01-10-09

Ziek , ziek , ziek .....

Nee niet ik , maar ons femke als eerste die de griep heeft binnen gebracht en nu van morgen ons Peggy ook .

Deze morgen tel. op het werk . Het was voor mij . dag schat euheu....Ik hem het ok zitten !! Hoe ? Gij hebt het zitten ? Ik zen ziek . GIJ ZIEK !! ?? Ik kan mijne kop niet recht krijgen . Ik kan niet gaan werken . Wilt gij naar het werk bellen ? Ik heb geen goesting om naar die nummer te zoeken en gij hebt die in uwe gsm. Komt inorde ! Verzorg je he ! En tot sebiet ! :-)

Een uurtje later was ik thuis en alles nog donker . Ons femke nog te bed en ons peggy ook ! Voor alles is er altijd een eerste keer , zeg ik . En dit was voor haar de éérste maal dat e zich volledig moest geven  . Op de dokter zijn we nog aan het wachten  . Die kwam in de namiddag .

heb ik in de namiddag even voor vrouw en man gespeeld . Alhoewel de man ver te zoeken was . Ik heb boven aan het poetsen geweest en just nog het eten gemaakt . Ik ben benieuwd hoeveel bonuspunten dit opleverd . Wat zou mijne prijs zijn ? Ik zit met vanalles in gedachten , maar da gaan we op de blog maar weg laten . Tong uitsteken

En omdat dit een sportblog , zullen we daar ook nog iets over posten . Seffens hoop ik toch even een 2 uurtjes erop uit te trekken voor een duurloopke .  En dan slapen om weer te werken .

Ik heb sommigen al een mail gestuurd ivm. de schema's en mijn nieuwe actie ipv. Make-a-wich van vorig jaar . Die actie vond ik geslaagd en bracht 500 € op . Volgende oplage van het wenskrantje zal deze bijdrage vermeld staan . mag ik jullie allen van harte bedanken ! De schema's blijven dus gekoppeld aan een goed doel . Ditmaal zal het verband houden met Julie . Zij gaat in de zomer werken in Paraguay . Kinderen helpen en zoveel meer andere dingen die daar nog moeten gebeuren . Dit kost centen of beter gezegd euro's , en daarom wil ik haar hier mee in steunen . Er zulllen nog wel een paar actie's volgen . Onze hersenen draaien op volle toeren ! Maar als bijdrage voor de schema's enof raad erond mag je altijd vrijblijvend een storting doen op onderstaand rekeningnummer

 

Het rekeningnummer voor de stortingen is 743 - 0448125 –96

Alvast bedankt

 

16:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

de nieuwe man aan het worden Mario? ... of is het maar tijdelijk....in ieder geval knap dat je dit allemaal doet.

Gepost door: natalie | 01-10-09

afstand afstand houden .. frank is ook al een hele week ziek .. dus niet in de buurt komen, niet aanraken !! praten via faceboek, chatbox .. het leven kan zwaar zijn .. hopelijk is iedereen vlug weer beter !!!

Gepost door: Edith | 01-10-09

beterschap! Veel beterschap aan uw madammen coach, leg ze maar goed in de watten, maar dat zal geen probleem zijn he.

Gepost door: Julie | 03-10-09

De commentaren zijn gesloten.