01-07-09

Gokken geblazen !! :-)

Ik ga het kort houden .....toch proberen ! :-)  Vandaag weer een dagje dichter bij de vakantie ! Een lastige dag was het ! Op het werk is het nu grote kuis en dat wordt echt zeer letterlijk genomen ! hier kunnen de dame's nog veel van leren :-) ( en nu zwijgen mario !! ) :-) De diepvriezer was vandaag aan de beurt . En da's niet zon bakske als ge thuis hebt staan . Alles met amoniak , een stevige ontvetter die in ee geslten ruimte ferm op uwe adem pakt . Hoorfdpijn is hier naar jaarlijkse gewoonte het gevolg van . En vingers die vol kleine sneetjes staan ! Maar ja , we zijn er weer voor 1 jaar vanaf ! :-)

Darna thuis ook nog wat tuinklusjes , maar die werden afgesloten met een toerke lopen ! 7 km , waarvan ik de laatste 2 km in 4 blokken verdeeld heb van 500 m snel en weer traag . Het ging redelijk goed ....ik ben echt tevrede over de vorderingen !

Maar we staan  nu toch nog op een redelijke achterstand wat betreft de training voor de dodentocht . Ik ga die samen met stefke proberen te lopen / wandelen ! Het doel is op de éérste plaats hem uitgaan , maar toch zou ik een kleine pronostiek willen houden voor iets lekkers als prijs voor de winnaar ervan .

* Ga ik hem uitlopen ondanks mijn blessure nu en de weinige trainingen ?

*Zo ja , hoeveel tijd heb ik ervoor nodig ? ( tijden per 15 min. en geen seconden )

De schiftingsvraag !

*Welke tijd heeft stefke ?  

Voor de mensen die niet op de hoogte zijn , de afstand is 100 km . Ik had me voorgenomen om mij daarvoor te laten sponseren voor Make-A-Wish . Maar make-a-wish sponseren is nog altijd mogelijk door ........lees de teksr links van mijn blog !!

Blog in de kijker !!

Ik heb weer een zeer mooie blog leren kennen die ik met jullie wil delen . Dus bezoek zeker deze blog ééns http://runforrunners.web-log.nl/ .

Thijs Tijsma vroeg me via mail zijn/haar blog in de verf te zetten . En na het lezen ervan verdient deze blog dat zeker !!

Het is een nederlandse blog en vergeef me , maar hier in belgie is thijs een jongens naam en thijsma , heb ik hier nog nooit van gehoord , maar klinkt voor een meisje .....dus is het me echt niet duidelijk of ik het hier nu met een man te doen heb of een vrouw .

Mijn gokje ...... een knappe jonge vrouw zo half de dertig !! :-)

Dat kort houden is weer niet gelukt zeker ? :-)

 

21:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

mmmm effe een gokje wagen, 12h45
Hopelijk zit ik er ver naast ;-)

Gepost door: Wim | 01-07-09

Mijn Naam Beste mensen,

Ik ben dus Thijs Tijsma van de weblog Run For Runners. Ik zal jullie even uit de droom halen. Ik ben een man van 25. Dus, niet zoals wordt gedacht een vrouw. Waarom je de naam Tijsma, zonder H, nooit van hebt gehoord komt omdat ik in Friesland woon. Friesland is een provincie in Nederland. Zelf woon ik in de hoofdstad van Friesland. Leeuwarden.

Zo ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben geweest. Jullie hebben hier te maken dus met een man.

Groet vanuit Leeuwarden,

Thijs Tijsma

Gepost door: Thijs Tijsma | 02-07-09

pronostiek uitstappen: uiteraard!
tijd: wat ik kan, kan jij ook ... dus: 11u30!

Gepost door: geert | 02-07-09

Met de huidige temperaturen willen we allemaal in die vrieskast gaan wrijven ... Succes in de trainingsopbouw en mijn respect voor je behoedzaamheid in het coachen van Wendy L. Toen ik je visie op haar toekomst las moest ik vaststellen dat je theorie de basis zou moeten zijn voor onze jeugdcoaches.

Gepost door: Carlos | 02-07-09

Het zal je lukken want je bent een sterke loper met karakter.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 02-07-09

De commentaren zijn gesloten.