20-06-09

Jogging in Brecht

Nee nee , ik heb niet gelopen . Dat liet mijn enkel zeker nog niet toe .

Gisteren dus gewoon zoals afgesproken naar Edith en Frank  gereden in Brecht die weer netjes voor alles gezorgd had . Ons Peggy en mij ingeschreven en de nummers al gaan afhalen . Ik mag het toch ook wel ééns zeggen , maar ik wordt echt in de watten gelegd door de bloggers in het algemeen , maar deze keer gan ik toch effe deze twee extra bedanken !  Jullie zijn supper !!

Maar ondanks alles perfect was geregeld kon geen van ons beiden lopen door onze kwaaltjes al vermeld in de vorige blog ! Steffan mijne loopmaat zou ook naar brecht gaan en was nog niet ingeschreven , dus hem mijn nummer aanbieden leek me niet meer dan normaal . Steffan kwam mij goed op tijd halen ( die gast komt nooit te laat he ! ) enzo kwamen we toch ruim op tijd bij Edith aan . Frank had zijn uiterste best gedaan om de tuin piekfijn af te werken . Maar de vermoeidheid zat echt in hem ( ik zag er niks aan ! :-)) en besloot om ook niet te lopen . Wij twee , gewapend met fototoestel mee naar de jogging die een 200 m van hun thuis vertrok .

naamloosnaamloos.Ook nog een reden waarvoor ik toch naar brecht gegaan ben , ondanks het niet kunnen lopen , was ons Sandy . Zij had een speciale aanvraag op de blog geplaatst om haar ne ferme schot of klets op haar kont te geven  Nu als ik iemand op zo'n simpele manier kan verder helpen , ben ik zeker parraat ! Knipogen Toen we haar tegen kwamen , had ze de hele meute van de miep miep zoef  bij . miep miep zoef

Twee ervan ken ik omdat ze een schema hebben , maar de rest kende mij wel . Ze volgen mee het schea van Sandy ( links) en Marjon rechts van mij . Toen ik die entoesiaste bende zag , bedacht ik me toch over dat onder die kont schotten . Stel je voor dat ze dat allemaal zouden willen ........Mijne voet he ! Tong uitsteken

Frank en ik zochten het beste plaatske om de startende meute te kunnen vast leggen . Weer een hele groep hoor . 900 voorinschrijvingen waren er . Dus de duizend zal zeker gehaald zijn . Als je die dan ziet afkomen ......wauw . De kodak op automatisch en trekken maar . Dus iedereen zal er wel opstaan ! Dan dadelijk een kleine verplaatsing gemaakt om ze nog ééns te zien passeren . Sandy en Marjon hingen vlak achter elkaar . Edith bleef bij haar zoon of omgekeerd , maar liepen een zeer mooie tijd . Stefke , die met mijne nummer liep enzo ook mijn naam vertegenwoordigde heeft alles gegeven , maar ondanks zijn verkoudheid de laatste weken was het resultaat niet wat hij verwachte . Maar toch nog altijd zeer snel !

Toen iedereen was aangekomen hadden frank en ik ons nog tegoed gedaan een een ferm pintje . Schol !!  Voor stef en ik naar huis reden bezochten we nog een ruwbouw van een familie lid van hem die zich aan het vestigen is in Brecht . Geen klein bier , dat huis !

Volgende week is het in Geel lopen , waar ik ook voor ben ingeschreven . Maar ook deze zal ik aan me voorbij maten gaan . Stefke mag mijne naam weer verdedigen !  En doe dat goed he ! Volgend jaar zijn er misschien startboxen aan de hand van je prestatie ! Dus ik wil vooraan startren he !! :-)

Ik ga hieronder nog de link plaatsen om al de foto's te bekijken . Misschien vind je jezelf er wel ergens op ! http://picasaweb.google.com/marathonmanneke1/JoggingMinde...


Dan nog een speciale mededeling !

Op onze info blog  http://webloglopers.skynetblogs.be/ Kan je nu eventueel je interessen laten blijken om samen met Nathalie De Vos  een training te volgen . Ook geeft ze uitleg over sportvoeding en dranken !  Geef zeker je mening op de weblogunite !!


 

  

12:56 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Jammer dat je er volgende week niet bij zult zijn, misschien wel voor de apres run????

Gepost door: Wendy | 20-06-09

Toch bedankt dat je met de voetproblemen toch nog naar Brecht bent gekomen. Het is wel raar om jou als supporter te zien .. Hopelijk is het gauw beter met de voet !!! Tot volgende week !!!

Gepost door: Edith | 20-06-09

Geel Je komt toch afgezakt naar Geel he zaterdag ? Moeten zeker ergens afspreken he !

Gepost door: Dirk De Groof | 20-06-09

Bedankt Beste Mario,
Ik weet dat het verschrikkelijk balen is met een blessure. Ik hoop dat je snel weer hersteld bent.
En wou u toch nog even bedanken voor uw reactie op mijn webog.

Gepost door: Fred | 23-06-09

De commentaren zijn gesloten.