06-06-09

Jogging Punt Geel

Daar juist toch een wedstrijdje gelopen van 5 km ipv. de snelle duurloop van 12 km . De mama was werken , ons Femke naar haar beste vriendin spelen , dus bleven ons Sanne en ik nog alleen over .

Wij samen naar Geel .....ons Sanne voor te supporteren en ik om het beste van mezelf te geven . Ik heb bijna dezelfde tijd gelopen als vorige week in Dessel . Van bij de start hing ik mee vooraan . Is toch wel efkes plezant zo helemaal van voor lopen . Maar lang heeft het niet geduurd . :-) De éérste km  liep ik tegen 3.42 min. Dan kregen we een stukje zand te verwerken en het tempo zakte naar 3.55 min .Een dame bleef voor me hangen tot ong. 1.5 km , maar ook zij was te snel vertrokken en ik kon haar dus toch voorbij steken . ha ha ..Er was geen vrouwenvolk voor me ! :-) vanaf dat moment had ik maar 1 doel , het beste van me geven al zeker , maar ook voorkomen dat nog iemand mij voorbij ging . Nu dat is half gelukt . Ik ging er nog een 4 voorbij , waarvan er toch éntje is terug gekomen in een verschroeiende snelheid . Ik denk dat die gast daar wat aan het loslopen was :-)  Mijn eindtijd is dus 19.23 min. 10 sec sneller dan in Dessel op een afstand van 5.12 km . Ik ben tevrede , maar ik weet dat ik beter kan , maar het karakter om elke dag mijn trainingen juist te doen ontbreekt een beetje . Heb ik nu een loopdipje ? Bijlange niet ! Ik geniet van elke training die ik doe , alleen van die hele snelle trainingen die ik juist zou moeten doen kijk ik tegenaan en sla ik maar al te graag over .

Woensdag is het in Hoogstraten te doen ! Dat is voor mij één van de best georganiseerde joggings . Veel volk , kermis , braderij .....voor iedereen wat wils . Ook ga ik me hier weer aan de 5 km wagen ! Dan volgd Minderhout voor de 5 km , brecht voor de 6.6 km , en dan Geel voor de enige 10 km . Het doel in geel is gewoon weer het beste van me te geven , en hopelijk onder de 40 min blijven . Maar dan zal ik toch iets beter moeten gaan trainen !!

18:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Knap gelopen hoor. Sterk !

Gepost door: maaike | 06-06-09

amai amai.. toch een heel mooi resultaat! Proficiat!

Gepost door: Tine | 06-06-09

Leuk zo die wedstrijdjes! Ik kijk ook al uit naar Geel, en ik zal zien dat ik achter jou start hoor ;-).

Gepost door: Wendy | 06-06-09

Gelukkig geen loopdipje voor jou...prima prestatie hoor Mario. Proficiat. Dat loopdipje zal bij mij zitten nu.

Gepost door: natalie | 06-06-09

In Geel spreken we zeker af hé voor de wedstrijd!

Gepost door: Gert | 06-06-09

Sterk bezig !!! de vorm loopt hier uit je blog ! houden zo !! er gaan nog potten gebroken worden ! Proficiat

Gepost door: Katrien | 07-06-09

Dus vanaf nu alle vrouwen kloppen in de 5 km :-) :-)
Voor een dip toch weer knap zunne !!
gr

Gepost door: jetty | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.