10-08-09

Mijn eerste stapjes !! :-)

Wie herinnerd zich dat nog , zijn éérste stapjes ? Of de éérste stapjes van je kinderen ? Wel ik heb vorige week  mijn éérste stapjes weer over gedaan . Met kleine stukjes moest ik tevrede zijn . Mijn éérste training was vorige week woensdag . Mijn auto moest naar de garage en dus na hem daar gelaten te hebben ben ik naar huis gelopen . Een tripje van een kleine 5 km . Die werden telkens onderbroken na 500 m lopen , met 2 min. rusten . Het voelde belange na niet goed aan , die éérste 500 m . Maar de tweede ging al beter , en .......de laatste moest ik toch effe zien wat ik nog in huis had . Van die dikke buik wist ik het al , maar wat er nog in de benen zat ......? Dus even doorgetrokken en ik liep toen tegen 4.20 min/km . Ik weet het , niet zo verstandig , maar de rest heb ik me wel heel koest gehouden . Echte pijn voelde ik niet  , maar zeggen dat ik niks voelde zou een leugen zijn . Vanaf toen toch maar braafjes nog gewacht tot het zondag morgen was . Gisteren dus .

Mijn mentale coach had me zaterdag al ferm onder handen genomen samen met mijn vrouwke om de gekke gedachten die bij me weer opkwamen om de dodentocht eventueel toch aan te vatten onder bepaalde ingewikkelde voorwaarden waar zelfs Maarten geen duidelijk lijn in zag , uit mijn hoofd te praten . Ze zijn geslaagd !! Dat is al geschrapt ! Het verstand van hen zegevierd !! Niet dat van mij !! Ik zal blij zijn dat die vertrokken zijn .

Maar ik heb eigenlijk gisteren overgeslagen . Gisteren ben ik naar de gewoonte van toch 2 maanden terug , zeer vroeg opgestaan . Tja ik wilde ook die konijnen en die herten , slakken ........waar ik over gelezen heb op de blogjes , wel weer ééns tegen komen . De planning was om een kleine 8 km te lopen  . Loslopen wel te verstaan . Loslopen was vroeger zo tegen 5.20 - 5.40 min/km . Maar nu toen ik afklokte lag het tempo echt zeer traag , en het voelde nogtans aan dat ik goed bezig was . Ik liep tegen 6.40 min/km . Pijn had ik niet ! Moe werd ik er ook niet van . de tweede en de daarop volgende km verliepen wel ietske sneller zodat mijn gemiddelde tempo 6.10 min/km was . Ik kwam thuis , en zoals ik blij was , kneep ik ons peggy ééns flink in haar kont en zij

schatteke .......wij zijn weer bezig he ! Lachen "  Zij veerde recht met de woorden , met wat gij denkt bezig te zijn of zoekt aan te beginnen ....daar zijde nu wel degelijk te laat voor ! Lachen En dan maar zeggen dat mannen altijd alles verkeerd opvatten . Knipogen Als straf voor mijn slecht gedrag moet ik straks met haar mee lopen .


Zaterdag waren Julie en Maarten bij ons op bezoek geweest . We hebben de bbq. aangemaakt en ons eens ferm verwend . Het weer was ons ook goed gezind , iets waar ik vooraf voor vreesde . We hebben een zeer leuke babbel gehad , een kleine wandeling gemaakt met een zeer mooi terrasje als rust plaats . het bezoek werd thuis afgesloten met een lekker stukje chocomousse door eigen hand gemaakt . De dag is eigenlijk razend snel voorbij gevlogen . Maar naar't schijnt is dat een goed teken dan . Binnen een paar weken komen ze weer naar Mol voor de weblogtraining die doorgaat op 6 september om 10 u aan het Zilvermeer te Mol . Maar hiervoor lees je nu alles op de http://webloglopers.skynetblogs.be/

Zeker lezen en mij mailen he !!

 

14:47 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Dat was nu wel heel dubbelzinnig hé ;-).

Gepost door: Wendy | 10-08-09

aaaaaaaaaa we kunnen vanaf nu dus samen lopen :-) 6:40 is mijn tempo!!! :-)

ik ben héél blij dat het terug zo goed gaat se!

Gepost door: Jess | 10-08-09

Tuttut, Peggy is een brave, gij zult ze wel hebben lastig gevallen! ;) Traag opbouwen coach, nu weet ge ook eens hoe ambetant dat kan zijn! ;)) Ik leef met je mee. :)

Gepost door: Gert | 10-08-09

Blij te lezen dat je "back on track" bent, coach! Net zoals Gert zegt, dacht ik tijdens het lezen: "dan weet hij ook eens hoe het voelt om hard te moeten trainen om een ietsiepietsie snelheid te kweken"....grapje! Zoals je zelf altijd zegt: ieder zijn niveau, en respect verdient iedereen. Je zal binnen de kortste keren weer de ouwe en dus snelle coach zijn!!

Gepost door: Sandy | 10-08-09

Terug herbeginnen ik ken er alles van. Maar binnenkort loopt alles wel weer zoals vroeger. Veel succes.

Gepost door: Yves | 11-08-09

De commentaren zijn gesloten.