15-08-09

Proficiat aan de dodentocht lopers !!

Waarschijnlijk zijn vele lezers en of bloggers er niet zo erg mee bezig , maar ik heb de laatste 24 u heel veel met de gedachte in Bornem gezeten . En we gaan weer niet de ocharme toer op , maar vooral de hoop die er in mij omging dat Stefke en Benny , de gasten waar ik samen mee zou starten , het zouden halen . Jaloers zijn zit in mij dus niet in . ( of er zouden teveel gasten naar ons Peggy moeten gapen  )Stoer   Ik heb ze dus op vrijdag avond net voor hun start nog gebeld om nog wat moed in te spreken , en uit nieuwsgierigheid natuurlijk . Voor ik ging slapen nog een sms-je  gestuurd , en s'morgens om 6.30 u toen mijn wekker afliep nog gebeld . En hoe ver moet he nog  ? Nog een dikke 18 km ! Watte .......gijlie zijt er al bijna ? !

Ja maar en dan moet ge weten dat ik gisteren in de streek krant een artikel las van Steven , .....de eigenaar van de fitnes waar ik vroeger trainde . Een echte doorzetter . Ik heb daar op dat vlak veel geleerd . Alles kan , als je het wil !! dat was en is nog altijd zijn motto in zijne fitnes . Hij heeft de dodentocht al voor de 5 de maal gedaan . De éérste keer gewandeld , dan half lopen en wandelen en de andere keren telkens gelopen . hem beschreven ze als de snelste dodentocht loper van omstreken . Zijn tijd van vorig jaar was 12.40 u . Toen ik dat leesde zei ik dadelijk , da's rap , het is gene simpele . Maar nu komt het !

De  stef en de benny die deden het binnen de 12 u !! Hun tijd was 11.57 u , dus om 3 min. voor 9 u waren ze al binnen . Voor mij was dit echt het beste van mijne hele dag . Nogmaals gasten , een dikke proficiat . Maar ook wil ik nogmaals 1 jaar terug denken . De twee dames julie en ruthje Die voor mij de aanleiding waren om dit ook te willen doen .....Hun prestatie's toen zijn voor mij nog altijd zeer straf. Julie heeft toen op 70 km haar verstand laten spreken en door een lichte pijn in .....( vergeten ) wijselijk gestopt . deze wijsheid heeft ze dit jaar door gegeven aan mij . Maar ruthje , ga ik zeker niet als dom afschilderen nu , want zij heeft ondanks alles toch doorgelopen  . Echt helemaal alleen verder voor die laatste 30 km . Zij kwam aan in 14.15 u !! I was begot maar just op tijd , want wie had dat nu verwacht  . Julie stond ook aan de aankomst toen , een beetje ontgoocheld , maar apentrots op Ruthje ! Dat beeld vergeet ik nooit meer ! Zo een klein fijn ding ( sorry voor de omschrijving) , niet overal de snelste , maar hier ....waw !!

Tja nadat ik aan het bellen was geweest , was ons Peggy ook wakker geworden en de verleiding om mee met haar te ontbijten was veel te groot dat ik het lopen uitstelde naar een later tijdstip . Mijn schatje moest gaan werken , dus was er maar weining tijd samen . En geloof me , hoe hard ik soms op lopen door drijf , of hoe graag ik deze sport ook beoefen . Zij en nog vele andere dingen staan nog altijd hoger genoteerd . Ik heb nog zoveel mooie dingen in mijn leven om me uit een mogelijke put  of dal te kunnen uithouden .  

Dus door het uitstellen van het lopen , verschoof dit naar de lata namiddag . Nadat ik met de kinderen de hele dag door gebracht had op het zilvermeer . Zwemmen en zonnen , meer niet gedaan !! Dan ons peggy weer gaan halen op het werk om van daaruit naar huis te lopen . Mijne garmin vertelde me in de auto al , dat de baterij spanning zeer laag zit . Dus ik vertrokken zonder horloge of iets dergelijks . Het moest vandaag een snelle duurloop worden . 12 - 15 km moesten er gelopen worden met een hartslag van 155 - 165  , maar over deze gegevens beschikte ik nu niet . Dus puur op het gevoel ! Ja het gevoel zegd me dat ik redelijk goed liep , maar ook dat er nog een lange weg te gaan is voordat het oude niveau terug is . Zeker de snelheid  ! Maar de warmte was echt niet te harden . Ik weeg me aktijd voor het lopen en erna . Er zat een verschil van 1.2 kg op en dan te bedenken dat ik 1 l heb gedronken onderweg . Dus dat zat prima ! Morgen zal ik echt wel luisteren naar mijne wekker en s'morgens vertrekken voor een lange trage duurloop .  Maar meer daarover morgen !!

22:34 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ja, Stefkeen Benny hebben dat schitterend gedaan!! Maar dat krantenartikel klopte al helemaal niet, ken er een paar van Geel en Olen die de dodentocht rond de 10u doen, dus wij waren heel verbaasd dat die fitnessuitbater in de krant stond. Goede reclame houdt hij er zeker aan over. Blij te horen dat de trainingen terug goed gaan en het gewicht terug op punt komt te staan!!

Gepost door: Wendy | 16-08-09

Er komt zeker nog ne tijd dat je de 100 kan doen.Je weet dat ik 2 jaar op de sukkel geweest ben en ik heb de moet zeker niet opgegeven.Je bent ook nog jonger dan ik dus er komt nog een kans ze.Er was er zelfs eene komen bij hangen op km 80 van bijna 60 jaar zij hij.Wij stopten voor te wandelen en hij liep door.Nadien niet meer gezien.Wij waren ongeveer op de 70 ste plaats.Er waren er die de mensen aan het tellen waren.

Gepost door: stefkerun1 | 16-08-09

'k heb er gisteren ook wel een paar keer aan gedacht hoor! Jammer dat je niet mee kon doen, maar jouw kans komt heus ook wel eens!

Gepost door: Ruthje | 16-08-09

Proficiat aan de helden !! we hebben toch ook eens gedacht hoe je je voelde , maar een sterke beer als jij ...wel prima natuurlijk

Gepost door: Katrien | 16-08-09

De commentaren zijn gesloten.