07-10-09

Actie Paraguay

Ja we zijn weer aan een grootse actie bezig ! Het is ook weer 2 jaar geleden dat wij als bloggers ons ingezet hebben voor het goede doel . Die actie met dat succes herrinnert iedereen nog wel . Make-A-Wish natuurlijk !

Maar deze keer is het iet totaal anders ......of toch ook weer niet . Ons Julie wil graag zich persoonlijk gaan inzetten in Paraguay . En ja , ook weer werken met kinderen ! Om dit te kunnen doen voor die kinderen , heeft ze centen nodig of beter gezegd euro's , want anders kan je daar niet zoveel gaan doen . Dus daarom stel ik voor dat iedere blogger - lezer eens heel efkes zijn hart open zet  ( en zijne portemoneé :-) ) en deelneemd aan een van onze actie's of er zelf ééntje voorsteld waar ik altijd wil bij helpen waar mogelijk !

Welke actie's zijn er al gepland ?

Op zaterdag 14 november 2009  organiseren we een gezellige looptocht in een prachtige omgeving. Een echte “kastelentocht” als het ware, langs het neo-gotische Kasteel d’Aertrycke en het Kasteel van Wijnendaele. De tocht brengt ons langs de mooiste plekjes in West-Vlaanderen, o.a. via een prachtige oude treinbedding.

Het parcours, uitgestippeld door Katrien, zal +/- 15km lang zijn. Bij voldoende deelnemers kan in meerdere groepen worden gelopen (naargelang snelheid), zo is er voor elk wat wils. Voor wie 15km nét iets te lang is, is het eventueel mogelijk een toer van 5km te lopen, rond het kasteel van Wijnendaele. Onderweg zullen jullie voorzien worden van sportdrank door Trui (www.lesy.be) die dit speciaal voor dit project wil doen. Deze tocht is echter geen wedstrijd, wel een gezellig samenzijn met andere lopers. Samen uit, samen thuis, dat is het motto. En samen genieten!

Wijnendale%20Bosleerpad%20368

In de cafetaria “Het Heuvelhof” zal na de aankomst een spaarvarken staan, waarin ieder zijn/haar bijdrage kan steken. Alle hulp is welkom, uiteraard. Ook zal er een cake verkoop plaats vinden . 4 stukken voor 5 € . Dit dient wel besteld te worden o te voorkomen dat we met overschot blijven zitten of tekort komen . Gelieve te mailen naar julie@runnerjules.com om je bestelling door te geven !

Wijnendale%20Bosleerpad%20076

Om praktische redenen (grootte zaal in ’t Heuvelhof) vragen we jullie wel om jullie eventuele deelname te bevestigen, en dit voor 7 november 2009.

Wat betreft de bestellingen voor de cakes: ze worden per 4 stuks (5,00 EUR) verpakt. Mail de gewenste hoeveelheid door en jullie kunnen ze ter plaatse op de dag zelf ophalen. We rekenen op jullie om de bestelling ook effectief op te halen en te betalen J Dankjewel.

Dus....... mailen naar: julie@runnerjules.com !

Maar ook is er nog mijn persoonlijke actie die gepaard gaat met de schema's die ik maak . Dus voor het maken van een schema stel ik voor dat je een vrije gift stort op rekening nummer 743 - 0448125 –96 . Het is natuurlijk geen verplichting , maar het zou toch fijn zijn ! Ik Kan al meedelen dat de eerste storting al binnen is !

Dus Lezers , Geef ons een seintje en kom meelopen in West - Vlaanderen en bestel een pakketje cake .Kom kennis maken met de webloglopers !  En/of als je er geen tijd voor hebt , of je vind het te ver , doe een vrije bijdrage op bovenstaande rekening .


Nu zondag zijn we met een mega grote groep in Eindhoven om er de hele of halve marathon te lopen . Het succes van de voorgaande jaren zet zich door . 17 kamers zijn er ondertussen geboekt . De late beslissers of de twijfelaars konden het niet meer uithouden en wilden er toch weer bij zijn voor het hele weekeinde en bestelden vandaag nog een kamer . Het buffet is al uitgegroeid tot 31 personen . Ik vermoed dat ik volgend jaar het hele hotel in optie zal moeten nemen . :-)

Allen tot zaterdag aan het buffet of op zondag morgen om 10 u  aan de parkeergarage waar je se sportzakken kan afgeven . Voor de halve marathon lopers enof late toekomers ......om 13.00 u verzamelen we daar terug ! Dus je zal ons altijd wel vinden !!  We hebben al een groepke voor 2 u - 2.05 u te lopen op de halve marathon . Wie gaat er gezellig meegenieten ?

Tot zondag allemaal , en vergeet niet te storten he !! Knipogen 

13:52 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

mercikes alvast bedanktvoor al je hulp Mario - en deze van alle andere bloggers. 't Is hartverwarmend te weten dat zoveel mensen m'n project steunen.

Gepost door: Julie | 07-10-09

Za 14/11 gaat me niet lukken maar ik ga Julie zeker steunen. Komend weekend EHV gaat heeeeeel gezellig worden. Bij deze meld ik me ook aan voor de groep 2:00/2:05 op de HM. Tot zaterdag !!

ps: Zondag na afloop allemaal naar Cafe Mulderke - zie weblog Maurice voor alle info: http://mauricevandenberge.web-log.nl/mauricevandenberge/2009/10/spaghetti-meeti.html

Gepost door: Bjorn Paree | 07-10-09

Cake Zorg er wel voor dat ge ne goeie bakker hebt hé voor die cake. :p

Gepost door: Gert | 08-10-09

weblogsteunloop kan er waarschijnlijk niet bij zijn op de 14de ... spijtig ... maar steunen doen we wél hé!!

Gepost door: geert | 08-10-09

Bossen van Torhout gaan voor enkele uren heel onveilig zijn !! de Flacskes hebben reeds met 10 ingeschreven (en die tellen voor 2 :-) ) ps indien Minister Crevits vrij is loopt ze waarschijnlijk ook mee

Gepost door: Katrien | 09-10-09

De commentaren zijn gesloten.