20-07-09

We zijn terug thuis !!

Na de helse rit van 1350 km kan ik zeggen dat ik blij ben thuis te zijn . Maar in gedachten als ik nu naar buiten kijk denk ik al terug aan de Spaanse zon.  Met  " helse rit " bedoel ik vooral dat bij het heen rijden naar spanje we getuigen waren van een dodelijk ongeval . Was amper 5 minuutje voor ons gebeurt . Mijn schoonzus reed voor ons terwijl ze dacht dat wij dat voor hen deden . Zij was nog ietrs vroeger getuigen en dacht dat wij erin betrokken waren . het was ook een blauwe auto , maar van een merk was zeker niks te herkennen . De motorblok lag in het midden van de straat en ......Ik heb nog nooit iemand zo blij weten zijn mij te horen aan de telefoon . we zijn de volgende parking gestopt en iets gaan drinken om te bekomen .

De reis op zich was echt reuze meegevallen . We hadden beiden , zowel de schoonzus als wij schrik om toch samen de stap te wagen op reis te gaan . We hadden duidelijke afspraken gemaakt , van ieder gaat zijn eigen weg , en s'avonds gaan we als het uitkomt samen iets drinken of eten . En dit is echt prima verlopen . de kinderen van hen en ons vonden het supper om savonds iemand te hebben ommee te spelen . Ons sanne was meestal toch eenn beetje het moederke van de kleinste . En ze deed dat naar mijn verbazing schitterend . Zo hadden wij toch ook wat meer rust op het terras . :-)

De beste avond was de simpelste . Een paar flesjes wijn gekocht , wat frisdrank , chips......en rustig op het strand gezeten met ze'n allen tot na 12 u s'avonds met een orkestje dat zat te spelen op één van de terrasjes . Meer moet dat niet zijn .

De rest heb ik al grotendeels verteld in mijn vorige blogjes die nog geschreven zijn in spanje . Niet alles maar toch al veel .

Bij het terug naar huis rijden , was het weer een " helse rit  " . Juist voor Lyion lag er in het midden van een zeer donker stukje autostrade , een groot hert in het midden van de autostade liggen  . Het dier leefde nog vermoed ik , want het lag daar met opgeheven hoofd precies te kijken . Als ik een halve meter meer naar link reed , zat ik hier nu waarschijnlijk niet mijn blogje te schrijven . In Belgie zou en dadelijk naar de politie bellen die dan de nodige verwittigingen kunnen doen . Maar in het buitenland ......wie wat waar ? Ik hoop dat nietmand iets erg overkomen is.

En dan nu wassen , tuin proper maken en rusten ....

Morgen of straks volgen nog wat foto's .  

 

12:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Ja... met de auto op vakantie gaan is precies ook nog niet alles...heb dat ook eens mee gemaakt als ik naar Italie ging... je bent blij terug in Belgie te zijn hoor.

Gepost door: natalie | 20-07-09

Amaai, twee helse ritten! Kan geloven dat je blij bent om terug veilig thuis te zijn! Prettige vakantie nog hé!

Gepost door: Wendy | 20-07-09

Welkom thuis ! en nu uitrusten :-)

Gepost door: Katrien | 20-07-09

Beste Mario,
Op de autobanen in het buitenland gaat het er af en toe ruig aan toe. Het is niet zo georganiseerd zoals we gewend zijn. Maar gelukkig ben je heelhuids weer thuis aangekomen, misschien een aantal pondjes zwaarder. Maar dat moet kunnen in de vakantie, die loop je er zodra weer af. In ieder geval veel succes met de komende arbeid en looptrainingen.

Gepost door: Fred | 21-07-09

Wanneer start je terug? hoi Mario, wanneer start je terug met lopen? Zie je de dodentocht nog zitten? Laat ma iets weten hé. Tom Schoofs en ik, zijn geïnterresseerd om mee te gaan! groeten en een zeer spoedig herstel!

Gepost door: Benny Van Genechten | 22-07-09

112 (noodnummer) gaat altijd met een gsm, maar om dan in je beste spaans uit te leggen wat er precies waar ligt...

Gepost door: jogginggirl | 22-07-09

De commentaren zijn gesloten.