30-06-09

Wat is er aan de hand op 14 augustus ??

Mensen ik weet het echt niet ! Wat ik wel weet is dat Patrick en ik niet het beste contact hebben . De waarom niet , is door de meeste al wel gekend dus daarover geen woord meer ! Wat voorbij is , is voorbij , en behoord tot het verleden !

Patrick organiseerd blijkbaar een looptocht , maar ik weet hier echt niks vanaf . Ik loop trouwens op dat moment de dodentocht . Wat zeker een groffe leugen is , is dat hij iets via mij zou storten naar make-a-wish . Ik ontvang nooit geld  en alles wordt altijd rechtstreeks op de rekening van Make-A-Wish gestort .Om de naam van een organisatie te mogen gebruiken zoals Make-a-wish , daar moet ge wel de officiele papieren voor inorde brengen ! Ik heb die , en dat kan altijd nagevraagd worden bij de organisatie , waar die met heel veel plezier op antwoorden ! Julie wordt ook vernoemd en die heeft deze keer niks te maken met de sponsering. Het was voor het maken van de schema's ! Links van mijn blogje staat er alle uitleg over ! :-)  

Wat ik wel spijtig vond is dat sommige bloggers hier zelfs nog aan twijfelde dat ik met patrick iets zou organiseren ! Mijn mailbox zit vol , die gast is er weer in geslaagd ! profficiat patrick !! Iedereen beantwoorden ......ik denk er nog niet aan ! En nu vlug afsluiten , want ik zit hier ferm mijne tijd te verdoen !

ps. Ik zal niemand er scheef voor aan kijken hoor , als de interessen er zijn voor 14 augustus . De webloglopers doen nog altijd wat ze zelf willen !! Ik zal er zeker niet zijn ! :-)

09:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Heb werkelijk geen idee waar dit over gaat. Heb eerlijk gezegd ook geen interesse me erin te verdiepen of er een mening over te ontwikkelen. Precies zoals je zelf schrijft "De webloglopers doen nog altijd wat ze zelf willen" . Daar heb je helemaal gelijk in ! Maak je niet druk om wat andere denken/schrijven.

ps: Op zondag 16 augustus wordt er in Middelburg (Nederland) een gezamelijke weblog duurloop georganiseerd ... gok dus dat er vanuit NL weinig mensen op de 14e gaan lopen ;-)

Gepost door: Bjorn | 30-06-09

De commentaren zijn gesloten.