17-09-09

Star2triatlon !

Vandaag echt een vermoeiende dag gehad . Na een kort nachtje werken , had ik thuis beloofd om ons peggy te helpen met het poetsen deze week  . Normaal is dit niet nodig en vraagt ze me niet al te vlug hulp hierbij , maar door omstandigheden was dit deze week gewenst .

Dus thuis gekomen ben ik dadelijk met vot en emmer naar boven getrokken en de aanval op pluisjes en stofjes ( of is dat het zelfde ? ) begonnen . Maar er moest ook nog getraind worden , en er zijn niet veel dingen die me daarvan kunnen weerhouden . Ons Peggy kent zo wel een paar trucjes , maar die ga ik nu eens niet zeggen se :-) !! Dus een mooie maar stakke planning was nodig . Om half één is het zwembad geopend en liggen er banen in tot half twee . Dus 1 uurtje zwemmen was al zeker de bedoeling om mee te beginnen . Dus stipt op tijd lag ik te peddelen in het zwembad . 10 x 100 m zwemmen met 2 min rust was de planning . Het resultaat was 8 x 100 m en 1 x 200 m . Dus netjes 1 km gezwommen !  En net als elke star2runner die zijn eerste minuutjes kan lopen , ben ik fier dat ik dit kan ! Maar er zal nog veel werk zijn eer ik 750 m kan zwemmen  . En met zwemmen bedoel ik dan wel cowl he ! Schoolslag zo kan ik blijven zwemmen !

ne het zwemmen had ik mij dadelijk in mijn loopbroek gehesen en een toerke van 11.5 km gelopen ! Een echt ontspannen loopje van gemaakt tegen 5.45 min/km ong. 

Daarna douchen en ons Femke gaan halen op de school . Een beetje met haar bezig geweest , zoals de agenda nakijken en de avontuurtjes van de dag beluisteren . dan weer naar boven om af te werken waar ik aan begonnen was .

Ons sanne zit momenteel 3 dagen te genieten in Durby  met haar nieuwe klas , als kennismaking . Toch raar he , hoe de tijden veranderen . Ik kende vroeger het halve dorp en dit gebeurde zonder al die prul en snobisme . Je kan er je kind niet van thuis houden als enigste van haar klas , maar ik ben hier enorm op tegen . Niet het feit dat ik ze dat niet zou gunnen , maar laat de mensen dit zelf vrijwillig beslissen in hun vrije tijd . Via de school is dit al meer een verplichting waar weer een serieus prijskaartje aan vast hangt . Ik heb gelukkig nog werk ! Maar weten ze op deze scholen niet dat het crisis is onder de mensen ?  Wij weten en ondervinden dat in de winkel toch wel . En dit begint nu voor ons eens in de gunstige zin te draaien se .

De bakker werd en wordt nog altijd wat graag uitgekakt als de prijs een beetje opslaat . Alles slaat op , waarom brood dan niet ? Maar ook al zal het niet lang meer duren of je betaald 2 € voor een groot brood , ...De mensen beginnnen toch te beseffen dat een brood het goedkoopste product is in de voedingsector . Voor deze prijs eet je met 4 volwassen je buik goed vol , en het is lekker voedzaam en gezond . Ik wil maar zeggen .....Het brood zit terug in de lift !

We kijken nu vooral uit naar zondag . De webloglopers zullen weer met een groot aantal verschijnen op de Leiemarathon . Ik ga daar de tweede helft hazen voor snelle wendy . Zij gaat er haar marathon debuut maken . Ik weet dat velen haar al naar super tijden zien lopen , en ik doe dat ook hoor . Ze is een speciale doorgedreven loopster met veel talent . Maar dat laatste , haar talent mag en wil ik niet verkwanselen door nu haar blessure's op te laten lopen door er volledig voor te gaan . Een podium plaats zondag ?? Wie weet ! Hangt gewoon af hoe snel of traag die anderen lopen . Wij lopen ons tempo ! Maar ze wil dolgraag moe aankomen . Ze zegt mij ......Ik wil wel voelen dat ik gelopen heb he ! Duidelijk dat ze er nog gene gelopen heeft ! :-)

Volgens jaar zal ze nog veel beter getraint aan de start staan van een grote marathon ! En dan zal ik niet meer kunnen hazen . Ik zal ze niet kunnen bijhouden dan !! Alhouwel ......zo snel geven we ons niet gewonnen !! Wordt volgend jaar zeker vervolgd !! :-)

En nu slapen se ! Tot Zondag he mannekes !!  

21:12 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

het brood kost bij ons al 2€, speciaalbrood zelfs meer!
Kan ik via je blog geen bokes downloaden aan gunsttarief? ;-)

Gepost door: geert zelf | 18-09-09

veel succes en plezier a.s. zondag!

Gepost door: Ruthje | 18-09-09

Leiemarathon Tot zondag

Gepost door: Koen | 18-09-09

Tot zondag Mario. Ik zal er zeker op tijd zijn.

Gepost door: Gert | 19-09-09

Tot Zondag een "groot" supporter breng ik mee ,als geluksmascotje voor alle webloggers ps wat Wendy betreft ...we hebben nog lang niet alles gezien zenne 'tis nen Qrac !! VEEL SUCCES ALLEMAAL !

Gepost door: Katrien | 19-09-09

heel veel succes zondag, en Wendy is er duidelijk klaar voor, span mo joen kittn ! Tot zondag (ik zal jullie zelfs zien aankomen, wegens mijn DNS :(

Gepost door: jogginggirl | 19-09-09

zwemmen Goed bezig Mario!
Vraagje: in welk zwembad ga jij zwemmen.

Groetjessss

Gepost door: Tinne | 19-09-09

De commentaren zijn gesloten.