04-09-09

Een vlotte trainings week !

Een fatsoenlijk blogje schrijven is er deze week niet van gekomen . Ik dacht daarjuist nog bij de bakker , het eerste wat ik seffens doe is ééns een blogje schrijven . En vooral even op mijn gat zitten . Dat laatste heb ik deze week niet veel gedaan . Dinsdag ben ik naar de club geweest en stond er een training te wachten die vooraf veel zwaarder leek dan ze eigelijk was . Running Joske  nam de kop van de groep . hij moest ons perfect door de training leiden . 3 x ( 5 x 300 m tegen 24 sec/100 m met 100 m wandelen tussen ) Vorige week moest ik bij hem nog echt aan zijn broek gaan hangen  en hem intomen . Dinsdag deed hij het perfect  .

Woesdag een kort toerke van 10 km gelopen . Dat was weer echt genieten en ging dus zeer vlotjes . Gisteren Stonden er op mijn schema 19 km . Maar bij de club deden ze er maar 16 km . Tja , dan maar aanpassen zeker ? Dus gestopt op 16 km . Samen met de Wim na een tijdje aan de kop gelopen . De km waren bijna allemaal perfect . De wind zorgde een beetje voor een schommeling . Iedereen zit zo een beetje in een voorbereiding van een marathon en is er dan ook de mond van vol . Ik ook wel , maar niet zo dat ik voor mezelf weer iets moet forceren . Een tijdje geleden zat ik nog met een zwaar dilemma . Ik had wendy beloofd om haar de leie marathon te hazen , en ik zag dat echt niet zitten om me daar voor klaar te stomen op die korte tijd na mijn blessure . + is het een feit dat ze niet zo lopt dat ik gemakkelijk ga kunnen volgen . De geplande tijd die we voor ogen hebben is nog wel ruim onder haar niveau , maar toch snel genoeg om ervoor zeker getraint te moeten zijn . Dus een ingrijpende beslissing genomen . Stefke mijne loopmaat die loopt de eerste helft met haar mee , en ik spring dan in en loop de tweede helft mee en zal dan het tempo een beetje optrekken . Een negatieve split is de bedoeling om te lopen .  Dus de tweede helft sneller dan de éérste . met deze beslissing viel er voor mij een redelijke trainingsdruk van mijn schouders . En Wendy geniet liever van 2 mannen dan van één . :-)

Ook ga ik ons Julie hazen in de marathon van amsterdam naar een pr . Hier kijk ik echt naar uit . Voor mij de éérste maal amsterdam en peggy en de kinderen gaan ook me om te supporteren . Dus eigenlijk ziet er mijn najaar echt goed uit .

En nu zondag is er de weblogtraining waar echt veel bloggers op af komen . En er is dit weekeide echt veel te doen in Mol . Er is ook nog een triatlon op het zilvermeer waar toch een paar bloggers aan deelnemen  . Maar ook is er langs de kanaaldijk in de namiddag een vlottentocht waar scouten en chiro , en andere verenigingen  aan deelnemen . Dit lokt ook telkens een paar honderden mensen .

Allee Ik zie jullie allemaal op zondag . Vertrek is stipt om 10 u . En een beetje ervoor nemen we de groepsfoto !! De zon hebben ze me ook al verzekerd . :-)

10:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Veel plezier Veel plezier zondag in Mol!

Gepost door: M@urice | 04-09-09

Je bent weeral serieus bezig, nog eens bedankt voor het schema hé, het ziet er goed uit, de rust valt nog mee, had erger verwacht ;-). Tot zondag, ik breng het zonneke wel mee :-).

Gepost door: Wendy | 04-09-09

pffffffffffffff Beste Mario,
Je hebt een behoorlijk druk programma voor de boeg. En drukke werkzaamheden bij de bakkerij en schema´s maken en tussendoor nog een blogje schrijven. Het doet mij goed dat het lekker gaat met de trainingen. En dat u nagenoeg blessure vrij kan lopen. Ik zou zeggen veel succes met de voorbereiding van de Amsterdam marathon.

Gepost door: Fred | 04-09-09

De commentaren zijn gesloten.