03-08-09

Afpeilen van het parcour voor de weblogtraining !!

Het moest er toch eens van komen dat ik het parcour juist ging afpeilen ! Ik stelde het altijd maar uit omdat ik hoopte dit al lopend te kunnen doen . Maar 35 km nu al dadelijk lopen , zie ik zelf niet echt zitten .Dus de fiets was de oplossing . 

 Het idee van het parcour zat al wel gedeeltelijk in het hoofd , maar toch bedriegd afstand , en moet je er hier en daar een stuk weg laten of weer bijdoen . En dan ben je al vlug wat extra kilometers aan het fietsen . De éérste 12 km blijven het zelfde als elk jaar . Dit is een zeer mooi stuk , dus waarom toch weg laten . Dus moest ik nog voor een 23 km parcour zorgen . Ik heb het in lussen gemaakt , zodat we 4 afstanden krijgen . Dus 12 km , 19.5 km , 28.5 km , 35,5 km . Na 12 km passeren we allemaal terug het zilvermeer waar we ook starten en waar ik voor een drankpost ga zorgen ( koelbox in mijn auto ) . De 19.5 km  splitst ietske vroeger en zal de laatste kilometer de mensen die daar mee willen stoppen , alleen gelopen worden . Maar dat zal een bekent stuk zijn in rechte lijn zodat je het zilvermeer niet kan voorbij lopen ! Na 28.5 km passeren we terug het zilvermeer en kunnen de drinkbussen weer gevuld worden om de laatste 7 km aan te vangen .

Het parcour zal helemaal anders zijn ......maar het blijft tussen de Molse meren . Natuurlijk komen we op stukken van andere jaren , maar .....toch anders nu !! Dat het nu mooier is , weet ik niet . Maar dat laat ik aan jullie allen over . De juiste details komen morgen op de weblogunite , maar ik beloof dat het weer zeer goed zal worden !

Dus denk er zeker over na of je dit wel gaat missen . Voor het tempo moet niemand schrik hebben . We lopen in groep aan het tempo van de minst snelle loper .Mail me nog als je interessen hebt , en dan zet ik je naam bij in het lijstje op de weblogunite . ( links van mijn blogje klikken )

De foto van het parcour , zonder de éérste 12 km spreekt toch voor zich dat het prachtig zal zijn ! Bijna alles auto vrij . 75 % op onverharde wegen ! Bijna altijd in de volle natuur !!

weblogtraining.

Dus ik heb vandaag wel 23 km in mijn benen zitten !

17:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Mercie !!!!!!!!! Voor de de energie die je er terug insteekt ! ik kijk er alvast naar uit ! ps nog 4x slapen en je mag terug je sloefkes aan , ik duim

Gepost door: Katrien | 05-08-09

Ik kan er echt niet bij zijn ! vrienden van ons hun zoon trouwt de 5 de . Ik dacht dat we alleen die bewuste dag daar waren . Maar de bedoeling is dat we daar blijven , omdat de vader van de bruidegom mijn mans vriend is , blijven we daar voor het hele weekend !
gr

Gepost door: jetty | 09-08-09

De commentaren zijn gesloten.