26-10-09

We blijven dus bezig !

Voor ik dus weer aan mijne eigen winkel ga beginnen , wil ik toch al vermelden dat de éérste 3 kamers voor volgend jaar in Eindhoven al geboekt zijn . Deze mensen hebben dus al 20 euro verdient ! Nog 2 kamers aan deze super conditie's !! Voor meer info , lees mijn vorige blogje !!

Ik ben dus voor mijn doen weer stevig aan het trainen ! Zaterdag morgen om 7 u , dus dadelijk na mijn werk heb ik mij wat gaan afbeulen op een brug ! Echt zotten werk ! op die brug en er weer af wandelen .....wie is zo nu bezig !! :-) Met het inlopen en uitlopen erbij had ik een kleine 10 km gelopen !

Zondag morgen ......een uur langer slapen .....voor mij dus een uur extra wachten voor ik kon gaan lopen . Stefke en ik hadden weer afgesproken . Nu een kort maar snel duurloopke ! Wat is snel voor een amateurke ? Vetrekken tegen 5.45 min/km om er zo een beetje in te komen en dan een gemiddelde hebben van 4.55 min/km over 12 km . Het was weer echt zalig lopen . Veel babbelen , plannen maken , over ons vrouwkes roddelen ......:-) niks slecht natuurlijk ! En na een 57 min stonden we weer thuis.

Maar daar hield het die dag niet mee op !! Ik had al 1 week niet meer gezwommen . Marathon en vooral geen goesting was de reden ! Nee , zwemmen zal nooit mijn ding zijn ! Je ziet niks als alleen maar die bodem van het zwembad . Knappe grieten ........daar moet ik al ferm mee oppasen met dat hier op de blog zo te schrijven :-) , maar nee , 1 nijlpaard gewikkeld is een doek wat als badpak dienst moet doen , daar moeten mijn ogen en  hormonen het mee stellen . Dus ook niet erg motiverend ! En praten .......moete eens proberen onder water . Maar met een doel voor ogen , dus die triatlon volgend jaar zal ik dit wekelijks blijven volhouden ! Wel beperkt vanaf nu tot 1 x , max 2 x .

Dus nu was het iets anders . Stefke ging mee , en ik had verstaan uit zijne uitleg dat lommel een 50 m bad had . Nougabollen , ook een 25 m bad zoals mol  . Maar dat nam niet weg dat ik toch een dikke 1000 m gezwommen heb ! Eerste maal een 500 m , maar het aantal deelnemer dat in mijne weg zwom , werkte zodanig op mijn systeem dat ik even aan de kant gng hangen . Stefke corrigeerde hier en daar wat , en stak zo ne mousse tussen mijn benen . Mijn kont kwam een stuk hoger te liggen wat de aanwezige dames dadelijk opmerkte . Gingen netjes op de kant zitten om dit prachtige schowspel te aanzien ! :-) ( dat dit om te lachen is , hadde al wel door zeker ? ) Dus toch met mijn kont boven water drijvend , kon ik enkel om mijn armen zwemmen . Word ge sterk van , was de uitleg !! Ons Femke en zijn bende kinderen waren er ook bij . Toffe gasten ......en daar hebben we toch ook even mee gespeeld , vooral op de glijbanen .

Vandaag start dus voor mij definitief het winter seizoen om de snelheid op te krikken . Maar snelheid en kracht zijn twee dingen die samen een grote rol spelen . Dus maandag was een rustdag , en blijft dat op loopvlak , maar we gaan die dag wel naar de fitnes . Iets wat ik vroeger 5 dagen per week deed , en plezant vond , is nu een echte opgave . Vooral weer die eerste stap zetten ! Maar daarjuist dus gedaan , en al bij al , viel het best mee ! Vooral natuurlijk op de benen , schouder , buik -spieren getraint . Maar toch kon ik het niet laten om die toestellen voor de armen nog eens te testen . Ik kon toen bijna van elke toestel 80 % van het max. zetten !! Maar nu  ......erg gesteld !! :-) Deze oefeningen gaan we dus ook niet meer herhalen , wnat hiermee zou ik terug veel spieren kweken op plaatsen waar ze voor lopen overbodig zijn , wat meer gewicht met zich mee brengt en dus niet bevordelijk is voor het lopen ! 

Na deze drukken goedgevulde zondag voormiddag , zijn we thuis gaan eten en dan naar de cinema gereden in lommel ook weer ! 

Fame .....een terug opgefleurde dansfilm van de jaren 70 - 80 dacht ik . In elke geval , was het vroeger ook in een serie vorm en keek ik er elke week naar ! Ons Sanne en Femke vonden het goed , maar ik vergelijk misschien te veel , maar vod het zeer zwakjes in vergelijking met de serie van vroeger ! Het verhaal zeer oppervlakkig en te weinig naar een bepaalde spits ! Maar toch een zeer leuke namiddag met de kinderen ! En dat is al wat teld ! 

S'avonds ons peggy gaan halen en nog een zer leuke avond thuis van gemaakt ! Ikke lang uitgestrekt in de zetel en snurken dat het niet om aan te horen was ! :-) Allee , da zeggen ze mij . Ik geloof er niks van ! 

Morgen naar de club voor onze versnellingen !! Joepie !!    

17:08 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Karakterbrug Zo'n heuveltraining op een brug lijkt me inderdaad wel een oefening voor het lichaam en het karakter. Dit zal wel nog renderen.

Gepost door: CT | 26-10-09

Pff.. lastig lastig, maar het zal zeker voordelen hebben!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 28-10-09

triatlon Amai als je zo voort blijft doen word je volgend jaar nr 1 op de triatlon! Knap! Groetjes thuis!

Gepost door: Julie | 29-10-09

De commentaren zijn gesloten.