26-09-09

De (halve)marathon van Eindhoven !!

Jaja manneke's , na de leiemarathon waar we met redelijk wat bloggers aanwezig waren , is er nu ook nog Eindhoven aan de beurt . Je kan gerust gaan stellen dat dit een echt weblog-gebeuren aan het worden is . Voor sommigen is er de reactie " weeral Eindhoven ! " En ja , ze hebben gelijk , het is weeral een weekeindje Eindhoven dat in 3 jaar tijd nog altijd een vergroot succes blijkt te worden onder de bloggers . Ik heb zeer goede conditie's bekomen bij het Eden-crown hotel waar ik telkens op een aantal kamer  een optie neem , zodat de bloggers toch ruim de tijd krijgen om iets te boeken . Zo kunnen we allemaal het zelfde hotel nemen . Vorig jaar waren er 12 kamers geboekt en dit jaar is het weeral een stijging en zitten we met 14 kamers . Ook het buffets was vorig jaar echt af . Voor een prijs van 15.5 € heb je een gans buffet met dessert en koffie . Het wordt geserveert in een apparte ruimte die ze voor ons ter beschiking stellen .Voor het buffet is er al een reservering van 27 mensen maar ik verwacht er nog 2 bij die geen kamer hebben geboekt maar wel graag aanwezig zouden zijn bij het buffet !  Ik heb nog 1 kamer in optie staan ( als ze onder tussen nog niet weg is ) , dus voor wie zich nog bedenkt ...:-)

Deze Marathon is gewoon voor mij persoonlijk de best georganiseerde met de meeste ambiance , alles zeer praktish .......echt gewoon af !! Ik weet nu al zeker dat ik hier volgend jaar weer sta ! Maar dan om nogmaals voor een eigen tijd te lopen ! Dus meestal kom ik hier niet alleen om te genieten van alles wat het hotel en eindhoven op zich me aan te bieden heeft . Maar ook om al genietend iemand te hazen naar een schitterende tijd . Dit maal zal dat zijn voor Greet , het loopmaatje van ons Peggy waarvoor ik in eerste instantie wouw hazen , maar nu door omstandigheden niet kan doorgaan . Dus alleen haar loopmaatje dan voor een tijd van 2 u - 2.05 u op de halve marathon . 

Ze was ook aanwezich op de weblogtraining en uiteraard kwam dit tot spraken . Met gevolg dat we niet alleen zullen lopen . Julie was de éérste die hierop reageerde samen met Edith om gezellig met ons mee te lopen . Beiden gaan de week erop een pr lopen in de marathon van Amsteram en komen hier gezellig trainen en Greet mee aanmoedigen . Maar ook Gert Yves ons Peggy per fiets en misschien ook ons Sandy .

Een paar afspraken !

Laten we met alle bloggers samen komen aan de ondergrondse , nu al welbekende parking , waar je een sporttas enz. kan afgeven . Daar voor , buiten de parking dus samenkomen tegen 10 u en daar dan een groepsfoto maken . De maratonlopers kunnen dan om 11 u van start gaan en wij , de halve marathon lopers zullen ons ergens terug trekken op een terrasje en supporteren voor u . Om 14.00 u is het dan onze beurt om van start te gaan ! Om nadien verdere afspraken te maken is uit ondervinding altijd moeilijk geweest . Dus dat zullen we daar terplaatsen wel zien .

Seffens ga ik nog een snelle duurloop doen van 16 km in het prinsenpark . Daar is een gratis jogging , dus beter dat dan alleen te lopen . De club gaat er ook naar toe .

Deze avond is hetde jaarlijkse lichtstoet van Ginderbuiten . Voor de 125 keer trekt deze uit , met zo een 20.000 toeschouwers langs het parcour .

Dus mijne dag is weeral gevuld ! Beter kan het niet zijn . Aan iedereen die in zijn laatste weken voor de marathon zitten . Veel succes ermee !

12:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Eindhoven 'k Kijk er al enorm naar uit, zal een leuke dag worden. Maar wij komen de zondag pas zelf naar Eindhoven en 'k moet dan nog mijn nummer ophalen. 'k Denkniet dat ik om 10u al aan die parking kan staan. Waar kan ik jullie vinden voor onze start?

Gepost door: Julie | 26-09-09

Wij (jawel, Herbert komt mee) zullen zeker aanwezig zijn om 10u!! Kijk hier ook alweer naar uit!

Gepost door: Wendy | 26-09-09

eindhoven Ik moet mij nog inschrijven voor de halve, hopelijk kan dat de dag zelf nog .. Een PR lopen in Amsterdam ?? Stiekem hoop ik wel een paar minuten sneller te lopen, maar dat zal van de dag zelf afhangen. Heb nog niet echt veel km's in mijn benen zitten ...

Gepost door: Edith | 26-09-09

Ja Ilse en ik lopen zeker mee. Het is ook de doeltijd van mij vrouwke. Vandaag 20 km gelopen dus we zijn er klaar voor.

Gepost door: Yves | 27-09-09

Als ik gezond ben zal ik er zijn in Eindhoven. Ik zie er al naar uit!

Gepost door: Gert | 27-09-09

EINDHOVEN Jullie gaan er beslist een onvergetelijke dag van maken hé...veel plezier.

Gepost door: natalie | 27-09-09

Eindhoven Ik zal er staan om 10 uur!

Gepost door: Koen | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.