23-06-09

Afspreek plaats voor dwars door Geel !!

Ja eindelijk is er nog ééns wat tijd voor mijn blogje . :-) Ik heb de voorbije dagen redelijk wat mailverkeer gehad hier . Ik denk dat er bij waren die dachten , de coach is gekwetst , tijd genoeg nu , ik ga nog een schema vragen , of een verlenging . Dat houd die gast bezig he ! :-) Wel gelijk hadden ze , het hield mij zodanig bezig dat ik mijn blogje bijschrijven een beetje verwaarloosde . T'is toch al 3 dagen geleden he !

Maar als ne mens niet loopt , heeft hij dan op een sportblog iets te vertellen ? Wel , sportief gezien sta ik nu op mijn hoogte punt . Ik ben volledig uitgerust , dus klaar om erin te vliegen ! Maar het is mijne enkel toch nog altijd die niet mee wil . Donderdag nog eens naar de kraker en dan verwacht ik toch sterke verbeteringen tegen volgende week . Duimen zou ik zeggen .

Volgende week is het mijn laatste werk week , en dan vertrekken we weer op reis . Dit maal is het een bestemming waar we al ééns naartoe geweest zijn . Platje D'aro !

platja d'aro

Zon , zee en vooral doen waar ik zin in heb ! De schoon zus - broer en 2 kinderen  gaan ook mee . Zelfde hotel , maar ieder gaat zijn eigen weg . Dat is de afspraak ! Alleen s'avonds zulen we er samen op uit trekken en flink pintelieren . Dat dat lachen geblazen is , weet ik nu al ! En elk jaar maak ik toch wel iets mee . Voor de trouwe lezers , die herinneren zich het alarm in de douche nog wel . :-) Ook het taal probleem is er nog  . t'is te zeggen , .....ik spreek toch ruim 4 talen , en toch verstaan ze mij niet ! Het probleem ligt volledig bij hen  . Als ik bv. 2 verschillende talen door mekaar in 1 zin gebruik , dan staan ze daar te kijken , ....of ze kennen just die ene taal niet en verstaan ze dus maar de helft . :-) 

Ook de uitstappen die we maken ben ik aan het uitstippelen . Ik heb dat altijd graag vooraf al gedaan . De belangrijkste die erin zit is een bezoekje aan Barcelona . Het voetbalstadion ga ik zeker overslaan . Voor sommigen is dit een aantrekpleister , maar mij zegt dat echt niks . Moest ik dan graag gaan zou ik er een match bijwonen . Maar een leeg stadion ......zeker niet !!

Afspreek plaats voor Dwars door Geel  !

Volgens mij en ons Jessica is de beste plaats om af te spreken de  bewaarplaats voor sporttassen in het Sint-Aloysiusinstituut . Ook de douchen zijn daar , dus iedereen moet daar toch passeren ! Ik zal fotograaf zijn voor de groepsfoto . Ik probeer hier om 18.45u aanwezig te zijn . Ik zou iedereen toch aanraden om tegen 19.15 u richting de start te begeven . Er zijn een paar snelle die ik graag vooraan zie starten . En dit geld voor iedereen eigenlijk . Tijdig terplaatsen geeft je de juiste startpossitie . Iedereen weet zelf wel wat hij of zij aan kan . Ga aub. niet vooraan staan als je zelf weet dat je niet bij de snelste bent . Dit is echt voor iedereen gevaarlijk , zeker met z'n massa volk  !  Ik wens iedereen heel veel succes ! 

Ik heb nog  inschrijving van ons Peggy die ik gratis weg geef aan de snelste geintereseerde . Hij - zij moet ze wel komen afhalen op de afspreek plaats ! Stefke heeft de mijne al !

18:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Geel Coach, ik zal er zijn (als mijn kuit het houd). Straks licht testje, morgen vervolg trainingsschema. Zeg, waarom loopt Peggy niet mee ??? See you !

Gepost door: Dirk De Groof | 23-06-09

Ik loop om 18.30u nog even mee met de chiquita kids run, dus wacht effkes hé, ik kom zeker!!! Enne de zenuwen beginnen al serieus te komen, iedereen doet zo precies dat dat een makkie is om een pr te lopen, maar een tijd onder de 40min is knokken ze, dat weet jij ook wel hé. Tot zaterdag hé!!!

Gepost door: Wendy | 23-06-09

Geel Ik zal er zeker zijn Mario. Ik kom toch op tijd omdat ik graag eerst even naar de 5km kijk. Tot zaterdag.
Nog 1 iets. Ik zal mijn bloggers shirt zeker aandoen voor de foto,maar de wedstrijd moet ik in club t-shirt lopen. Anders krijg ik geen punten voor ons club criterium. Dat is toch ok hé?

Gepost door: Gert | 23-06-09

Ik zal er ook zijn !!!

Gepost door: Edith | 23-06-09

Sangrada Familia mag je zeker niet overslaan in Barcelona, Het olympisch stadion is ook een bezoekje waard. Ik heb nog wel wat kaarten liggen van Barcelona vermoed ik geef me maar een seintje als je ze wil lenen. Ik kan ze donderdag meebrengen naar de training of eventueel naar Geel (als Ilse gaat lopen)

Gepost door: Wim | 23-06-09

Geel is vrij ver voor mij, maar heb net eens op t wedstrijdprogramma van van t weekend gekeken en der is precies nie veel anders te doen, dus mss zak ik ook wel es af naar de andere kant van t land ;)

Gepost door: Peter | 23-06-09

ik ga er al vroeger zijn want de 5km vertrekt al om 19u. dus 18u45 is te laat voor mij om nog af te spreken...

Gepost door: Jess | 24-06-09

Geel Succes in Yellow!

Gepost door: geert | 24-06-09

Mooie vooruitzichten en een vakantie is altijd fijn.
Beterschap met de enkel en zometeen weer vlammen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 24-06-09

knoop doorgehakt, zin in 10k wedstrijd dus ik kom ook af naar Geel. Als de nummer van Peggy nog beschikbaar is dan ben ik er in geinteresseerd :)

Gepost door: Peter | 25-06-09

last van de rechter achillespees en ga dus bij nader inzien toch maar passen vandaag...

Gepost door: Peter | 27-06-09

De commentaren zijn gesloten.