03-10-09

Tijd , tijd , tijd te kort !!

Ze weten me te vinden zij ik deze week nog tegen Peggy . Niet alleen doordat alle huishoudelijke klusjes op mijne nek terecht kwamen ( ik weet nu weer waarom ik ooit getrouwd ben Stoer  ) , maar ook door de vele mailtjes met allerlei vraagjes enof schema's die nog gevraagd werden . Maar ik weet heel zeker als de omgekeerde situatie moest voor doen , dat ik me wel echt slecht zou voelen . Dus maw. ik doe het nog altijd zeer graag !

Maar dus heeft er mijn eigen blogje deze week wel onder geleden . Niet mijn gewoonte om de lezers zo lang zonder leesvoer te zetten . :-)

Donderdag was het mijn eerste training van de week . Dus 3 dagen niet kunnen gaan trainen . Geen gaatje gevonden ! En geloof me , ze hebben het op het werk geweten . Ik ging daarstraks nog even langs in de winkel om er nog een lekkere chocolade taart te halen met room en krieken ertussen ! Na een leuke babbel kreeg ik te horen dat Louis ( mijn baas ) gezegd had , dat er met mij niet veel aan te vangen was als ik niet kon lopen . Meestal slechte zinnen ! :-) , Dus was donderdag avond echt een dag van verlichting of beter van verlossing ! s'avonds naar de club en er met een klein groepke 23 km gelopen aan een matig traag tempo . 5.30 min/km . Deed echt deugd ! Vrijdag is het altijd een rustdag . Merendeel omdat ik dan nooit tijd heb en het dus in het schema altijd als rustdag staat ingekleurd . Vandaag naar het prinsenpark en er een 18 km gelopen en weer met de club , waar ik 2 x 5 km tegen 4.30 min/km heb afgewerkt . Pittig maar zeker plezant . Ja een kind heeft niet veel nodig om gelukkig gemaakt te worden he ! :-) Morgenvroeg staat er weer een training met Stefke gepland . Een duurloop van 22 - 25 km in de vroege ochtend uurtjes . Maar dat verslagje zal dus voor morgen zijn . Aja ....ik moet het nog lopen .Lachen

Eindhoven !

We komen stilletjes aan in de laatste week te zitten . Een week waar er weinig getraint zal worden ! Maar oo zo belangrijk is naar je marathon toe ! Let er vooral op dat je voeding deze week inorde is . Zou eigenlijk altijd moeten , maar laat deze week zeker op dat vlak veel aandacht krijgen . Het zou stom zijn al die harde trainingen nu te verprutsen !  Zorg dat je veel slaapt ! Maar er een punt van om elke dag 1 uurtje vroeger te gaan slapen ! Dan zal zondag voor jullie allen weer een super dag worden .

Ik weet dat er redelijk wat mensen vertrouwen leggen in mij , waarvoor mijn dank . Jullie zitten nu vol zenuwkes in afwachting wat het gaat worden . Gaat het wel lukken ? Ben ik er wel, klaar voor ? En dat is allemaal heel normaal ! Heb ik ook telkens !

Maar al eens aan gedacht hoe ik me voel . Ik ne piepo uit Mol heeft zondag een 15 - 20 lopers die trainen met een schema van mij . Mensen die ik op de baan stuur met een schema en dit bijna allemaal op de voet volgen . Die hun eigen leven er naar aanpassen om toch het maar te kunnen volgen . Dit geeft voor mij ook een soort druk , want stel je maar eens voor dat ze allemaal mislukken ? Dus mannekes , doe da goe he ! 

Maar voordat we aan die druk moeten denken of onder zwichten , staat er op zaterdag avond nog een heel leuk buffet te wachten op ons . Met een 27 mensen samen aan tafel .....dat moet gewoon leuk zijn !  Het is nu al 3 jaar op rij dat we deze formule gebruiken en het zit nog altijd in een stijgende face . 2 kamers meer geboekt dan vorig jaar !  En ik weet dat er sommigen nu al weten er volgend jaar weer te zullen zijn . Ik zeker al wel ! 

Ik ga er dus Greet , de vriendin van ons Peggy hazen voor een tijd van 2.00 u - 2.05 u . Maar ze heeft enorm veel geluk . Ze hoefd niet enkel met mij die hele tijd door te brengen . Er zal een hele groep wegloglopers aan dit tempo gezellig meelopen . Ons Peggy op de fiets enzo gaan we ze naar de eindmeet helpen . En ik weet dat ze iemand is met heel veel karakter en doorzetting . En ik ben diegene die dat even tot op de spits gaat drijven !! :-) ( als ik kan bijhouden , zullen we maar zeggen ) 

Mensen ............ik kijk hier inorm naar uit ! Maar ook de week later naar de marathon van Amsterdam . Eindelijk .......eindelijk mag ik mijn laatste angel gaan hazen , ons Julie . Ja diegene die nu vooral in de aandacht gezet wordt met haar actie voor Paraguay . Een echte doorzetster dus . Ze weet wat ze wil , en ik weet het nu ook . Een pr lopen !! Niet meer of niet minder wil ik zeggen . Maar ze heeft een magich grens voor haar ogen . Nee da's niet waar ! Een wijze man uit Mol Tong uitsteken heeft ze dat in haar oren geblazen ! En ze geloofd dat ! Straf he ! Nee serieus , dat ziet toch iedereen dat deze dame veel beter kan dan 4.15 u lopen  . Niet dat dat slecht is , maar ze heeft haar kwaliteiten nog nooit ten volle benut op de marathon . En daar gaan we verandering in brengen . Dus weer een prachtig vooruizicht voor de volgende 2 weken !   

20:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

pupillen Uw pupillen zullen dat zondag in EIndhoven allemaal schitterenddoen, datkan niet anders, wees dus maar gerust. Alvast bedanktvoor het haaswerk, ik hoop dat ik aan je ambitieuze verwachtingen kan voldoen. We zullen zien. Mario, knap hoe je deze week alles hebt weten te combineren: werk, zorgen voor je zieke dames, lopen én zorgen voor de bloggers én voor Paraguay. Echt knap.

Gepost door: Julie | 03-10-09

Tis onze steun en toeverlaat ... onze Coach !! ja ja en we gaan ons best doen ,er is nu nog nooit niemand geweest die niet slaagde ...dus nu ook niet ..door jou beginnen we in ons zelf te geloven :-) BEDANKT XXX

Gepost door: Katrien | 03-10-09

Ge hebt toch niet te goed gekuist hé? Anders hangt ge zenne; ;))

Gepost door: Gert | 04-10-09

Haas Tot volgende week in Eindhoven! Ik ben ook haas van dienst (1.50)

Gepost door: M@urice | 04-10-09

coach Je zet ons aan het lopen, we volgen allemaal netjes het schema en meestal worden er PR's gelopen. Je mag trots zijn. Ook al is Eindhoven voor mij een training, ik kijk er enorm naar uit. Dat we Greet mee mogen hazen .. zalig .. het gaat superleuk worden. Tot zaterdag !!!

Gepost door: Edith | 04-10-09

Je mag gerust weten dat we het allemaal prachtig vinden wat je voor ons doet coach. Ik kijk ook al erg uit naar zaterdag en zondag. Tot in Eindhoven.

Gepost door: Yves | 05-10-09

De commentaren zijn gesloten.