er mogen er nog veel bijkomen !! Reageren maar !! Maar ik was aan het trainen he . Het tempo was zo ong. tegen 5 min/km , dus redelijk ontspannen . Garmin was ik vergeten deze nacht :-) , dus voor 100 % de juiste afstand kon ik niet gaan , maar tot nu toe is het toch maar ong. en later peil ik het voor 100 % af . En ik ben van plan om hetdeze keer ook door te trekken tot 35 km , maar wel zo dat er op 28 - 30 km weer uitgestapt kan worden . Er zou dus nog 1 extra lusje bijkomen . Het zal echt allemaal tussen de Molse meren gebeuren , kanaaldijken en een zeer weinig op de straat . Dus toch zeker een 25 km op onverhade wegen , en max een 10 km op verharde weg , maar dit zullen allemaal verbindingstukken zijn tussen de boswegen !! De Molse natuur zal deze keer volledig uitgekamd worden . ( reageren he !! )

Dan het verjaardags verhaal . Om te beginnen , het was niet mijn verjaardag , maar die van mijn moeder . Ze werd gisteren 62 jaar , en ziet er nog altijd geweldig jong uit . Wij hebben ze dan ook dadelijk gebeld en ze onze felicitatie's overgebracht . Maar het was namiddag toen er een tante verscheen , een zus van ons vader , mat ne ferme bos bloemen . Ze kwam éérst ons vader tegen en die zei dadelijk , Wie gaat gij gelukkig maken ? Op dat moment kwam ons moeder binnen zodat ze dadelijk de bloemen kon afgeven en de nodige zoenen geven . Maar daar zal hij dan .....ons vader . Zijde gij verjaard ........schatje ?  Ik ....ik ...ben dat vergeten !  Vergeten??? Efkes deed ze precies of ze boos was , maar als ge al zo lang samen zijt , dan weet ge dat ge zoiets kunt verwachten . Al was dit toch nog niet voorgevallen . Morgenavond tracteren ze ons op een lekker etentje !! 

Wij gaan morgen éérst het pas geboren olfantje bezoeken in Antwerpen . Maar nu éérst werken se !! 10 u beginnen !! En dan nog lopen - een beetje slapen en op 12.00 u vertrekken naar Antwerpen !! Een dag die weeral goed gevuld is !!   

21:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Onderbroekie Mario,

da komt ervan van al die schema's te maken, op den duur heb je slaaptekort. Gelukkig waren het maar 2 onderbroeken. Het hadden eens 2 strings moeten zijn. Amai !

Gepost door: Andy | 29-05-09

2 onderbroeken, dat gaat je nog lang blijven achtervolgen vrees ik ;-). Wij trekken zondag naar Kai Mook!! Ik zie je maandag misschien wel in Dessel, tot dan!!!
Grt

Gepost door: Wendy | 29-05-09

@ La Dolce Mama Heel gelukkige verjaardag !!!!!!!!!!xxx
ps en van onderbroekken ...beter 2 dan geen zeker ???:-)

Gepost door: Katrien | 30-05-09

De commentaren zijn gesloten.