29-07-09

Rustig dagje , maar toch goed gevuld. Weblogtraining

Vandaag hebben we een toch iets wat rustigere dag gehad , die toch goed gevuld was . We zijn dus na het ontbijd , dat bij mooi weer zoals vandaag altijd buiten plaats vindt , een mooie wandeling gemaakt van een 10 km . Ons Femke met hare step , enzo is iedereen tevrede . Tja de oudste dochter die blijft liever thuis of trekt op met haar vriendinnen .  In de namiddag hebben we wok met scampi's gemaakt . Op de éérste plaats omdat het lekker is , maar vooral omdat het zeer gemakkelijk en vlug gaat .

We hadden de kinderen beloofd om naar vossemeren te gaan , en belofte maakt schuld . Maar niet alleen de kinderen doen dit graag , ikke ook hoor ! :-) Dus laat het ons zo stellen .....Ons Peggy was weer op pad met 3 kinderen ! :-)

1

Wildwaterbaan , glijbanen , golfslagbad , en brubbelbaden deden we allemaal . Het was echte fun !

De schema's !!

Met de schema's sta ik helemaal bij ! Bijna elke dag na de vakantie er wel één of twee gemaakt . En geloof me maar , ik doe dit echt zeer graag ! Soms , maar dan heel soms lijkt het een muur waar je tegen kijkt . Als ze allemaal tegelijk komen , maar ook daarin ben ik bijgeleerd . De trouwste krijgen altijd voorrang . Bloggers voor niet bloggers en de rest moet gewoon wachten tot ik tijd en goesting heb . Maar meestal is dat nooit lang ! :-)

Mijn blessure !!

We zitten nog altijd in de herstel periode . Ik denk dat er tussen de oren ook wel een deeltje begint af te spelen . Soms iets voelen , of dat toch denken . Het is soms raar !  Nog 10 dagen rust ik , en op zondag 9 augustus zal ik smorgens om 6 u in mijn loopschoenen staan ! Een wisselloopke 500 m lopen en 2 min wandelen en dit voor max 45 min.

De weblogloop !!

Er is al een tijdje niks meer over geschreven , maar die gaat nog altijd door op zondag 6 september , met vertrek om 9.30 u en 10 u aan het Zilvermeer te Mol . Voor 15 augustus komen alle details nog juist op de blog te staan , zoals de juiste afstanden . Maar het zal ong. 12 km , 18 km , 27 km , en 35 km . Gratis inkom op het zilvermeer + kleedruimte en douches zijn voorzien . Na het lopen , zo rond 14.00 u is er een tafel gereserveerd waar we samen een menu kunnen eten aan een prijs van  16 euro . Op de weblogunite http://webloglopers.skynetblogs.be/ zijn aan de linker kant alle deelnemers tot nu toe vermeld . Moest jou naam er ontbreken geef dan nog een seintje ! Ik ga volgende week zeker nog een mailtje sturen naar iedereen die willen komen om te bevestigen dat ze blijven eten !!

 

23:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Veel beterschap! Ik hoop dat je blessure over is tegen 6 augustus! En nog een prettige vakantie

Gepost door: Benny Van Genechten | 30-07-09

Je hebt er weer een leuke dag van gemaakt, Vossemeren is een zalig zwembad, ik heb daar ooit nog in de snack gewerkt. Nog 9 dagen en ik hoop dat je dan terug kunt lopen zonder pijn! Kijk al uit naar de weblogtraining hoor!!!

Gepost door: Wendy | 30-07-09

Helpen aftellen ... nog 10 dagen en je mag terug aan de slag ,hopelijk is alles dan achter de rug
Alvast bedankt om alles in goede banen te leiden voor de weblogtraining , ik zie er al naar uit !

Gepost door: Katrien | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.