13-09-09

duurloopke met stefke !

Waarom zeg ik nu altijd toch Stefke ? Hoe komt die kerel toch aan die verklein naam , terwijl hij ne kop groter is dan mij ? Ik denk dat het wendy haar schuld is ! Ja , zeker weten ! Ik zou zoiets nooit doen he ! :-) Voor mij klinkt het in elk geval beter , want als k steffan hoor , dan hoor ik precies telkens zijn vrouw roepen . En die kan roepen he ! Dan zitte nog in uwe auto , en dan plots steeeefaaaaaaaaaaaaaaannnn ...... dak denk , ik blijf nog even zitten ! :-) Wat plaag ik, die toch graag !!

Maar nu dus efkes serieus he mannekes ! Deze morgen dus om 5.45 u opgestaan , en me echt uit mijn bed moeten rollen ! Ik had er geen goesting in en mijne kop was precies nog ene van lood ! Teveel drank op , en toch ook weer niet , maar meer seffens erover . Naar beneden en éérst een dafalgan ingenomen , ook al met het gedacht seffens die vrouw van stefke te trotseren :-) ( sorry , kon hiet niet laten ) Beter voorkomen dan genezen ! 3 boterhammen met choco op ..... ja als Julie daar marathons mee kan lopen zonder te trainen , dan moet dat goed zijn ! :-) Zie Dublin ! :-) Daarna nog efkes op facebook gekeken of er nog al wakker waren . Maar niks he ! Slaapkoppen ! En maar zeveren over dat vroeg opstaan . katrien dan als reactie . Helaba , ik was al weg he ! In dromenland ja , samen met kris in het beste geval wat buikspieroefeningen aan het doen ! :-) Ik moet er dan wel bijzeggen dat ons peggy meer voorstander is van katrien haar trainingschema op zondag ! :-) 

Dus die 3 boterhammen binnen gefrommeld en dan de keuken half onder gesmodderd met poeder voor sportdrank  , die ik dan met een half natte doek heb geprobeerd op te kuisen , wat me voor mijn doen gelukt was  , maar in ons peggy haar ogen een ramp die dan bij het opstaan bleef vast hangen aan de vloer enzo niet aan het koffieapparaat kon . Was ik blij dat ik toen efkes niet thuis was ! :-) Ja ja , ....achter dat lief snuitje schuilt er soms ook een bom van een wijveke !

Bij stefke aangekomen , waaaren al die voorzorgen van de dafalgan niet nodig geweest . Ze was al weg ! oef . Dus zonder hoofdpijn aan een duurloop beginnen is echt een luxe . Het was dus genieten van de éérste tot de laatste minuut . Leuke gesprekken aan een mooi tempo van .......nee niet vertellen want dan wete de tijd van ons Julie ook al  . Maar het was een mooi egaal tempo over een afstand van 21.150 km .

Thuis zat er dus mogelijk nog een bom van een wijveke te wachten ! En dat laatste was just . Ze zat te wachten , met een taske koffie en ne croisant met kaas juist uit de oven ! Tetjeu , mannekes , da's een vrouw ! Zo maken ze er geen meer ! zeker weten ! En anders foto's en adres door mailen aub. Voor het geval ik zonder zit  ! :-)

En dan zult ge nu wel gemerkt hebben dat ik in een zeer gunstige bui verkeer , maar dan krijgt ge net een mailtje binnen terwijl ik dit blogje zit te tikken van ons Kaat . Een mooi fotoke van u ! En dat is zeker sarcastich bedoeld ! :-) Want het zal duidelijk worden dat deze snoet zeker niet zijne mooiste vorm heeft aangenomen .

naamloos
 Bedankt Kaat ! :-)

Gelukkig versperde mijne kop het zicht van die van Frank . Die is veel erger in normale toestand !

Ik moet gaan afsluiten .....ik ga te ver .....ik weet van ge......ophouden nu !! :-)

12:37 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Mo, a zo een schattig kopke ;-). Pff, de Steffan zegt altijd aan de telefoon, "t'is hier met Steffkerun", dus noem ik hem maar Steffke hé, roept inderdaad ook makkelijker ;-).

Gepost door: Wendy | 13-09-09

Geweldig Ik heb zitten lachten op deze blog.Ik ben wel eens nieuwsgierig hou mijn vrouwke gaat reageren.Je kan wel echt grappig schrijven.

Gepost door: stefkerun1 | 13-09-09

Ik heb zondag met verwondering en bewondering zitten luisteren waarom Stefke is gaan sporten. Yeps dan heb je de juiste drive wel. Zijn verhaal gisteren nog gebruikt bij mijn starters. Paste precies.

Gepost door: Tiny | 13-09-09

ELABAAAAAAA !! Buikspieroefeningen met Christ ! dat staat wel in "kleine letterkes" op mijn schema hé !! zogezegt om een sterke rug te kweken , maar ik heb zo meer het idee dat in samenspraak is met Christ voor eigen belang :-) MANNEN !!!!!!!

Gepost door: Katrien | 13-09-09

De commentaren zijn gesloten.