13-08-09

Hoe loopt het met mij ?

He Mario , hoe gaat het ermee ? Lukt het met je lopen ? Hoe is het met de enkel ? .........dat waren allemaal vragen die in mijn mailbox terecht kwamen . En ik die er op mijn blogje niet van schreef . :-) Wel we gaan niet teveel vooruit lopen ( eu.. jawel vooruit lopen , maar ..)  Het gaat goed ! Niet zeer goed , maar gewoon wat ik verwachte . Het is echt door bijten . De uithouding ....dat is het gemakkelijkste deel , maar het is de snelheid die een ferme deuk gekregen heeft . Hartslag 150 was vroeger een tempo onder de 5 min. , een beetje schommelend afhankelijk van het weer . Maar nu ...nu zit ik rond de 6 min. Maar ik kom terug hoor ! Zeker weten ! Wat heb ik dus zoal gedaan . 

Zondag een 9.5 km loslopen , maandag  10 km tegen 6 min. of hartslag 150 . Dinsdag ben ik naar de club geweest waar er versnellingen gedaan werden . 7 x 400 m tegen 30 sec. Ik deed die in de groep van ons peggy mee . Gisteren , woensdag dus , een wisselloop van 10 km was de planning 500 m loslopen en 1 km tegen hartslag 165 . Alles verleip zeer vlot alleen was ik mijn schatting van mijn parcour ook verleerd . Na 10 km lopen was ik nog 4 km van huis verwijdert . Dus die laatste 4 km tegen 7 min/km gelopen .  Vandag gaan we een stukje in de bossen van de weblogtraining lopen . Heel traag tegen 5.45 min. en voor max. 8 km. Morgen rustdag!!

Dus we zijn weer vertrokken ! Enzo zijn jullie via deze korte blog weer op de hoogte ! Vergeet zeker niet de weblogunite te lezen . En mij terug te mailen !!

15:35 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Stilletjes aan gaat het terug de goeie kant uit met jou...goed zo. Voorzichtig opbouwen is het beste war je kan doen om niet terug gekwetst te geraken. Succes.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 13-08-09

hou vol hou vol Mario. Voor je het weet ben je weer helemaal up and running

Gepost door: Ronald | 13-08-09

De commentaren zijn gesloten.