31-08-09

25 km rustig draven in goed gezeldschap

Gisteren morgen was het voor mij vel te vreog dat die wekker afliep . 6 u manneke's ! Wie verzind zoiets ? :-) Maar met het oog op een toerke in goed gezeldschap , vergemakkelijkte het toch een beetje . 6.30u waren Snelle Wendy en stefke bij on aangekomen . Wendy al lopend want hare slavendrijver had er voor haar 32 km opgezet . Wij , ik en stefke , mochten ophouden met 25 km .

Het toerke was weer iets nieuw voor hen beiden . Ze moeten toch nog veel plekjes van Mol ontdekken hoor . We liepen voor 80 % door de bossen , ver weg van de bewoonde wereld . Allee toch uit het zicht ! :-) De tetter van ons 3 stond echt niet stil . Wie het ergste is ? Wendy natuurlijk ! :-)

Het lopen zelf ging schitterend ! Ondanks dat het toch maar een goede 10 u na de wedstrijd was . Het tempo was 5.40 min/km dus redelijk op het gemakske . Juist zoals het schema voorschrijft . Ja ons Wendy is pietje precies hoor ! :-) Strenge coach zegt ze !

Vandaag was het rustdag , en dat heb ik letterlijk genomen . In de namiddag heb ik buiten in de tuin geslapen. Iets waar ik echt van geniet ! Morgen dezelfde planning alleen staat er s'avonds nog een interval training te wachten . Mmmmm...of toch overdag ? Ik zal wel zien hoe het op het werk verlopen is . Vandaag had ik geen super dag !

Ik wil ook iedereen bedanken om zondag zo talrijk aanwezig te zijn . Met 30 mensen gaan we nadien eten . En een 25 lopen ermee , met nog een paar twijfelgevallen ! Breng mooi weer mee he !!     

21:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

'k heb er ook van gehoord dat diene coach gene simpelen is ;-)

Gepost door: Wim | 31-08-09

Om resultaten te halen moet je soms streng zijn hé;-). ...de resultaten zijn er dan ook. Succes zondag in Mol op de weblogtraining.

Gepost door: natalie | 01-09-09

Mol altijd leuk om in goed gezelschap te lopen. Veel plezier in Mol met z'n allen

Gepost door: RunningRonald | 01-09-09

ik tel reeds af ... voor de weblogtraining :-) Bart en Anita komen reeds om 7u aan de deur kloppen bij ons en het weer gaat dik in orde zijn (zeggen Frank en Sabine)

Gepost door: Katrien | 02-09-09

De commentaren zijn gesloten.