22-07-09

Wat een onweer !!

Wat een onweer was dat nu weer gisteren avond hier in mol en omstreken . Hagelbollen , regen , en vooral veel wind . Ik zag op het laatavond nieuws dat er zelfs daken waren gaan vliegen . Niet hier in Mol , maar toch wel een goei 10 km verder . Hier is het beperkt gebleven met wat afgeknapte bloemen . Mijn dak zit er dus stevig op . :-) 5 min. voor het echt begon zag ik nog 2 dames en 1 iemand van onze club voorbij lopen . Ik zei nog tegen Peggy , Ik zou willen meelopen . Maar 5 min later dacht ik er toch anders over . Daar wilde ik zelfs niet in zitten .

Vandaag niet zoveel gedaan . Maar morgen zouden Peggy , femke en haar mete kindje en haar zus naar plopsa land gaan voor haar verjaardag  . Maar ze heeft juist afgebeld doordat ze  zeer ernstig ziek is geworden  . We  zullen iets anders moeten verzinnen. Voor vrijdag is de planning om naar de Gentse feesten te gaan . En met ons tweetjes . De kinderen blijven normaal gezien bij mijn ouders . Nog een beetje in voorbehoud .

Wat het lopen betreft is het nog altijd noppes . Ik zou graag gaan maar heb schrik dat de pijn weer komt opzetten zoals juist voor de vakantie toen ik toch 3 x ben gaan lopen . Extra rusten is volgens mij beter nu . Maar hoe zou dat voor dodentocht zijn . Ik heb hier mijn bevestiging liggen van betaling . Die zat van morgen in de bus . Wat zouden jullie doen ? Starten of niet ?  

Je moet weten dat ik al 6 weken gene poot meer gelopen heb . ( ja die 3 keren ) Het is niet gemakkelijk hoor , als je dit waarschijnlijk maar 1 x kan mee doen . 

En mijn mailbox puilde weer uit . Nog 4 schemake's erbij , zo stonden er gisteren 12 nog te wachten . vandaag is er al ééntje minder :-)  De steven  was de gelukkige ! ( Ik hoop toch dat dit de juste is ) :-) En zo maar ik er elke dag wel ééntje !

Blog in de kijker!!

Op de weblogunite had ik er al over gepost , maar nu wil ik deze blog toch ook op de mijne nog maals in de kijker zetten . Thijs Tijsma , een nederlandse blogster vroeg om haar blog ook eens te vermelden . Natuurlijk controleer ik deze éérst een beetje of ze wel degelijk interesant is . En ik, zou jullie allen eens aanraden om er een kijkje te nemen . En dit doe je

Hier

 

18:29 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Dilemma Mario ge staat met een moeilijke vraag voor de deur ! qua Dodentocht zenne ,je wil wel ,maar een gezond verstand zou normaal moeten zeggen Nee !! ik doe dit niet voor mijn lichaam ,maar niemand kan dit in jou plaats doen , ik persoonlijk zou het niet doen volgend jaar komt ook nog

Gepost door: Katrien | 22-07-09

Wedstrijd! Beste Mario,
Het is balen dat je nog niet hersteld bent.
Wie ben ik om te zeggen dat het niet verstandig is om deze wedstrijd te gaan lopen.
Het is maar een persoon die dit kan beoordelen....dat bent u zelf!
Wij kunnen niet voelen wat je ervaring is tijdens het lopen, dus kunnen wij ook geen oordeel geven. Maar gezien de historie van uw blessure zou ik het persoonlijk niet verstandig vinden. Ik zou zeggen veel sterkte met het herstel en uw beslissing.

Gepost door: Fred | 22-07-09

niet starten als ik u was zou ik niet starten , hoe erg je het ook zou vinden , 100km wandelen als je in orde bent is al niet niks . Als je ook nog maar iets voelt , zou ik niet starten .

Gepost door: roadrunnerke | 22-07-09

yessa Mario, merci voor mijn schema. Ik schrok me een bult dat je het al in orde had gefixt en het ziet er luk en plezant uit! Ik ga ervoor makker. Nu de N mag van mijne naam zenne. 'T is op zijn Engels hé :-)! De dodentocht, hoe erg ik het je moet zeggen maar doe het niet. Bon, jij bent de enige die het weet of het kan of niet maar ik heb hem vorig jaar zelf gedaan. Al wandelend. En ik moet zeggen (sorry voor 't taalgebruik) : 't is gene k*k. Man, dat is gewoon afzien. Ik heb ervan genoten (vooral overgang nacht-dag is uniek) maar ik heb daarna mijn peren gezien zenne. Puur op karakter en met marathonervaring is 't gelukt en ook omdat ik iemand tegenkwam die hetzelfde tempo ging en het klikte dus dat motiveerde om beiden de finish te halen. Waarom dan niet? Omdat ik last heb gehad van een doortrapte voet (nog steeds dus), ik weken kapot ben geweest, fysiek gewoon leeg (zelden meegemaakt). Je hebt eigenlijk toch wel een week recuperatie nodig hoor. En omdat mijn schoonbroer en vriend niet deftig voorbereid waren (ook enkele weken weinig gedaan) en zij zijn gecrasht na resp. 50 en 70 km. Totally wasted zoals ze zeggen. Ik raad je aan den deze te laten schieten en je lichaam niet kapot te maken voor dit event. Een jaar utstel is geen afstel en je moet ook nog wat marathons lopen voor ons hé. Niemand zal je dit trouwens kwalijk nemen hoor. Eigen gezondheid gaat nog steeds voor. Anyway, zoals gezegd, veel raad, maar je neemt de beslissing nog steeds zelf hé. In ieder geval veel succes en als je gaat. Let me know, dan wil wel ff komen piepen 's nachts.

Gepost door: Steve | 22-07-09

hmm, echt voorbereid kan je je niet noemen... Wetende dat je nog een druk marathonnajaar voor de boeg hebt, kun je die 100 dan niet deels afleggen of zo ? 100 km onvoorbereid lopen zal je lichaam geen deugd doen... (Ik meende ergens gelezen te hebben dat er een 15 km ook inzit, tvv ve goed doel of zo, maar 'k ben vergeten waar ik dat las)

Gepost door: jogginggirl | 23-07-09

De commentaren zijn gesloten.