23-09-09

En de boer ploegde verder ! :-)

Op mijn vorige blogje heb ik echt zeer fijne reactie's gekregen waarvoor mijn dank . Maar toch ben ik een aantal zeer belangrijke dingen vergeten te vermelden , en dat gaan we dus nu goed maken .

De keuze van deze marathon was niet voor de volle 100 % mijn goesting , maar omdat Frank en Betty , 2 toffe bloggers deze zeer hard aanprijsden , wilde ik mijn stem hierop ook wel geven . Ik moet nu achteraf toegeven dat deze marathon echt niks te verwijten of aan op te merken is . Ja hij heeft een beperkt aantal deelnemers en supporters onderweg is ook beperkt . Maar waar hier in belgie niet ? Het parcour zelf is echt mooi en met de juiste windrichting een zeer snel ook . De bevoorading ......gewoon perfect ! En bij aankomst was er echt een soort feest aan de gang . Nee die organisatoren ..ervaren marathon lopers weten van aanpakken . Echt chapeau !!

Maar wie ik ook nog vergeten te bedanken was , waren de supporters. ja er waren in het algemeen weinig supporters , maar die er dan stonden waren toch voor de helft voor de bloggers bedoeld . Echt jullie waren geweldig ! Bedankt!!

Maar we moeten verder nu he ! Plannen maken hebben we zeker nog gedaan . De actie Make-A-Wish , die ik via het maken van schema's een vrijwillige bijdrage vroeg , is een succes geworden . 508 € heeft het opgebracht . Dus toch niet slecht  dacht ik  !  Ik wil jullie hiervoor allemaal echt bedanken ! In Eindhoven zal er onder de mensen die iets gestort hebben een kleine prijs verlot worden !

Maar we zitten niet stil ! Ons Julie heeft jullie allemaal op facebook wat zitten plagen met haar grootse plannen voor volgend jaar . Wel ze gaat naar Paraguay om er te werken met straat kinderen . En dat voor een 7 weken . Het is iets wat de meesten onder ons zal afschrikken denk ik ( mij toch ) , maar wel iets wat broodnodig moet en mag gedaan worden . Om daar iets te kunnen verwezelijken gaat ze de volgende maanden tal van actie's proberen op poten te zetten . bv. een taartenverkoop , achteruitlopen :-) .....!  Ik ga haar daarbij helpen en doe dit deze keer ook via mijn schema's . Ook weer volledig vrijblijvend  . Ik kan me best voorstellen dat mensen die net iets voor Make-A-Wish gestort hebben , nu zeggen of denken van het is genoeg geweest zalle ! Ik begrijp dat volledig ! Maar ik ga bij ieder schema dat ik verstuur weer ong. dezelfde teks bijvoegen met de uitleg over het nieuwe doel !  Het rekening nummer waar je deze keer iets op kan storten is dat ik voor de T-shirts ooit opende . En het zal volledig overhandigd worden aan ons Julie in de maand Juni van volgend jaar ! 

Het rekening nummer is  743 - 0448125 –96 .

Hebben jullie ook zin om iets op poten te zetten om deze actie te doen slagen . Ik hou jullie niet tegen he ! Geef een seintje als je een idee hebt , en ik help mee waar ik kan !


Trainen doe ik dus ook nog he ! Gisteren op de middag gaan zwemmen hier in het plaatselijke zwembad de'n Uyt hier in Mol . 3 x 100 m met 1 min rust / 3 x 200 m met 2 min rust / 3 x 100 m met 1 min rust . Het is aan het beteren . Ik maak vorderingen , maar de weg is nog lang.

S'avonds naar de piste om er een stevige interval training af te werken . 2 km in en uitlopen / 3 x ( 5 x 300 m tegen 24 sec/100 m met 100 m rust ) tussen de reeksen 500 m joggen . Het ging vrij vlot , en was dus tevrede over mijn training. Mandag heb ik bijna de hele dag geslapen . Ik moest veel inhalen en int vervolg bijhouden . Ik moet op dat vlak strenger gaan zijn voor mezelf ! Veel meer slapen !!                  

11:43 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Het voordeel aan zo een kleinschalige marathon is dat je heel veel deelnemers kent. Voor jullie uit het verre Mol natuurlijk wel wat minder dan wij. Wij kenden heel wat lopers uit onze 2 loopclubs, tel daarbij de bloggers en nog enkele vrienden en je komt algauw aan een 40-tal. En natuurlijk de supporters langs de kant niet te vergeten, de meeste waren inderdaad voor de bloggers.
Nogmaals bedankt dat je er was, voor u was het niet evident om er terug een zondag aan te besteden samen met je gezin.
En verder 't amusement in Eindhoven...

Gepost door: Spencerwoman | 23-09-09

mooi zo Het is knap om te lezen hoe je ondanks je eigen ontevredenheid kan genieten van de prestaties van anderen. Je mag fier zijn op snelle Wendy. Doe zo verder Mario !

Gepost door: Roel | 23-09-09

mooi zo Het is knap om te lezen hoe je ondanks je eigen ontevredenheid kan genieten van de prestaties van anderen. Je mag fier zijn op snelle Wendy. Doe zo verder Mario !

Gepost door: Roel | 23-09-09

Het was zondag een heel gezellig dagje, ik heb ervan genoten, denk dat ze mij daar binnen 2 jaar terug zien! Ons Julie is een dappere madame hé, zo 7 weken ontwikkelingshulp doen lijkt mij mentaal en fysisch niet te onderschatten, we zullen zeker een actie moeten verzinnen. De zwem- en looptrainingen verlopen vlot, en verzorg jezelf maar een beetje, goed rusten is zooo belangrijk!!! Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 23-09-09

idee en waarom niet iedereen 1 Euro per km op hun schema laten betalen? (voor de grap 1000 km per week in 't schela zetten gaat wat geven ;-) )

Gepost door: geert | 23-09-09

De schema's werken dat is al genoeg gebleken. Mooi dat je je weer inzet voor het goede doel.

Gepost door: Yves | 24-09-09

Paraguay is inderdaad totaal onbekend... daar kunnen we als webloggers idd Julie wel bij helpen.

Gepost door: Bjorn Paree | 24-09-09

De commentaren zijn gesloten.