27-07-09

Ons Peggy is jarig !

Normaal zou ze dit zelf op haar blogje moeten schrijven , wat ze beloofde morgen te doen ( afwachten dus ) , maar de 37 is bereikt ! Al meer dan de helft van haar leven maak ik daar la deel vanuit . En zoals ze dat telkens mag onder vinden ,....verjaardagen worden hier nooit vergeten .

Dit jaar had ze de tegenslag , juist die dag te moeten beginnen werken . Allee tegenslag ? We zijn allemaal blij dat we dat nog mogen doen , dat werken . Maar just die dag , doe je dat toch een tikje minder graag . Al zal je dat aan ons Peggy niet zien . Ik had dus de hele dag om van alles te bekokstoven . Ze had eigelijk al wel een beetje haar verjaardag gevierd met mij in Gent , maar zo die dag zelf niks meer ......da kon toch ook niet !! Ik kocht ne grote bos bloemen en ging haar afhalen op het werk . Ze was daar natuurlijk zeer blij mee en dacht eraan om seffens nog wat was en strijk te doen . En nu denkt ge al .......De Mario heeft dat allemaal gedaan voor haar zodat ze nu rustig kon genieten van de tv.

Ne goede raad aan al de mannen die nu lezen . Laat u daar nooit door vangen om dat te doen op zo'n sentimentele momenten , want ge zijnt een heel jaar aan het verjaardag vieren :-)

Nee dat kwam eigenlijk nog niet in me op , maar bij het thuis komen zei ik dat ze zich allemaal moesten klaar maken , en iets deftigs aan te trekken ! Met z'n allen de auto in , en toen kreeg ze nog een blind doek om . jeb , zei ik . dat hebt ge mij ook al ééns gelapt ! Ge zult het pas zien en weten als we daar zijn wat we gaan doen .

Het werd de Postelse Hofstee , waar we iets gingen eten . Het was ook hier waar ik Peggy ten huwelijk vroeg . Het was geleden van voor we kinderen hadden dat we hier nog geweest waren . En nu dus met z'n vieren . De kinderen vonden het ook supper gezellig .

We hadden een menu genomen .

               +++++ aparitief van het huis +++++++++

                          Gevulde champignons

                               Soep

                         Zalm filet met mouseline saus en

                            aardappalgratin

                         Ijs met warme krieken en

                                     koffie

                ++++++++++++++++++++++++++++++++ 

23:47 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

hiep hiep hoera voor Peggy!!!

Gepost door: Jess | 28-07-09

dikke proficiat aan Peggy!!

Gepost door: Ruthje | 28-07-09

Nen echte romanticus hé! :) Proficiat met je vrouwke Mario!

Gepost door: Gert | 28-07-09

Van een verassing gesproken,het zag er heel goed uit.

Gepost door: anita | 29-07-09

ne dikke proficiat aan peggy en nog vele jaren samen.Het was er zeker lekker want ik ben er ook al eens gaan eten.

Gepost door: stefkerun1 | 29-07-09

De commentaren zijn gesloten.