14-08-09

vandaag de dodentocht !!

Vandaag de dodentocht ........, dat had een verhaal moeten worden dat ik hier met zeer veel plezier zou geschreven hebben . Vorig jaar , na de aankomst gezien te hebben van ons Ruthje was ik er meer en meer van overtuigd dat ik dit ook wilde doen . Dit hier heeft iets , iets bizonder . Ligt het aan de naam dodentocht , .....ik weet het niet . Voor de annanas en dat fleske duvel zou ik zeker niet doen ! Maar toen we samen met ruthje , Julie en hun mannen op het terras zaten , lagen er al folders voor volgend jaar . Dit jaar dus . En wat bleek , dat juist volgend jaar ik zou kunnen meedoen . Zonder enig nadenken kondigde ik mijn deelname aan .

Onder tussen had ik al een paar mensen mee warm gekregen om deel te nemen . Allen gaan , behalve ikke dus ! Nu hier voor mijne neus ligt  mijn inschrijving . Waarom ik niet delneem zullen de trouwe lezers al wel weten , maar simpel door een te lang aanslepende blessure waardoor ik helemaal nuks heb kunnen trainen . En nu zou ik hier weer de softi kunnen gaan uithangen , van dit doet pijn , de put is ooozo diep nu . Nee dit is niet de manier hoe ik met zoiets om ga . Ik bekijk de dingen die ik wel kan doen !!

De goesting om mee te doen zal altijd blijven . En nog deze nacht heb ik eraan zitten denken om toch stiekem mee te doen . Maar er zijn nog dingen die ik graag zou doen dit jaar , en het risico om terug geblesseerd te geraken is veel te hoog ! Ik zou dus zeer graag de Leie marathon lopen , ons Peggy hazen in Eindhoven voor de halve marathon , en in Amsterdam heb ik een afspraak met ons Julie voor samen een pr. te lopen en vooral te genieten !! Deze dingen zijn nu nog net iets belangrijker dan de dodentocht . Toch ga ik vandaag nog dikwijls aan Steffan en Benny denken . Doe dat goed he mannen !

Zoals ik gisteren al schreef , gaat het lopen moeilijk maar toch bijna zonder pijn . Vandaag gaan we de gemiste training van gisteren doen . Dus de rustdag even verwisseld .

Ook mijn gewicht begin ik weer wat vat op te krijgen . Ik was dus bijna 7 kg aangekomen , en dit is echt verschrikkelijk . Maar op bijna 2 weken ben ik al 2,5 kg verloren . Dewoon terug mijn gezonde eetpatroon . En ja , niet meer snoepen  . :-) 

Morgen worden de moeders weer gevierd . ja hier ook hoor . Maar ik heb zo een inorme hekel aan die opgelegde dagen dat precies alles moet . Ons Peggy verdiend naar mijn mening meer van die dagen , maar laat me die aub zelf kiezen . Maar goed , we doen toch maar mee en ik trek seffens met ons Sanne even naar Mol . Bloemen gaan het niet worden , want hier staat nog altijd ne mooie boeket te schitteren die we vorige week gekregen hebben van ons Julie en Maarten . Zou ik reuk nemen ? Ook weer zo voor de hand liggend , maar als we het seffens niet weten .........:-)

Ik wil ook nog een wedstrijd voorstellen die onze club organiseerd op 29 augustus s'avonss hier in Mol . De Centrumloop .......met juiste afstanden van 5 en 10 km . Er komen hier al een paar bloggers naar toe zoals

Snelle wendy , die daar zeker de éérste dame wordt !! Benny en SteffanJessica , Kaat , ons Peggy , Ikke dus ook en nog een paar mensen die geen blog hebben maar wel een schema ! Dus als er bloggers zijn die nog niks gepland hebben , en graag nog ééns samen een wedstrijd lopen en nadien een ferm pintje drinken ......laat me zeker iets weten of verras mij daar terplaatsen met jullie talrijke opkomst . De garantie van juiste afstanden heb je van mij . Hier kan je ééns echt testen wat je tijd op die afstand is . Dus tot dan he !! Meer info vind je hier !!!

  

 

12:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Kop op.... Kop op kerel.... er komen nog zoveel uitdagingen!!!
Maar natuurlijk is het nu niet plezant.
Zie het positief...JIJ kan momenteel toch lopen.

Liefs en toch een prettig weekend

Gepost door: Tinne | 14-08-09

Die dodentocht iser ieder jaar hé...op 29 augustus in Mol lijkt mij een mooie wedstrijd om te lopen...

Gepost door: natalie | 14-08-09

positief denken Hey coach... wie zei nog tegen me vorige week : "positief denken"... juist ja, jij! Dan moet je het ook zelf doen he. Die dodentocht, daar krijg je de kans nog wel voor. En nu mag je gewoon trots zijn dat je de juiste beslissing hebt genomen. Een moeilijke, maar juiste. Geniet van je dagje met het gezin morgen! Hou je goed.

Gepost door: Julie | 14-08-09

grootse lopers zijn zij die inzien dat sommige doelen best even op de wachtlijst komen vanwege blessures. Coach, makker, je hebt volgens mij de juiste beslissing genomen. Julie schrijft het ook hé, volgend jaar of daarna bestaat die dodentocht ook nog en als je hem kan meedoen vanwzege het werk etc., zal ik de eerste lastpost zijn die je dan tegenkomt aan de kant (hopelijk ben ik dan nog niet zo zot gedraaid om nog eens mee te doen) om te supporteren. Voor de 29e... tja een blessure aan de adductoren en aan het bekken leggen me weeral eens lam voor een (hopelijk) 2-tal weekjes... dus ik vrees ervoor, maar ik kom al zeker mee eten met de weblogtraining hé (hoop dat je de mail goed ontvangen hebt)

Gepost door: Steve | 14-08-09

Jammer van de dodentocht maar Marathon's als Leie , EHV en A'dam zijn ook mooi. Ga je in A'dam zeker zien & aanmoedigen. EHV staat ook op de planning ; daar wil ik graag zelf ook lopen. Knap dat je 2.5kg in een week eraf haalt ; het is mijn doel en ik ga m'n best doen.

Gepost door: Bjorn Paree | 15-08-09

Ook wij komen misschien naar de Centrumloop!

Nog iets... onze loopclub organiseert vanaf dit jaar de intercity Peer-Bree (halve marathon).
Moest je geïnteresseerden kennen, stuur maar door naar volgende website:
http://www.everyoneweb.com/intercitypeerbree/

Gepost door: Tine & Dirk | 15-08-09

die dodentocht loopt niet weg en volgend jaar weer een kans.
Verstandig om te kiezen voor het hazen en andere leuke loopjes.
Fijn weekend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-08-09

De commentaren zijn gesloten.