15-10-09

Toekomst plannen !!

Het eerste wat er nu nog op het programma staat , is iets waar ik al lang naar uit kijk . Namalijk haasje mogen spelen voor Julie . Dat deze dame veel sneller kan dan wat er tot nu toe op haar blogje vermeld staat weten we allemaal ! En deze keer wil ze dit ook bewijzen zodat we zondag morgen de straatstenen in Amsterdam er gaan uitlopen ! Maar genieten moet en blijft de hoefdzaak ! Dus verwacht hier geen uitgeputte Julie ,......Nee het zal er ééntje zijn met ne glimlach van hier tot .............Paraguay :-) Jeb , die gedachte speeld nu dagelijks door haar hoofd . Haar actie voor Päraguay en de inzet van Katrien die dadelijk een Kastelen loop in elkaar boxte op 14 november ( voor meer info , mailen naar mij of katrien of Julie ) Maar het zal  er niet bij ophouden , er komen nog plezante dingen die we samen kunnen doen en dan een klein centje opleveren . Ik probeer via de schema's de mensen te overtuigen iets te storten op de rekening 743-0448125-96 

Daarna staat er op 7 nov. de 10 km van het zilvermeer op het programma . Daar ga ik even mijn achterstand peilen . Hoge verwachtingen moet ik niet hebben , maar het zal weer het begin zijn nar de snellere wedstrijden !!

Leuven , de kerstcorida op 27 dec. is ook een kanshebber dat ik daar aanwezig zal zijn . Voor de rest moet ik de korte wedstrijden nog een beetje bekijken !

Volgend jaar zal ik deelnemen aan de marathon van Utrecht op tweede paasdag . Hier ga ik nog eens mijn beste beentje voor inzetten . Ook zal eindhoven volgend jaar weer op het programma staan en deze keer niet om te hazen , maar om er zelf nog eens te lopen voor een tijd op de marathon . Het contact met het hotel is alweer gemaakt en heb dadelijk 20 kamers in optie genomen ! Dus dat zijn er 3 meer dan dit jaar geboekt waren . Weeral Eindhoven gaat nu door velen hun hoofd . Maar er was deze keer gekozen voor de Leie marathon die zeker een succes is geworden , maar toch willen er steeds meer en meer bloggers aan dit prachtige weekeinde deelnemen ! Is het niet als loper , dan komen ze gewoon voor de gezelligheid op zaterdag avond en om te supporteren . je hebt de afgelopen week wel geoeg gelezen over het verloop van zo'n weekeinde  . Dus plan gerust een andere marathon , maar mis dit niet !! Meer info volgd nog de volgende weken !!

Deze week is er ook nog getraint geweest , al is het wel een stukje minder dan de voorbije weken . Nog een 800 m gezwommen en een 35 km gelopen in totaal ! Het zwemmen begint goed te gaan , al is dit de saaiste sport die ik me kan voorstellen ! Niks sociaal contact of je moet al stoppen , want zwemmen en praten dat komt niet goed ! Maar ik blijf dit onderhouden en probeer tot een 1500 m te komen . Al denk ik dat ik dat nu al zou kunnen . Ik heb echt nog weining problemen met de armspieren . Het is alleen het karakter om weer telkens dezelfde lengete over te zwemmen . Na een 20 min zwemmen wil ik wel eens iets praten of iets anders bekijken dan de bodem van het zwembad . Eens kijken waar de knappe meerminnen zitten ....Maar het geluk was niet aan mijn zeiden . Ons Peggy was er niet dus .......( slijm slijm ......Leest mijn blog ook he ) :-)

Vandaag heb ik niet gewacht tot s'avonds om te gaan trainen , maar ik ga nu wel dadelijk een pintje drinken ( een colake ) met stefke in de sporthal . En ook mijn nummer afhalen voor zondag !!

Morgen moeten we speciaal gebak leveren voor Tommeke Boonen ......space-koek :-) Een ontbijd met vrienden en familie voor zijn 29 verjaardag !  

19:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Utrecht ga ik ook doen denk ik!!! Heel veel succes zondag en geniet er maar van samen met Jullie!!
Grt

Gepost door: Wendy | 15-10-09

Maak er zondag een mooie marathon van. Genieten en toch naar een PR!

Gepost door: Tiny | 15-10-09

planning ge weet weeral wa doen!

Gepost door: geert | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.