08-07-09

een berichtje uit spanje

We beleven hier weer een zeer mooie tijd . Elke dag is er wel een utstapje gepland . Gisteren hadden we hier iets minder mooi weer . 22 graden maar bewolkt . Dus dat is zo en dag die we zeer actief inplannen . Naar Peratalada gereden waar we flink gewandeld hebben en ons lieten verwennen met de plaatselijk mgemaakte wijn . Naam vergeten , maar was naar mijn smaak het onthouden niet waard . Nogtans staat hij hier hoog aangescheven .

Vandaag is ons peggy de dag begonnen met een klein toerke te lopen . Het ging goed zij ze me juist . In tegenstelling bij mij . Ik kan gewoon niet lopen . Zejfs bij het wandelen doet mijn voet pijn . Dat is voor mij op het ogenblik zowat de enige zorg . Bekijk ht possitief ......dat werkt wel een tijdje . ik kan mezelf ook wel iets wijs maken , maar nu begint toch de zorgperiode . De ddentocht bevoorbeeld is iets wat ik maar 1 x  kan mee doen door mijn gunstige werksituatie dit jaar . En dan krijg je dit . Er zijn ergere dingen .....ja ja , maar dit houd mij nu toch bezig .

Maar genoeg gezeur . Ik ga eens kijken of ons peggy gedoucht is en dan trekken we er weer op uit . Barcelona is mijn voorstel , door weer een iets mindere dag . We gaan hier zerker naat toe ondewr de vakantie , maar doordat we vandaag zwemmmen voorzien hadden en dit toch niet kan doorgaan , zijn we wat laat . Maar dan gaan we gewoon 2 x als we alles niet gezien hebben . Toch ?

Nog een paar blogjes lezen .........controle :-)

08:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Je bent duidelijk aant genieten daar in Spanje, ik hoop dat je enkel toch vlug betert, kan mij wel voorstellen dat dat een beetje een domper is. Nog een hele leuke vakantie gewenst!!!

Gepost door: Wendy | 08-07-09

voila, gewoon terug gaan, en niet alles gezien hebben is ook niet erg, als je maar geniet ! Misschien komt alles wat timing betreft wel goed uit : op vakantie rusten en de tijd krijgen om te genezen ! Ik duim voor jou !

Gepost door: kaat | 08-07-09

Geniet nog verder van jullie vakantie...hopelijk is je enkel vlug beter.

Gepost door: natalie | 08-07-09

Ola ! toeristen !! veel plezier hé !! xxx

Gepost door: Katrien | 08-07-09

Hopelijk is je voetje snel genezen :(
Nog veel plezier op je vakantie!
Geniet ervan!!!

Gepost door: Layla | 08-07-09

veel plezier Geniet ervan en laat die enkel maar wat rusten!

Gepost door: Steve | 08-07-09

Montjuïc Morgen wordt een drukke dag in Barca: vive le tour...

Gepost door: Spencerwoman | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.