10-07-09

De tour van dichtbij .

Na barcelona bezocht te hebben en toch nog altijd met een minder goed weer te kampen hebben  ( 22 - 23 graden ) zijn we gisteren naar Tossa De Mar gereden . Daar was het de wekelijkse markt en passerde ook de tour . Een beetje inlichtingen genoñen waneer ze de tour verwachten . Tussen 12 u en  14.00 u . Hela mannekes , ik ben wel ne loper he en  nu niet zo zot van koersen dat ik 2 uur ga zitten wachten .
De oplossing = een tafeltje gereserveerd op een terrasje naast het parcour met een redelijk zicht . Na de markt bezocht te hebben konden we dadelijk aan tafel waar de tourkaravaan al aan het passeren was. stipt om 12.15 u de eerste wagen . Echt mooi om dit eens mee te maken . De echte koersliefhebbers die duchtig naar allerlei prullaria grepen die ze vanuit die fel versierde wagens gooien van al de sponsers . Dan volgen de wagens met die reservefietsen , muziekwagens , verkoopwagens ..............even een stilte van een 10 min. met dan tussendoor zo ene met veel lawaai er weer aankwam , wij weer recht van onze stoel , en dan was dat weer ne leuke die zijne fiets op een aanhangwagen heeft staan enzo zit mee te fietsen . Ondertussen waren wij , samen met de schoonzus , broer , en kinderen ons aan het vullen met paella en ......veel bier . Mannekes als ge me hier bezich zou zien ....ik zou verlegen zijn voor mezelf .Tong uitsteken
En dan ineens .....................zoef ............de eerste vier zijn voorbij . Wie ? ?? niet gezien . Dan het pelleton , maar iemand herkennen  ........nee njet , maar het was zeer leuk en het eten smaakte zeer goed .
Dan toch nog even op het strand gezeten zodat de allerkleinste ook tevrede waren .
Vandaag was het weer echt spaans weer . 28 - 30 graden en een stralende hemel . In de kranten schrijven ze telkens bewolkt .......waar zouden ze dat meten ? Dus hebben we er eens een rustige dag aan het strand van gemaakt .
Wat we morgen gaan doen zal seffens besproken worden bij een lekkere sangria tot in de late uurtjes aan het strand . de kinderen spelen zich daar echt tepletter terwijl wij rustig .....zuipen Lachen. Met mijne schoonbroer erbij is het altijd wel ergens mee lachen . Door de dag laten we mekaar vrij , maar s'avonds zoeken we mekaar toch op .

19:12 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.