25-08-09

Een super goed gevoel !

Ik ben net terug van de training . Er stonden versnellingen gepland met het zicht op de wedstrijd van de club nu zaterdag . Voor de heren is dit een 10 km , en de dames lopen 5 km  . We moesten 10 x 300 m tegen 23 sec/100 m of 3.50 min/km met 100 m rust tussen . Een echte weerstand training . Natuurlijk was er ook nog een 3 km in en uitlopen bij .

De training ging echt super goed . Ik liep samen met Rudy als tempo makers . alles werd tot op een sec. juist gelopen . Maar ja , moeilijk  is dat niet , als er de wil maar is ! Ik had echt niks of niks problemen met deze snelheid . Mijn benen rolden gewoon sopel en moest me nog een beetje inhouden om het tempo juist te houden .

Ook is er een beetje een druk van mij afgevallen door het haaswerk voor wendy , waar ik erg naar uitkijk , te verdelen door 2 . Het eerste deel doet stefke en ik het laatste deel . Ook zal Gert ons over de hele afstand vergezellen per fiets met onze drank . Alvast bedankt .  Ik was er echt zeer sterk in gevlogen om zo, snel mogelijk op niveau te geraken om mij als haas een beetje te kunnen  weren , maar dit is echt onbegonnen werk en zelfs zeer slecht voor mij . Ik zou een te groot risico lopen om weer gekwetst te geraken . Dus nu met maar de helft voor de boeg , kijk ik er echt weer met een serieuse glimlach tegen aan . Ja ik zal nog wel een hele marathon lopen , maar dit zal pas op 18 oktober zijn samen met ons Julie voor een super tijd . Dus daarvoor heb ik nog 1 maand langer om voor te trainen . 

Onder tussen zal ik me vooral bezig houden om weer op snelheid te zitten . In de winter periode wil ik vooral weer een pr. lopen op de 5 en de 10 km . 

Dus er zijn weer vollop plannen . Het gaat echt zeer goed ! Een kleine maken ze gelukkig met een lolly , awel mij hebben ze vandaag echt gelukkig gemaakt . Ik heb het ook dadelijk doorgespoeld met ne frisse tongerlo  .

Het gewicht ..................3.5 kg. verloren . Dus Joepieeeeeeeeeeeeee.....alles zit perfect !     

21:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Voel mij precies een filmster, zoveel compagnons voor azo a klein meiske ;-). Het gaat afzien worden voor mij, maar met zo'n begeleiding haal ik zeker de finish!! Ik ben heel blij voor jou dat de trainingen al terug zo soepel gaan, de kilokes vliegen eraf!

Gepost door: Wendy | 25-08-09

Dat ziet er allemaal terug rooskleurig uit voor jou...voor dat haaswerk ziet het er goed uit...succes.

Gepost door: natalie | 26-08-09

Succes bij het haaswerk!!
Greetz Layla

Gepost door: Layla | 26-08-09

Goed bezig zeggen we dan ,amai in zo'n korte tijd terug op een 'in vorm' level ,ben super blij voor jou en de dames die jou als haas krijgen mogen op hun 2 oortjes slapen hun marathon zal zeker meer dan geslaagd zijn , ik kan er van meespreken (herinner me zelfs uw grapkes van ene Krokodiel terwijl ik het moeilijk had hi hi :-) )

Gepost door: Katrien | 26-08-09

Verstandig en het zal gezellie worden zo te hazen.
Wie weet zie ik je in Amsterdam en dat zal vast en zeker goed komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-08-09

De commentaren zijn gesloten.