19-08-09

Hier wordt keihard getraint !!

Gisteren stond er normaal gezien een wisselloop op mijn schema om zo stilletjes aan het het tempo te beginnen werken . Maar omdat het zo goed gaat , en het alweer een hele tijd geleden was dat ik nog naar de club geweest was , heb ik deze veranderd en met de club op de piste gaan trainen . Het was een lichte trainingvan 2 km in en uitlopen / 2 x ( 10 x 200 m tegen 23 sec/100 m met 100 m rust tussen ) tussen de reeksen 500 m joggen . Al dadelijk mocht ik weer de nadelen van in club trainen ondervinden . Omdat ik niet zo getraint meer was , zakte mijn hartslag niet snel genoeg op die 100 m rust , zodat hij niet lager dan 115 - 120 kwam . Moest ik alleen trainen dan wachte ik gewoon een half minuutje langer , maar.....het voordeel is natuurlij  dat zo'n saaie training plots een stuk sneller voorbij gaat doordat je wel altijd naat iemand aan het luisteren bent . Grapjes volgen mekaar op . Al bij al was het zeer leuk , maar niet zo goed voor mij om op deze manier elke week te trainen  .

Na het lopen was Stefke ook nog gekomen om wat bij te praten en naar zijn verhaal over de dodentocht te luisteren . Echt fantatich hoe hij erover verteld , maar ik kan nu toch voor de érste maal zeggen , dat ik dik tevrede ben dat ik niet heb meegedaan . Ik had anders nu niet aan het lopen geweest . Ik heb nu zeer mooie vooruitzichten die ik waarschijnlijk allemaal kan waar maken . Hiervoor moet ik toch in het bizonder ons peggy , maar ook ons Julie voor bedanken . Zij gaven echt de doorslag in mijn beslissing .

Seffens zijn het lactaat testen op de piste , waar ze mij altijd vragen om mee te hazen voor iemand . Maar deze keer heb ik zelf iemand uitgenodigs van de bloggers om hier te komen testen . Er waren toch plaatsen over , dus zal ik seffens samen met Gert over de piste scheuren .

Morgen staar er een duurloopje in mijn planning ! en voor zondag heb ik met stefke alweer afgesproken . Allee , hij ging het toch ééns bekijken hoe het zit met de babysit .   

17:30 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Moet ook nog aan mijn training beginnen vandaag, zal er binnen een halfuurtje eens aan beginnen. Is dat met Gert Schroons dat je hebt afgesproken? Misschien passeer ik dan wel eens langs de piste. Zondag heb ik met Benny afgesproken, hij kan pas om 8u, jullie zijn dan waarschijnlijk al terug ;-). Groetjes!!

Gepost door: Wendy | 19-08-09

Inderdaad verstandig en zo rustig aan de draad weer oppakken.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 19-08-09

Het was tof op deze manier die testen afleggen. Met zo een tempomaker is het natuurlijk ook gemakkelijk hé ;) 4 Keer tot op de seconde de voorgeschreven tijd lopen, mercikes! :)

Gepost door: Gert | 19-08-09

De commentaren zijn gesloten.