05-06-09

Mag ik ook ééns klagen ?

Ik ga jullie al gerust stellen dat het niet een ellen lang geklaag zal worden , maar meer een aanwijzing naar...

De blogs in het algemeen is een soort dagboek waar we ons verhaal kwijt kunnen . Altijd is er wel iemand die luisterd . Voor mij en de meeste lezers van mijn blog zal de interressen vooral om het lopen draaien . Maar toch geeft iedereen er soms wel een tipje van hun prive leven prijs , en de ene gaat hier al wat verder in dan de ander .

Ik ben van mening dat ik het zo possitief mogelijk probeer te houden , maar zo lijkt het natuurlijk wel , dat alles bij mij perfect gaat . Ik heb geen tegenslag of problemen ! Bij hem gaat alles vanzelf !

Maar niks is minder waar ! Problemen met het lopen kan ik zeer goed relativeren . Het is ook maar lopen he ! En prive zal ikzeker alles niet tot detail aan de grote klok hangen , maar daarom is alles niet perfect .

Ik heb hier ook een tiener dochter met haar zeer leuke maar ook met haar grijzen haren bezorgende trekjes  . :-) Dingen die stuk gaan die gepaard gaan met de zoveelste rekening . Maar ook heb ik een schat van een vrouw die voor de derde jaar op rij blijft kampen met de gezondheid . Niks levensbedreigend maar wel zeer pijnlijk met een vooruitzicht in het duister . Nieren , blaasontstekingen en dat alles veroorzaakt pijn die uitzaait tot in de rug , dat je begint te twijfelen of je nu een rugprobleem hebt of ......? Deze keer weer begonnen met een blaasontsteking die je dan tot de huisarts brengt . Urine staal afgenomen en beginnen al met antibioticum . Na 4 dagen de uitslag en ja een blaasontsteking . Maar na die 4 dagen antibioticum was het nog niks beter , en uit de ervaring van de voorbije 2 jaar al maar bij de specialist voor de nieren een afspraak gemaakt . 1 week wachten . Maar die pijn verbetert niet he ! Dan is het de kennismaking en het uitzetten van de stappen die er genomen worden, dus eigenlijk nog niks gedaan . Weer een week later mocht ze dan onder scanner . Kunt ge bijhouden met het tellen van de dagen met pijn . En nu dan weer wachten op die uitslag ! Maar ondertussen helpen zelfs 3 voltaerens per dag nog niet .

Dus ook hier is niet alles perfect he ! Maar ik blijf of probeer toch overal het possitieve van in te zien en zo over te komen . Maar het vooral bij het lopen te houden !

Dus om af te sluiten . Gisteren was het een zeer zware fartlec training . 3 km in en uitlopen / 10 x 100 m tegen een zeer zanderige heuvel met 200 m rust / 1 km loslopen / 4 x ( 100 - 200 - 300 - 400 m tegen 22 sec/100 m met 100 rust tussen ) tussen de reeksen 700 m joggen . Ik had met deze traiing geen echte problemen , maar ze was toch net zwaar genoeg ! Vandaag dus een rustdag ! Voor morgen zit ik nog een beetje te twijfelen . Ofwel s'morgens een snelle duurloop van 12 km , of een wedstrijdje van 5 km , waarschijnlijk in Geel - punt .

Ik heb deze nacht nog tijd genoeg om erover na te denken . Ik ga nu werken se ! Salodder Knipogen

21:40 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

oei ocharme... dat klinkt niet zo fijn! :( de gezondheid is een kostbaar iets.. veel beterschap daar!!

Gepost door: Jess | 05-06-09

veel sterkte voor Peggy, zo constant met pijn zitten moet hels zijn. Soigneer haar maar goed Mario!!

Gepost door: Ruthje | 05-06-09

Goh, ik hoop dat ze snel de oorzaak vinden van die pijn. Veel beterschap voor Peggy!

Gepost door: rozebril | 05-06-09

Veel beterschap voor je vrouw. Jouw aanwezigeid en positivisme zal de pijn al ietske verzachten. En ja, je mag zeker dit eens laten vallen als je daar behoefte aan hebt! En 't is zeker geen gezever. Ksnap 't wel hoor. Kprobeer ook altijd zo weinig mogelijk over de privé op het internet te kwakken maar soms wil je het eens kwijt hé.

Gepost door: Steve | 05-06-09

Ocharme Peggy, heel vervelend dat ze haar zo maar doorsturen en je telkens terug moet wachten. Ik hoop dat ze het nu eens tot op de bodem uitspitten! Heel veel beterschap en sterkte voor Peggy en heel het gezin! En goe trainingske ze!! Zo vlammen in de galbergen.
Grt

Gepost door: Wendy | 06-06-09

Doeme toch. Veel beterschap voor Peggy. Hopelijk is ze er snel weer vanaf.

Gepost door: yves | 06-06-09

Beterschap aan Peggy, Mario. En die puber thuis, leuke tijd joh! :)

Gepost door: Gert | 06-06-09

Ook van ons! heel veel beterschap!

Gepost door: Tine | 06-06-09

De commentaren zijn gesloten.