05-09-09

Ik ga carten !!

Deze morgen na het werk dadelijk gaan slapen ! Ik was echt moe . Bij de bakker aan tafel , zat k bijna te slapen terwijl ik mijn croisant aan het eten was . En dan BAM!!! slaagt er daar ene keihard op tafel en schiet ik wakker . tejeu .....kzou dan dadelijk hem tegen zijne bol slagen ! :-) Dus ipv. dadelijk te gaan lopen , maar in mijn bedje gekropen .

Maar uitstel is geen afstel !! Ons Peggy naar de winkel en ik mijn loopkleren aan en begonnen aan mijn versnellingen . ja dat klinkt nu afgezaagd als ge eerst op facebook hebt gekeken . Daar was iedereen precies versnellingen aan het doen . Maar voor mij zat er toch zeker een verschil in . Ik heb er korte opstaan en de rest allemaal lange versnellingen . Ik moet éérst nog wat aan snelheid en kracht winnen . Dus voor mij 2 km in en uitlopen / 6 x ( 200 - 400 - 600 m tegen 23 sec/100 m met 100 m rust ) tussen de reeksen  400 m wandelen .

En nu seffens ga ik carten . Zo met die go-carts op een circuit racen . ja het is redelijk veilig . Helmpke en motorpak is verplicht ! Mijn schoonbroerke gaat mee .....en het is hem die ik, uit de bochten ga duwen !  :-)

Morgen is er eindelijk dan de weblogtraining ! ja ge plant dit al maanden . kondigd het al maanden geleden aan . En dan is het lang wachten zalle ! Maar het is altijd het wachten al waard geweest . Het weer gaat voor ons weer 100% meezitten . het parcour is anders dan de andere jaren . Afwisseling doet eten , zeggen ze ! Dus bij lopen zal dat ook wel op gaan zeker ? In de namiddag zo rond 14.00 u heb ik gereserveerd in het zilverbos voor een lekker menu , met 2 keuzen van hoofdschotel ! Kinderen kunnen eventueel van de kaart iets kiezen . 

Ook wens ik nu al Tinne en Betty , Frank spencer veel succes toe met hun triatlon  . Waarschijnlijk zal ik dan lekker aan het eten zijn . En iemand die 35 km gelopen heeft , kan niet lang meer wachten om zijn buikje te vullen . Dus sorry moet er geen tijd zijn om te suporteren , maar we doen ons best !!

Allee tot morgen allemaal !! Wel oppassen en tijdig vertrekken . Er zijn mogelijk file's aan het zilvermeer !!

14:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

De grote dag morgen. Wat een groep!

Gepost door: Tiny | 05-09-09

Er werd vandaag met z'n allen serieus doorgelopen, dus zijn we morgen allemaal klaar om een zalig rustige lange tetterweblogloop te doen! Veel succes met dat carten hé!!

Gepost door: Wendy | 05-09-09

De commentaren zijn gesloten.