28-09-09

prima trainingen !!

Ht is alweer geleden van zaterdag dat ik nog iets gepost heb . Foei ....maar ik ben niet de enige . :-)

Dus zaterdag ben ik naar het prinsenpark gaan lopen . Dat is voor ons een welgekent trainingsparcour waar dit plaats vind . Toerke's van 3 km , met een max. aantal van 5 . De inschrijving  hier voor is gratis . Ik ben dus samen met Wim en Nadine gestart aan 4.45 min/km , het marathon tempo van deze 2 sportievelingen die ongetwijfeld een schitterende marathon gaan lopen ! Voor mij ging het echt zeer vlotjes . Het gemiddelde tempo  dat we gelopen hadden was 4.41 min/km , dus vrij juist . Dan dadelijk naar huis om te douchen en daarna ons Peggy gaan halen op het werk .

Na het wekelijkse samen komen met mij zus bij onze ouders , was het tijd om naar de lichtstoet te gaan . De lichtstoet ??? Zal je denken . Wa is da ?

Wel kort gezegd , het zijn verschillende groepen jongeren die hun vrije tijd besteden aan het maken van een wagen die een bepaald zelf uitgekozen thema uitbeeld . Maar dan wel helemal versiert met lichtjes . De straatverlichting uit en 100.000 lichtjes schitteren door de straten .

lichtstoet
 

lichtstoet.

naamloos ,

Zondag morgen was het weer vroeg opstaan . Ik had met Stefke afgesproken om een duurloopke af te werken van een 22 km . Dus om 6.30 u stond ik voor zijn deur .

Vandaag was het looprustdag . Maar zoals de trouwe lezers al weten heeft dit zotteke met ne grote mond gezegd , dat hij volgend jaar gaat deelnemen een de duatlon op het zilvermeer . Dit gaat normaal gezien door het éérste weekeinde van september . Dus voor iemand die 14 dagen geleden nog maar een 100 m kon zwemmen is er dringend werk aan de winkel . Dus heb ik van de eerste week dadelijk de koe bij de horens gevat , ben begonnne met 3 x per week onder de middag een uurtje te plodderen . Maar het pledderen wordt meer en meer op zwemmen te gelijken . En om dit hier vlug af te ronden .......ik overtrof daarstraks mezelf helemaal . 550 m crowl heb ik gezwommen in een 25 m bad zonder te stoppen . Ja efkes in het ondiep met de voeten aan de grond en weer afduwen , maar niet stilgestaan . Daarna een 2 min gerust en in de snelle baan nog 3 x 50 m echt snel gezwommen , met 1 min rust tussen . Daarna naar huis . Op een 30 minuutjes was ik weer uit het water . Morgen proberen we dit nogmaals over te doen .

Dat ons Peggy niet loopt in Eindhoven is dacht ik al op mijn blogje verschenen . Misschien niet de details erover , maar toch zeker dat ze al een hele tijd in het sukkelstraatje verkeerd . Ze zal dus niet deelnemen in Eindhoven aan de halve marathon . Maar suporteren komt ze zeker doen .Ze gaat seffens haar blogje schrijven , dus nog eventjes geduld !

19:47 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Daarmee heb ik jullie niet gezien zondag!! Was mijn training al om 6u aangevangen en dacht zo rond 6u30 voor uw deur te passeren, maar niemand te zien ;-). Ginderbuiten was wel nog een slagveld, heb er besmoste benen vol bier aan overgehouden!
Grt

Gepost door: Wendy | 28-09-09

zwemmen Je gaat er echt voor he !! Echte zwemtrainingen .. chapeau .. je gaat er nog plezier aan beleven.

Gepost door: Edith | 29-09-09

Bezig Bijtje ! chapeau dat je dit allemaal kan onderhouden , de energie blaakt hier van je blog ! ,aan Peggy veel beterschap alvast maar een goei supporter is ook belangerijk voor Eindhoven en dat is een van de beste denk ik , hou de moed erin Peg !!! komt wel op zijn pootjes xxx

Gepost door: Katrien | 29-09-09

... Ik kijk zwaar naar u op!
Supporteren kan ook leuk zijn, jammer dat ze niet kan deelnemen.

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 29-09-09

huh?? duathlon? ben je er niet ééntje vergeten??

Gepost door: geert | 29-09-09

ge hebt gelijk .......triatlon !

Gepost door: coach mario | 30-09-09

De commentaren zijn gesloten.