09-06-09

planningen voor de volgende 2 weken !!

Deze week 2 wedsrijdjes op het programma staan . Niet echt idiaal , maar het zijn er 2 die zeker wil lopen . Ze zijn in de buurt van een zeer toffe blogster edith en haar man frank . Morgen dus in Hoogstraten en zaterdag in Minderhout . Beiden voor de korte afstand . De week erna op vrijdag 19 juni is het helemaal in hun thuis basis Brecht te doen .Ook daar zal ik er zijn. In brecht zijn er ook een paar mensen die een schema van mij hebben of hadden voor een marathon of zo . Namen ......vergeet het , daar moet ik echt naar zoeken . Hopelijk ga ik ze ginder ééns ontmoeten !

vandaag dus een rustige training gehouden . 9 km losgelopen met hartslag 125 - 130 , dus moe was ik niet ! Daarna nog een 3 reeksen versnellingen gedaan van 100 - 200 - 400 m tegen 22 sec/100 m met telkens 100 m wandelen tussen .  Dit aan de 15 kapellekes waar de 100 m punten netjes staan afgespoten over een parcour van 1500 m met lichte korte hellingskes . Het ging vrij vlotjes , nu hopelijk morgen nog een beetje sneller op de 5 km .

Ik ga ook langs deze weg iedereen bedanken voor de toffe mailtjes die ik regelmatig krijg . Niet altijd beantwoord ik ieder mailtje , ofwel maar dan redelijk kort wegens geen tijd of zo . Dus bedankt iedereen !!

Ik wil toch nog ééns benadrukken dat er voor het najaar onder de bloggers via stemming gekozen is om de Leie marathon te lopen . Ik kan me best voorstellen dat deze voor somige te snel komt wegen verlof of zo . Maar we zijn nog altijd op zoek naar zeer luidruchtige supporters , fietsbegeleiders .....Frank en Betty gaan er voor zorgen dat de bloggers het hier echt naar hun zin hebben ! 

Ook organiseer ik weer in Mol de weblogtraining op 6 sep. Alle uitleg is te vinden op onze weblogunite een paar verslagjes terug . Gef een seintje als je ook bij in het lijstje wil komen te staan aan de linker kant van die blog . We zijn al met veel , maar er mogen er nog veel bijkomen !!    

  

16:37 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

't weekend van de Leiemarathon zit ik voor m'n werk in Nederland, anders was het misschien wel gelukt om te komen supporteren of mee te fietsen. Een volgende keer beter...

Gepost door: Ruthje | 09-06-09

succes!! Veel succes morgen!

Gepost door: Wendy | 09-06-09

Leie Marathon Beste Mario,
Door verschrikkelijk drukke weken heb ik 3 weken minimaal kunnen lopen. Maar ik ga proberen om bij dit evenement aanwezig te zijn. Ik kijk er in ieder geval naar uit. En wat betreft uw wedstrijden....veel succes en plezier hierbij.

Gepost door: Fred | 09-06-09

Leiemarathon! Wegens ziekte kan ik dit jaar zeker niet meelopen met de Leiemarathon.
Maar, elk nadeel heeft zijn voordeel ...

Ik ga bijgevolg zeker meefietsen en de lopende bloggers bijstaan met allerlei praktische zaken zoals vervoer Deinze-Wevelgem, catering, bevoorrading, etc ... .

Gepost door: frank spencer | 09-06-09

CU Tot morgen. Hopelijk geen regen !!!

Gepost door: Edith | 09-06-09

Wat de Leiemarathon betreft. Mijn aanbod van in mijn laatste email geldt nog steeds hoor. Ik hoor het wel. :) Succes in Hoogstraten.

Gepost door: Gert | 10-06-09

Luidruchtig ! ...op de Leie M voel me aan gesproken :-) ik kom zowiezo mischien lopen we wel een eindje mee ,maar moet dat nog overleggen met den Coach :-) veel succes vanavond !!

Gepost door: Katrien | 10-06-09

De commentaren zijn gesloten.