25-07-09

Het doek is gevallen !! Mijn éérste opgave !!

Voor alles is er een eerste keer ! Iets opgeven is iets wat vanaf vandaag in het heel klein in mijn geheugen staat geschreven .

Ik had op de blog al eens gevraagd wat jullie in mijn plaats zouden doen met de deelname aan de dodentocht . Heel veel reactie is er niet op geweest . Het is vakantie in blogland ! Ons Peggy vond het gewoon weg stom om mee te doen . Maar ja , je eigen vrouw is altijd te bezorgt he . Het is erg om te zeggen , maar zoiets gellof je niet van je vrouw !  Het dan maar aan een goede vriendin met ervaring gevraagd wat zij ervan dacht . En haar antwoord was , niet mee doen . Er zijn belangrijkere dingen . Het was een beetje fijner omschreven , maar daar kwam het op neer ! Het is niet zo gemakkelijk om dit nu te schrijven , maar hoe langer ik het uitstel hoe meer kans ik heb om me te bedenken . En ik wil deze keer ook eens luisteren naar wat mijn coach gezegd heeft ! :-) Mijn enkel is aan de genezende hand , hoop ik , en dat gaan we zo houden . Maar ooit doe ik daar zeker aan mee !!

Volgende week begin ik terug te trainen !! Nee , niet met lopen ! Maar ik ga de home trainer weer beklimmen , en de fitnes gaat mij ook terug mogen verwachten . Ik zal alles trainen , behalve die rechter enkel ! Het stilzitten is voorbij ! Ik word daar zot van , en dik ! :-) Of was dat door het bier ? :-) Dus ook dat laatste zal weer op nul gezet worden ! Terug alles onder controle gaan nemen . Dieeten of beter gezegd , gezond eten !

De Gentse feesten dan !!  

Vandaag waren we rond 11 u in Gent . Veel te vroeg voor de feesten , maar dat wisten we ! Het is trouwens niet de eerste keer dat we gaan ! De planning was een flinke wandeling maken , uit gaan eten , en dan naar de feesten ! De éérste 2 hebben we gedaan . Een 10 km gewandeld , ong. 2.5 u en dan kwamen we terug in het centrum waar we net op tijd een tentje hadden om onder te schuilen . Regenen en wind ......Maar het was maar een bui . Nog een beetje gewandeld langs de kraampjes en ons peggy ingelicht dat ze een goed restaurantje mocht uitkiezen , want ik tracteerde voor haar verjaardag . Dadelijk zij ze chinees , daar heb ik zin in . Wel ik ook ! Ze wist er ene zitten , dus daar naar toe ! We hebben daar fondu gegeten . Dat was niet in olie , maar in een soort boulion . dat gaf weer een apparte smaak . Met een lekker glaasje wijn was dit echt perfect ! Het was half vier toen we terug buiten waren . Het zafg er niet goed uit . Donkere wolken .....dat gaat niet goed komen . We waren nog geen 5 min aan het wandelen of we kregen weer een bui over ons heen . Een paraplu hebben we nog gekocht , want de onze waren nog niet terug in de auto gelegd na onze reis . Uiteindelijk beland je dan weer op een overdekt terrasje en dan begin je zo stillekes aan te denken , gaat da zo de hele avond zijn ? na de derde maal schuilen  hadden we er genoeg van en sloten het hoofdstuk , gentse feesten af . We gaan een filmpke kijken .

De kinepolis in gent was het korste bij . Maar dat is een triestig geval daar . Dan maar naar antwerpen naar de metropolis , zo, waren we ook al op weg naar huis . 1
  

 Het goed uitziende, onverstoorbare Congreslid Stephen Collins is de hoop van zijn politieke partij. Alle ogen zijn gericht op deze opkomende ster als partijkandidaat voor de naderende race om het presidentschap. Tot zijn onderzoeksassistente, die tevens zijn minnares is, op brute wijze wordt vermoord en het ene geheim na het andere uit de kast rolt. McCaffrey heeft het twijfelachtige genoegen bevriend te zijn met zowel Collins als met de spijkerharde uitgever Cameron, die hem op onderzoek stuurt. Bij zijn zoektocht met zijn partner Della naar de moordenaar stuit McCaffrey op een doofpot-operatie die de totale machtsstructuur van het land dreigt te ontwrichten.

Een mooie film , goed opgebouwd , met prima acteurs !

Daarna was het tijd om weer naar huis te keren en de kinderen op  te halen . Van 1 ding hebben we spijt . We hadden heel graag even iets gaan drinken met Jullie en Maarten . Sorry , maar dan hadden zij ons kunnen uitwringen ! Het weer heeft alles overhoop gehaald , maar toch is de dag geslaagd !!

Ons peggy heeft haar blogje ook weer geschreven http://miss-piggy-2.skynetblogs.be/

00:57 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (13) |  Facebook

Commentaren

een verstandige beslissing wat de DT betreft. Je zou er voor je enkel waarschijnlijk meer kwaad dan goed mee doen. Ik denk dat bij mij de langslepende blessure ook nog altijd een gevolg is van de dodentocht vorig jaar. 100 km is niet niks hé. Het is het eigenlijk niet waard om er achteraf dan maanden lang de tol voor te moeten betalen...

Gepost door: Ruthje | 25-07-09

dodentocht Wss een goei beslissing, de dodentocht is wel heel zwaar. Voorzichtig terug trainen he coach, je kan ook fietsen en zwemmen. Ik vond dat vorig jaar ook saai, maar het begint toch leuk te worden. Heb ook gemerkt dat mijn HS zakt door af en toe te fietsen. Succes !!! en goed feesten he !!!

Gepost door: Edith | 25-07-09

moeilijk amai, dat moet geen gemakkelijke beslissing geweest zijn ! Maar zeker de beste ! Ik dacht dat je enkel al genezen was, maar blijkbaar heeft hij wel heel lelijk gedaan !
Zoals Edith zegt : fietsen en zwemmen is ook leuk. (Als we niet opletten nog een triatlonner bij !)

Gepost door: kaat | 25-07-09

Verstandige beslissing denk ik... Gent is inderdaad eem mooie stad om te wandelen hé...maar in de regen een heel stuk minder...

Gepost door: natalie | 25-07-09

't is inderdaad maar stillekes in blogland, vakantie voor iedereen denk ik.
en die dodentocht komt er nog wel van

Gepost door: Wim | 25-07-09

Heel verstandig ! dat is wel niet echt een opgave eerder een wijziging naar een later datum 2010 misschien :-)

Gepost door: Katrien | 25-07-09

100km met een enkel die niet ok is, heel verstandige beslissing Mario! En daarbij, jij bent nog een jong ventje, die dodentocht ga je zeker nog eens afwerken. ;))

Gepost door: Gert | 25-07-09

het is natuurlijk jammer maar het is beter voor u voet dat je niet mee doet.Ik ga er toch proberen naar toe te gaan.Ik hoop dat er nog een paar supporters naar de aankomst komen.

Gepost door: stefkerun1 | 26-07-09

Ik denk wel dat het verstandig is en gewoon een volgende keer gaan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-07-09

moeilijke beslissing maar ik denk wel dat het de juiste geweest is! veel succes met je toekomstige plannen!

Gepost door: Jess | 26-07-09

Lastige keuze maar wanneer jij je er goed bij voelt is het de juiste geweest. Gent is een schitterende stad ; maar in de regen is het ook niet leuk.

Gepost door: Bjorn | 27-07-09

Met een enkel die nog niet optimaal is aan de dodentocht beginnen is niet zo verstandig vrees ik !
Gelukkig heb je een goede coach ;-)
Die regenbuien verpieteren veel leuke dagen van de toeristen hoor , ook hier bij ons heb ik al veel mensen zien kwaad worden op de regen zeker als je maar één dagje in een stad zijt is dat niet leuk !
Der zit maar één ding op hé , volgend jaar terug gaan ;-)
gr

Gepost door: jetty | 27-07-09

Hi coach, je hebt geluisterd :-) Super. Verstandige beslissing, hoe moeilijk ook! jammer dat we jullie gemist hebben op de Gentse Feesten, maar dat maken we binnenkort in Mol goed he!

Gepost door: Julie | 28-07-09

De commentaren zijn gesloten.