24-10-09

1 week na de marathon !!

Morgen zitten we 1 week na de marathon ! Een marathon die voor mij zeker in mijn geheugen gegrift staat . Mensen vragen wat ik er toch aan vind om zo telkens met anderen mee te lopen . Maar het antwoord is simpel . Ik geniet gewoon van elke meter die ik  loop . En als ik dat op deze manier kan doen , en er iemand heel blij mee maken , dan geeft dit een enorme voldoening . Vor mij was afgelopen zondag een top dag op het gebied van lopen en fun hebben ! Hij staat zeker in de top 3 van al mijn marathons !!

Wat deden we dus deze week ! Afkicken zeker ......dat lees je toch op allelei andere blogs . Maar ik niet echt . Nee ik keek echt ernaar uit om het marathon avontuur van het najaar achter me te laten . En dan bedoel ik vooral de manier van trainen . Als je na 10 weken blessure dadelijk in het trage gedoe van marathon trainen gegooid wordt , dan is het tempo dat je op korte afstanden zou moeten lopen echt slecht ! Ik voel dat telkens ik nu een versnelling plaats , dat ik zoveel meer moeite moet doen om er te geraken ! Een deftig tempo van 4 min/km was kinderspel 4 maanden terug , maar nu haal ik dat amper ! Maar het is nu wel zo dat je terug een motivatie hebt om te streven naar verbetering . Een verbetering die tot je mogelijkheden liggen . Want eens je op je grenzen loopt , dan .........is voor mij soms de fun er ook af en snak ik weer naar die duurlopen . Maar zo blijven we dus heel het jaar door met voldoende afwisseling trainen .

Mijn eerste test zal op 7 november zijn .  Een mooie autovrije weg wedstrijd in het prachtige domein het Zilvermeer .Haar juiste afstanden van 5 en 10 km behoren tot de keuzen  . Een unieke kans om jezelf eens te testen wat je kan ! Meer info vind je hier ! Dus hier ga ik me ook eens testen op wat ik ( nog) kan . Ik vermoed dat ik ga kiezen voor de 5 km . Ik weet het , een beetje zwakjes , maar ik wil gewoon zo snel mogelijk weer mijn snelheid terug en dat doe ik niet door me dadelijk af te breken op die 10 km !

Ik heb de afgelopen week ook veel op snelheid getriand . Het komt terug , ik voel dat . Het gaat telkens beter .....maar 10 km ?? Ik zou veel liever 5 km tegen 3.55 min/km lopen , dan 10 km tegen 4.10 min/km als ik dat al haal ! :-) Maar het is nog 14 dagen , en dan kan er nog veel veranderen ! Dus inschrijven gebeurt zeker als laatste op de dag zelf !! 

En dan al nieuws over Eindhoven 2010 ! op 10 oktober.

Ja ik weet het ook wel , nu al ! Maar dit is uitgegroeid tot een echte bloggers-marathon . Ondanks de keuze dit jaar op de Leie marathon viel , was het aantal deelnemers in Eindhoven toch aanzienlijk groter . De aanwezigen weten het al , maar er waren ok 17 kamers geboekt en om dit door te trekken naar volgend jaar , en om er zeker van te zijn dat we weer met z'n allen in hetzelfde hotel kunnen verblijven met een apparte ruimte voor ons als bloggers voor het buffet , moet ik er wel tijdig bij zijn voor er kapers me voor zijn ! :-)

Ik heb dus deze keer het aantal kamers in optie weer opgedreven naar 20 stuks . De conditie's zijn hetzelfde gebleven . Enkel een zeer kleine prijsverhoging van 5 € per kamer , en 2.5 € op het buffet ! Dus 7.5 € zal het volgend jaar meer kosten na 3 jaar aan dezelfde prijs te mogen verblijven ! Dat zullen we zelf ondertussen ook wel meer verdienen zeker ? :-)

  • De gewone standaard kamers kosten dus 95 €
  • Het buffet op zaterdag avond , 19.00 u kost 17.5 €
  • De kamers mogen behouden blijven tot zondag 20.00 u zonder toeslag ! Kost anders 35 € extra !
  • Het buffet wordt speciaal aan de marathon loper aangepast zoals je al kon ondervinden en is ruim voldoende prijs/kwaliteit !!
  • Er kunnen ook Deluxe kamers geboekt worden aan de prijs van 115€ en die zijn net iets groter dan de gewone kamers met een prachtig uitzicht ! Maar voor de 5 eerste bloggers die een kamer boeken krijgen deze kamers automatich aan de prijs van een gewone kamer . Dus 95 € . Ik heb er zelf al de eerste van geboekt ! :-)

Dus mensen die er volgend jaar zeker willen bij zijn , stel het niet uit en grijp dit voordeel !! Voor boekings info gewoon mailen naar mij !!

Morgen staat er weer een training met stefke geboekt . Met daarna een zwemles in lommel ! :-)  

 

 

 

 

12:02 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Eden Crown ...onze kamer is geboekt dwz volgend jaar terug Eindhoven Marathon voor de 4e maal (als alles goed verloopt) ps bedankt voor de inschrijving

Gepost door: Katrien | 24-10-09

Hela vriend? ik dacht da ge de 10 ging lopen in Mol, lap zen'k weer nie eerst ;-)

Gepost door: Wim | 24-10-09

Ge hebt gelijk! Ik heb er nog eens werk van gemaakt!:

http://dirkentine.skynetblogs.be/post/7391258/over-plannen-en-dromen--speciaal-voor-coach-m

Gepost door: Tine & Dirk | 25-10-09

Mooie plannen alweer voor volgend jaar en dat gaat zeker gezellig weer worden in Eindhoven..
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 26-10-09

Top 3 Amsterdam staat ook in mijn top 3 hoor, meer zelfs, in mijn top 1! :-) Nog een beetje vroeg voor Einhoven volgend jaar, maar de leuke dag in Eindhoven dit jaar is veelbelovend. Als we kunnen, kome we!

Gepost door: Julie | 26-10-09

De commentaren zijn gesloten.