16-07-09

verslagje uit het zonnige spanje

tja is dit nu een loopblog of en vakantie verhaal ? Wel over lopen valt nog altijd niks bizonder te vertellen . Toch niks possitief . Dus laten we het bij het vakantie gedeelte houden .

Elke dag bezoeken we wel ergens een dorpje , dat de voorbije eeuwen iets meer betekent heeft . Soms is het toerisme hier nog niet aanwezig . Allee niet .......wij zijn er dus wel geweest als toerist . Maar toch ook weer een belangrijke bestemming was voor ons de stad Barcelona gisteren , die we voor de tweede maal bezochten . We parkeerden de auto aan de haven . Dicht bij de autosnelweg en zeer gemakkelijk om de stad weer te verlaten . We waren nog maar net uitgestapt of een volledig naakte man passeerde ons . En met Peggy haar woorden Amai die is .......bevoordeeld . Hij was wel geboddypaint , maar zo ne slingerende slurf steek je niet weg . :-) Daarna de bus genomen naar het park van Gaudi . 15 hectaren groot park dat versiert is met in mozaiek gemaakte beelden tot huizen toe . Echt de moeite . Dit nam wel een groot stuk van de dag in beslag , zeker met 3 kinderen ....Sanne Femke en ik :-) Wij hebben tijdig een terrasje nodig . Nee  nee , maar ik let er wel tijdig op dat dit gebeurt . In de late namiddag keerden we terug naar de haven , waar we een bezoekje brachten aan de boetieks die gebouwd zijn op pijlers in het water , bereikbaar met een lange brug . Ook zeker de moeite , met ne grote portemone . Een koffie drinken in de Starbucks mocht zeker niet ontbreken .

S``avonds de laatste avond doorgebracht met de schoonzus , broer en kinderen . Die vertrokken vandaag naar huis . Tegen hun zin , maar ja , aan alles komt een einde .

Vandaag hadden we de kinderen een rustig dagje beloofd aan het hotel en omgeving na de vermoeiende dag van gisteren . Zo konden we de schoonzus nog uitzwaaien .

Morgen weer een actief dagje op het programma . Waarschijnlijk een lange wndeling in Loret de mar . Met een frisse duik in zee na de inspanningen .

De kilo´s die ik al ben bijgekomen .....wil ik zelf nog niet weten , maar dat houd niet op met 4 . Zeker weten !

De dodentocht is iets wat mij nu zeer veel door het hoofd speeld . Kan ik starten ? Is het wel verstandig ? Op 6 weken nog maar 3 x gelopen . Dat was in de week juist voor het verlof . Ik zelf zou iederen het afraden . Maar wat als je zelf dit maar 1 x kan meedoen wegens je werk ? Starten om na 30 km op tegeven is ook te gek . Ach afwachten  . Over de conditie ........maak ik me minder druk . Als je genoeg in jezelf geloofd denk ik dat je dit zeker kan uitwandelen - lopen . Maar met blessure ...De herinneringen aan mijn laatste marathon ben ik nog niet vergeten . Dat was op karakter , maar die pijn wil ik niet meer ! De volgende keer geef ik zeker op ! Denk ik toch ......:-) Allee mijn teller geeft me aan , dat de tijd erop zit . Maandag morgen ben ik weer in het land . Ik zit nu al te plannen wat ik de dagen erna zal doen . Dus mensen die zich vervelen zal ik nooit begrijpen . Mijn dagen zijn te kort . Is altijd al zo geweest . :-)

18:58 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

De dodentocht, daar heb ik het gisteren mat Steffan ook nog over gehad, hij ziet het alleszins zitten. Geniet nog van de laatste zalige daagjes in Spanje, hier wordt er volgende week regen verwacht :-). Groetjes, en we zitten nog volledig op ons schema hoor!

Gepost door: Wendy | 16-07-09

ah ne Starbucks in Barcelona! goei reden om dan eens tot daar te gaan ;-) geniet nog van die laatste daagjes in Spanje!

Gepost door: Ruthje | 16-07-09

geniet nog van jullie laatste dagen in Spanje, en maak je geen zorgen, de Dodentocht gaat je wel lukken. Wel oppassen met de voet en nog zeker niks forceren he !!!

Gepost door: Edith | 18-07-09

Starbucks en bodygepainte naakte slingers ?? mmmhh kan het geloven dat Peggy je naar Barcelona lokte :-) ps verzorg toch maar je voet zodat je later geen spijt krijgt alé dat raad "mijn" coach toch altijd aan :-) geniet nog van jullie laatste dagjes Spanje

Gepost door: Katrien | 18-07-09

Heerlijk genieten zo op vakantie en zo te lezen gaan er mooie wedstrijden komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 18-07-09

geniet er nog wat van en profiteert van de uw verlof. En de dodentocht... dat komt wel in orde, desnoods in een iets tragere tijd hé! Grtz

Gepost door: Steve | 19-07-09

De commentaren zijn gesloten.