21-08-09

Mijn trainingen naar de weblogtraining toe !

Hier wordt nog altijd rustig verder gesport . Maar gisteren was het toch wel een beetje te zwoel naar mijn goesting . Er zat weinig fut in mijn lijf om me s'avonds nog verder te slepen . Ja ja verder slepen had het geweest . Ik had me nog geen rust gegunt doordat ik ons peggy een beetje geholpen had met poetsen . Jeb , ik ga ne nieuwe man worden ! Het is toch tegenwoordig in de mode dat de vrouwen na een tijdje getrouwd te zijn , op zoek gaan naar een nieuwe man . Nu dat wetende , is het toch simpel omdat te voorkomen . Ik wordt zelf een nieuwe man . Figuurlijk zit alles al op schema . Nog altijd een paar vetrollekes meer dan een paar maanden terug . :-)

vandaag dus wel weer vol energie al had ik er al een nachtje werken op zitten , ben ik toch vertrokken voor een wisselloop van 15 km . Een nieuw parcourke , het Willy huismans pad moest eraan geloven . dat pad is opgenomen in de reeks van parcours van onze club . iedereen kan zijn of haar parcourke voorstellen zodat we met groep toch redelijk wat verschillende plaatsen hebben om te trainen . Dis was nu niet echt geschikt als wisselloop . Veel smalle stukken met boomwortels waar je bij een versnelling toch redelijk goed moest uitkijken om te voorkomen dat je voet niet omsloeg . en ook was op meerdere plaatsen het pad versperd door de felle weeromstandigheden die bomen deden afknakken en takken de weg versperde . Wat niet wil zeggen dat dit geen mooi parcourke is . Zeer mooi zelfs , maar meer om rustig wat los te lopen of een duurloop . het was ook korter dan ik dacht en was dus genoodzaakt een stukje erbij aan te breien .

Daarna nog op de piste wat versnellingskes gedaan . 10 x 100 m tegen 22 sec / 5 min loslopen / 5 x 200 m tegen 44 sec met telkesns rust tot de hartslag op 100 stond . hij haalde het , maar ik had toch ruim 1.15 min nodig . Maar het beterd .

En nu seffens na het schrijven van dit blogje weeral slapen om straks weer tijdig te beginnen werken . :-)

De weblogtraining !

Zoals op de weblogunite al vermeld staat is er op 6 september weeral een weblogtraining met vertrek op het zilvermeer te Mol . We vertrekken stipt om 10.00 u . en de allerlaatsten , die dus het max. aantal km kiezen, dus 35 km  zullen ong. om 13.45 u onder de douche staan . Daarna is er een tafel gereserveerd voor 32 mensen waarvan er 23 éérst zullen meelopen . Het is nog altijd mogelijk  om je deelname te bevestigen . Douches genoeg , en er is plaats voor 400 mensen om te eten .  Hou je niet in he !

De menu !!

* tomatenroomsoep

* varkensgebraad met champignonroomsaus

                  of

* rumpsteak met peperroomsaus

* dame blanche

Het is een menu geworden die voor het zilverhof een vlotte bediening kan opleveren . De prijs is dus ook zeer laag . De menu met varkensgebraad  16 € en die met rumsteak 19.5 € . En dit om de wachtijden in te korten . Voor mensen die nu echt niks van deze 2 menu's lusten , kan er ook nog van de kaart besteld worden , maar de mensen hopen dat dit toch beperkt zal zijn .De kinderen kunnen ook kiezen uit voorop gestelde kindermenu's , maar die zijn van de kaart te kiezen . Er is die dag ook triatlon en dat brengt extra mensen mee naar hun zaak .   De inkom en de douches zijn voor ons helemaal gratis !

Dus voor de laate beslissers  ......je kan er nog altijd bij zijn , maar gelieve dan nu wel te mailen !! 

groetjes en tot 6 september !!    

 

15:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Het ziet er een lekkere menu uit, jammer dat ik er niet kan bij zijn! :(

Groetjes

Gepost door: Layla | 21-08-09

De commentaren zijn gesloten.