08-06-09

luie 21 km verkiezings zondag !!


Gisteren had ik een liue zondag . Hij was nogtans zeer actief begonnen . Om 5.30 u uit mijn bed , want ik had afgesproken met steffan om een duurloopke van 20 km te doen . Just om 6 u was hij bij mij en waren we dadelijk op pad . het werd een  mengeling van bestaande parcourke's. Een stukske van de bleken gevolgd door de kanaaltoer en het laatste stuk van het prinsenpark . Overal de mooiste stukske's van . Ik moet toch wel zeggen dat het lopen ook wel het voordeel bied om je eigen streek te leren kennen als je broekzak . 

21 km

 21 km ..

Vanaf toen begon de luie zondag ! :-) Ons Peggy was werken . Ik heb liever dat ze thuis is hoor , maar zo soms het huis voor je alleen hebben , zo .......kan deugd doen ! Er was nog wel 1 ding dat wij gisteren allemaal MOESTEN  doen , gaan stemmen !

Ja ik lees zo hier en daar op de blogs en ook op tv hoor ik mensen zeggen dat dat leuk vinden te mogen kiezen wie ons landje bestuurd . Maar daar heb ik dus weeral mijn eigen mening over :-) De partij met de meeste stemmen zou moeten regeren ! En niet na de verkiezingen 2 mindere partijen samen klikken om zo aan de meerderheid te komen . Dat is de kiezers bedriegen ! Stel , en ik zeg stel dat ik voor de VLD ben maar absoluut tegen de SP. ben . Moesten ze me vooraf inlichten dat ze samen gaan met elkaar zou ik zeker ook niet op de vld stemmen en mij stem aan een andere patij geven wat de uitslag weer veranderd . Dus wat wij ook stemmen , het wordt na de verkiezingen altijd verdraaid . Ik zeg , laat iedere BELG het stemrecht behouden , maar schaf de stemplicht af ! Ik zou zeker nooit meer gaan !!

Maar genoeg daarover ! vandaag was ik weer de klusjes man in huis . Geloof me , dat zijn niet de dagen dat ge mij wil tegen komen . Ik werk zeer graag hoor , en de normale klusjes ......geen probleem . Maar zoiets als een badkraan vervangen .....iets dat ik nog nooit deed en warschijnlijk ook maar 1 x zal moeten doen , daar heb ik echt lak aan . Het begint al met het rond vragen naar de eventuele details  die er altijd wel zijn . En dan kunnen die stielmannen zo doen van , wete gij da nu niet ? Maar om het kort te houden . Ze staat erop . 2 krassen gemaakt op de moer door de verkeerde tang te gebruiken . Als't da maar is ! Maar ik kan terug douchen !!

De planning om toch te lopen vandaag is er wel over geschoten . En nu heb ik er geen goesting meer in ! Tasje koffie drinken met mijn schatje is veel belangrijker !! :-)

18:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Ik ken dat die werkjes in huis, heb er de laatste tijd ook geen zin in, er moet hier nochtans heel dringend behangen worden, maar er zijn nu éénmaal leukere dingen in het leven hé ;-).
Grt

Gepost door: Wendy | 08-06-09

Ja Er zijn leukere dingen dan die werkjes, gelukkig moest ik niet gaan stemmen dat is al een voordeel.

Gepost door: Steven | 08-06-09

Ja, Er zijn leukere dingen dan die werkjes, gelukkig moest ik niet gaan stemmen dat is al een voordeel.

Gepost door: Steven | 08-06-09

Awel, ik ben ook voor stemrecht i.p.v. stemplicht, maar dan nog zou ik gaan hoor. ;)

Gepost door: Gert | 08-06-09

Lopen is zeker goed om je eigen streek te leren kennen. Ik heb hier ook al veel weggetjes bijgevonden.

Gepost door: Yves | 09-06-09

De commentaren zijn gesloten.